راز خوشمزگی رولت بادمجان + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی رولت بادمجان را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک رول بادمجان خوشمزه
راز طعم و مزه رول بادمجان و نکاتی برای تهیه رول بادمجان خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذی که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید، رول بادمجان سرخ شده است. این غذا از بادمجان، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه های مختلف تهیه می شود.
عناصر
یک بادمجان متوسط
دویست گرم گوشت چرخ کرده
دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک عدد پیاز کوچک رنده شده
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای آرد سوخاری
یک فنجان آرد
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق چای خوری آویشن
یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
طرز تهیه رول بادمجان
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نوارهای نازک برش دهید.
در یک کاسه موادی مانند گوشت چرخ کرده، فلفل خرد شده، جعفری خرد شده، پیاز خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
کمی از مخلوط گوشت (حدود یک قاشق غذاخوری) را بردارید و روی نوار بادمجان قرار دهید.
نوار بادمجان را مانند رول حلقه کرده و با خلال دندان محکم کنید.
در ظرفی دیگر آرد نان را با ادویه های مختلف مخلوط کنید.
ابتدا رول های بادمجان را در شیر تازه فرو کنید و سپس در تخم مرغ بغلتانید.
سپس رول ها را در آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را در تابه داغ کرده و رول ها را در آن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن رول ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
رول های بادمجان سرخ شده را با سس دلخواه سرو کنید.
راز یک رول بادمجان خوشمزه
برای جلوگیری از باز شدن رول ها در هنگام سرخ کردن، می توانید از نخ های مخصوص پخت و یا خلال دندان برای نگه داشتن آن ها استفاده کنید.
برای طعم دادن و تنوع بخشیدن به مواد گوشتی رول، می توان سبزیجاتی مانند قارچ، هویج و ذرت را اضافه کرد.
استفاده از ادویه های مختلف مانند کاری، زیره یا گشنیز می تواند به افزایش طعم رول ها کمک کند.
بهتر است از بادمجان های تازه و سفت استفاده کنید.
گوشت چرخ کرده را به آرامی ورز دهید تا بافت غلیظ تری ایجاد شود.
افزودن سبزیجاتی مانند قارچ، هویج و ذرت به مواد گوشتی رول طعم آن را افزایش می دهد.
برای افزایش طعم رول ها می توانید از ادویه هایی مانند پودر کاری، پودر زیره و پودر گشنیز استفاده کنید.
رول های بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
بعد از سرخ شدن، رول ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.
در صورت تمایل رول های بادمجان سرخ شده را با سس سرو کنید.