راز خوشمزگی رولت خامه ای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی رولت خامه ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک رول خامه ای خوشمزه
راز رول خامه ای خوشمزه و نکاتی برای درست کردن رول خامه ای چه چیزی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
رول خامه ای یکی از خوش طعم ترین شیرینی هایی است که به راحتی در شیرینی فروشی ها پیدا می شود. منشا این شیرینی اروپای مرکزی است و اغلب به آن رول سوئیسی می گویند، اما در واقع از سوئیس نیست. در قرن نوزدهم این شیرینی در اروپا اختراع شد و به سرعت در آسیا و ایران رایج شد. مردم سراسر دنیا از خوردن این کیک اسفنجی با خامه لذت می برند و ایرانی ها نیز با ایجاد تغییراتی در دستور پخت آن طعم آن را بهبود بخشیده اند.
اگرچه رولت خامه ای را از شیرینی فروشی های آماده خریداری می کنند، اما تهیه این شیرینی در خانه می تواند دلپذیرتر باشد. ممکن است برای برخی افراد درست کردن رول کاسترد سخت باشد، اما با رعایت چند نکته می توانید یک رول کاسترد عالی درست کنید.
بسیاری از ما شیرینی رول خامه ای را به دلیل طعم بی نظیرش دوست داریم. این شیرینی عمدتاً از خامه تشکیل شده است که خامه رول را بسیار خوشمزه و شیرین می کند.
رول خامه ای با طعم ها و شکل های مختلفی مانند شکلاتی، نسکافه ای، پسته ای، وانیلی و … تهیه می شود. با رعایت دستور پخت و اصول تهیه، تهیه این کیک در منزل کار سختی نخواهد بود و می توانید از آن برای جشن تولد و مهمانی استفاده کنید.
مواد اولیه برای پخت رول
چهار عدد تخم مرغ
یک فنجان آرد
نصف لیوان شکر
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری وانیل
پنج قاشق غذاخوری آب جوش
خامه قنادی 4 پیمانه یا 500 گرم
آموزش درست کردن رول خامه ای
فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. سینی را کاغذ روغنی بپوشانید تا رول خامه ای آماده شود.
ابتدا زرده و سفیده را از یکدیگر جدا کنید. فقط زرده ها را بزنید و شکر را به آن ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی مخلوط شکر و زرده به شکل خمیر در آمد، وانیل را به آنها اضافه کنید. با استفاده از همزن این مخلوط را به مدت یک دقیقه هم بزنید و سپس آب جوش را به مخلوط اضافه کنید.
آرد را مرحله به مرحله به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست و یکدست شود. در این مرحله از قاشق همزن استفاده کنید نه از همزن. سپس سفیده ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
خمیر را در سینی آماده شده بریزید و در فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید. زمان پخت کیک را بین 8 تا 12 دقیقه تنظیم کنید. بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
روی کیک رول شده را باز کنید و داخل آن یک لایه خامه فرم گرفته بریزید و دوباره کیک را رول کنید و بیرون را با یک لایه خامه بپوشانید. حالا رول خامه ای را به صورت دایره ای به همان ضخامت برش بزنید. رول خامه ای شما آماده است، برش ها را در بشقاب بچینید و با چای یا نوشیدنی دیگری به انتخاب خود سرو کنید.
راز یک رول خامه ای خوشمزه
طرز تهیه رول خامه ای شباهت زیادی به تهیه کیک اسفنجی دارد. اما با رعایت چند نکته می توانید رول خامه ای خوشمزه تر و حرفه ای تری تهیه کنید. همچنین می توانید بدون استفاده از فر یک رول کاسترد درست کنید. در ادامه، با لحظات مهم هنگام تهیه رول خامه آشنا خواهید شد:
برای تزیین رول خامه ای می توانید از تکه های میوه یا تکه های شکلات استفاده کنید.
پختن رول خامه ای برای بیش از 12 دقیقه ممکن است باعث ترک خوردن کیک در حین رول شود.
بعد از پخت اجازه دهید تا کرم رول خنک شود و از یخچال برای خنک شدن استفاده نکنید.
بعد از اینکه رول را خامه زدید و روی کیک را با رول خامه ای تزئین کردید، در یخچال نگهداری کنید.
در مورد نحوه پخت رول خامه ای در توستر باید بدانید که چون توستر کوچکتر است برای پخت رول خامه ای در توستر باید دمای این دستگاه را 20 تا 30 درجه کمتر از دمای فر تنظیم کنید.
برای تهیه رول خامه ای دو رنگ یا رول خامه ای طرح دار می توانید به نصف مواد کیک اسفنجی یک قاشق پودر کاکائو یا رنگ خوراکی اضافه کنید و سپس طرح مورد نظر را روی سینی فر قرار دهید.
برای درست کردن رول های خامه ای بدون فر یا تابه می توانید یک تابه نچسب دو طرفه را بپوشانید و بگذارید داغ شود. سپس مواد را داخل تابه بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس کیک را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن به مدت 5 دقیقه بپزد. سپس کیک اسفنجی پخته شده را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.
نحوه سرو رولت
رول خامه ای را می توانید به عنوان دسر در مهمانی ها و جشن ها سرو کنید و همچنین از آن برای شام یا میان وعده بعد از غذا استفاده کنید. این شیرینی مخصوصاً در مجالس جشنی مانند عروسی، تولد و مهمانی های دیگر طرفداران زیادی دارد و کاربردهای فراوانی دارد.
در عوض می توانید رول خامه ای را با چای سرو کنید که طعم شیرین و خامه ای را متعادل می کند. همچنین برخی افراد این کیک را با قهوه یا آب میوه ترجیح می دهند. انتخاب نوشیدنی برای سرو با رول خامه ای بستگی به ذائقه شما و مهمانانتان دارد و می توانید از تنوع های مختلفی استفاده کنید.
رول قابلمه ای کرک کرم
برای تهیه این کیک به یاد داشته باشید که نباید آن را زیاد بپزید تا زیاد بپزد، فقط به اندازه ای که کیک کاملا پخته شود.
این کیک اصلی را می توان به کیک بستنی نیز تبدیل کرد. فقط خامه را با بستنی نرم جایگزین کنید و بعد از غلتاندن کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.
همچنین در صورت تمایل می توانید از مارمالاد به عنوان جایگزین خامه برای تهیه رول میوه ای با طعمی بی نظیر استفاده کنید.
برای تهیه خامه می توانید خامه قنادی را از بیرون بگیرید. آن را به اندازه لازم برش دهید و بگذارید نیمه هیدراته شود. سپس با دور تند همزن هم می زنیم تا اثری از تیغه های همزن روی خامه باقی بماند. حالا می توانید از خامه برای تزیین کیک استفاده کنید و لذت ببرید.
چه چیزی باعث ترک خوردن کرم رول می شود؟
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در حین آشپزی رولتان ترکیده باشد و به دنبال علت آن هستید. دلیل اصلی ترک خوردن رول های کاسترد این است که مواد به طور مساوی در سرتاسر توزیع نشده اند.
بنابراین بهتر است این نوع رول خامه ای را بیش از 12 دقیقه نپزید زیرا ممکن است هنگام رول کردن کیک ترک بخورد.