آشپزی

راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی زرشک پلو با مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز زرشک پلو خوشمزه با مرغ

زرشک پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است. این غذا با استفاده از مرغ تهیه می شود و مانند سایر انواع پلو ایرانی مانند لوبیا پلو، عدس پلو و باقالی پلو بسیار محبوب است.

زرشک پلو با مرغ علاوه بر طعم و عطر بی نظیرش در بین ایرانیان بسیار محبوب است. این غذا به روش های مختلفی تهیه می شود و به عنوان یکی از غذاهای اصیل برای مراسم و مناسبت های خاص شناخته می شود. برشک پیلو ترکیبی از پلو اصیل ایرانی با خورش زرشک و مرغ است و بسیار مورد توجه طرفداران قرار گرفته است.

دو روش اصلی برای تهیه زرشک پلو وجود دارد. روش اول زرشک پلو و خورش مرغ را به صورت جداگانه سرو می کنند و روش دوم که بیشتر در آشپزخانه های خانه استفاده می شود، ترکیبی از زرشک پلو و خورش مرغ است.

راز زرشک پلو خوشمزه با مرغ

هنگام سرخ کردن زرشک می توانید از روغن تازه برای بهترین نتیجه استفاده کنید یا در صورت تمایل از کره برای سرخ کردن زرشک استفاده کنید.

برای اینکه طعم بی نظیری به غذا بدهید و زرشک از برنج جدا نشود می توانید در حین تفت دادن زرشک شکر اضافه کنید. میزان مصرف شاه توت و شکر بستگی به ذائقه شما دارد.

هنگام تفت دادن زرشک دمای شعله را کم نگه دارید تا زرشک خشک نشود و به دندان نچسبد.

برای خوش رنگ شدن زعفران، زعفران، زرشک و شکر را با کره یا روغن در تابه بریزید و وقتی داغ شد نصف لیوان آب اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. دقت کنید که زعفران خیلی داغ باشد تا عطر آن از بین نرود.

برای بهترین نتیجه بهتر است زعفران را با هاون سنگی یا هاون چوبی آسیاب کنید تا رنگ خوبی بدهد. اگر از آسیاب برقی استفاده کنید ممکن است زعفران عطر خود را از دست بدهد.

برخی زعفران را در آب خیس کرده و در ظرفی در یخچال نگهداری می کنند و در صورت نیاز از آن استفاده می کنند. اما با این روش ممکن است طعم بی نظیر زعفران را از دست بدهید.

برای شروع پخت مرغ، تکه های مرغ را سرخ کنید و پس از طلایی شدن، ادویه های دلخواه خود (مانند پیاز، ادویه و آب) را اضافه کنید. می توانید مقداری آلو هم با مرغ سرخ کنید و از آن استفاده کنید.

هنگام اضافه کردن پیاز به مرغ بهتر است پیازها را کامل و درست اضافه کنید و لازم نیست آنها را خرد کنید. برای طعم دادن به مرغ می توانید از چند پیاز کامل کوچک استفاده کنید.

برای پخت مرغ نیازی به ادویه های مختلف ندارید، فقط زردچوبه و نمک کافی است. بهتر است برای مرغ از زعفران و رب استفاده نکنید و برای برنج از زعفران استفاده کنید.

نوشیدنی های پیشنهادی برای سرو با این غذا آب بهارنارنج، شربت گلاب و دوغ محلی است.

برای زیباتر شدن ظاهر پیلو می توانید از یک قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین استفاده کنید. ترکیب زرشک قرمز با خلال پسته سبز این غذا را منحصر به فرد می کند.

هنگام تهیه گوشت مرغ، آبدار بودن آن مهم است. آب مرغ غلیظ شده را باید در ظرفی جدا از مرغ سرو کنید. اگر آب مرغ جدا سرو نمی شود، می توانید از آب مرغ استفاده کنید. اگر از آب مرغ استفاده می کنید نیازی به نمک نیست.

راز طعم مرغ در زرشک پیلو

افزودن سبزیجات به پخت مرغ می تواند طعم بیشتری به غذا بدهد. می توانید از سبزیجات مختلف مانند هویج، کرفس و برگ بو استفاده کنید. با افزودن این سبزی ها می توانید به طعم مرغ اضافه کنید و بوی آن را پرتر کنید.

همچنین، برخی از سرآشپزهای برتر توصیه می کنند که افزودن پیاز به مرغ پخته بهترین افزودنی برای افزایش طعم آن است. بنابراین بهتر است از پیاز درشت و درشت خرد شده استفاده کنید. همچنین، هنگام تفت دادن سیر و پیاز، می توانید سبزیجاتی مانند هویج و فلفل را به غذا اضافه کنید تا طعم و عطر آن بیشتر شود.

با این روش ها می توانید طعم و عطر مرغ را بهتر کنید و یک غذای خوشمزه و متنوع تهیه کنید.

طرز تفت دادن زرشک

برای گرفتن طعم رستورانی از زرشک پلو، بهتر است از روغن برای سرخ کردن زرشک استفاده کنید. کره طعم و عطر خاصی به غذا می دهد و می تواند طعم لذیذ و خاصی به برشک پلو بدهد. اما اگر از طعم کره در زرشک پلو لذت نمی برید، می توانید از روغن های پخت و پز سالم مانند ذرت یا روغن کنجد استفاده کنید. این روغن ها همچنین می توانند طعم خوبی به زرشک پلو بدهند و سبک تر و سالم تر هستند. انتخاب نوع روغن بر اساس سلیقه شماست و می توانید با توجه به سلیقه خود از آنها استفاده کنید.

مقدار زرشک برای هر نفر

به ازای هر 4 فنجان برنج معمولاً 1 فنجان زرشک استفاده می شود. اما می توانید مقدار زرشک را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. اگر در زرشک پلوتون بیشتر زرشک دوست دارید، می توانید از زرشک بیشتری استفاده کنید. استفاده از زرشک 2 تا 3 قاشق غذاخوری برای هر نفر توصیه می شود.

راز طعم زرشک پلو با مرغ سایت رستوران زرشک پلو طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ویدیو راز طعم مرغ زرشک پلو سایت چاشنی زرشک پلو زرشک پلو با مرغ پسران کریم گلاب در زرشک پلو با مرغ طرز تهیه زرشک پلو در سالن

سس کامل برنج زرشک

برای تهیه سس مرغ می توانید کارهای زیر را انجام دهید:

ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم و در قابلمه ای در روغن تفت می دهیم تا روشن و رنگ شوند.
سپس زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و تکه های مرغ را در قابلمه بریزید تا یک طرف آن ها سرخ شود. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند.
پس از سرخ شدن دو طرف مرغ، پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا رب به خوبی با بقیه مواد مخلوط شود.
سپس ادویه ها و نمک را در قابلمه آب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندید.
اجازه دهید تکه های مرغ به آرامی حدود 1.5 تا 2 ساعت بپزند.
برای رسیدن به قوام مناسب سس مرغ و آبکی نشدن آن می توانید از مخلوط نصف رب گوجه فرنگی و نصف رب انار استفاده کنید این ترکیب به سس غلظت و طعم می بخشد و رنگ زیبایی به آن می بخشد. همچنین افزودن یک پیمانه فلفل سیاه به سس مرغ نیز می تواند طعم آن را افزایش دهد. البته مقدار فلفل اضافه شده و نوع رب استفاده شده به ذائقه شما بستگی دارد.

نقش گلاب در برشک پیلو

اگر تصمیم دارید برای تهیه مرغ زرشک پلو از گلاب استفاده کنید، بهتر است مقدار گلاب را کنترل کرده و زیاد مصرف نکنید. استفاده زیاد از گلاب می تواند طعم غذای شما را تغییر داده و کیفیت آن را کاهش دهد. برای حفظ طعم غذا و ایجاد هماهنگی مناسب بین طعم مرغ و زرشک بهتر است از مقدار کمی گلاب استفاده شود. برای افزودن طعم ملایم به غذا، می توانید با افزودن چند قطره گلاب، تجربه خوبی به دست آورید. اما زمانی که از گلاب استفاده می کنید بهتر است آن را کمتر از مقدار زرشک و برنج قرار دهید تا طعم غذا بهینه باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا