آشپزی

راز خوشمزگی سالاد انار + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد انار را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه سالاد انار

راز خوشمزه سالاد انار + 5 سالاد انار خوشمزه را اینجا بیاموزید سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

در فصل پاییز میز ناهارخوری شما با میوه های خوش رنگ و لذیذ مانند انار زیباتر می شود، انار که در تهیه انواع غذاها، دسرها و سالادها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، می تواند طعم مطبوعی را به سالادهای شما ببخشد. اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه با دانه انار هستید، این مقاله برای شما مناسب است.

سالاد انار با طعم ترش و شیرینی که دارد لذت بخش است. با تهیه این سالادها می توانید جذابیت بیشتری به میز غذاخوری خود بدهید.

مواد لازم برای تهیه سالاد انار و کلم قرمز

2 فنجان انار سوخاری

3 فنجان کلم قرمز

گردوی آسیاب شده نصف پیمانه

سه قاشق غذاخوری سس مایونز

دو قاشق غذاخوری آب لیمو

سه قاشق غذاخوری ماست

نمک و فلفل و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز

ابتدا کلم را با دقت بشویید و روی یک حوله تمیز پهن کنید تا خشک شود. پس از خشک شدن، کلم را ریز خرد کرده یا با رنده درشت رنده می کنیم.

سپس دانه های انار را با کلم خرد شده مخلوط کنید.

برای تهیه سس، ماست، آبلیمو، سس مایونز، نمک، فلفل و گلپر را با هم مخلوط کرده و به مخلوط کلم پیچ و انار اضافه کنید.

در مرحله آخر گردو را به سالاد اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا سرو شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد انار و گل کلم

یک گل کلم کوچک

یک لیوان انار له شده

نصف فنجان سس مایونز

ماست

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری آب لیمو

نمک و فلفل و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه سالاد انار و گل کلم

اولین مرحله شستن و برش گل کلم است. سپس یک قابلمه پر از آب را روی اجاق بگذارید تا بجوشد. بعد از به جوش آمدن آب گل کلم را اضافه کرده و بعد از ده دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

گل کلم را در آبکش بریزید و بگذارید خنک شود. سپس انار را به گل کلم اضافه کنید.

برای تهیه سس سالاد، موادی مانند روغن زیتون، ماست، آبلیمو، سس مایونز، نمک، فلفل و گلپر را با هم مخلوط کرده و روی مخلوط گل کلم و انار بریزید.

مواد را با هم مخلوط کنید و سپس سالاد را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه سالاد انار و پیاز و مرغ

سینه مرغ 700 گرم

انار سوخاری ۱ لیوان

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نان آب پز 220 گرم

پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری

نصف فنجان آب پرتقال

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد انار و پیاز و مرغ

ابتدا مرغ را در قابلمه ای بریزید و آن را پر از آب کنید. نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب بجوشد.

وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد.

بعد از حدود 18 تا 20 دقیقه مرغ را چک کنید و اگر پخته بود آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

پس از سرد شدن مرغ، پوست و استخوان آن را جدا کرده و گوشت را به ورقه های نازک برش دهید.

سپس آب و پوست پرتقال رنده شده، روغن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. لبو را به ورقه های نازک برش دهید و در بشقاب بچینید. سپس مرغ و دانه های انار رنده شده را اضافه کرده و روی مخلوط پرتقال بریزید.

مواد لازم برای تهیه سالاد انار و اسفناج

1 نام

دو فنجان اسفناج خرد شده

سه قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

سه قاشق غذاخوری رب انار

نصف پیمانه گردو

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد انار و اسفناج

ابتدا اسفناج را با دقت بشویید و بگذارید خشک شود.

سپس اسفناج را خرد کرده و در ظرف بزرگی با دانه های انار و گردو مخلوط کنید.

برای تهیه سس سالاد، نمک، فلفل، رب انار و سرکه بالزامیک را با هم ترکیب کنید و این سس را روی مخلوط اسفناج بریزید.

مواد لازم برای تهیه سالاد انار و لبو

4-5 لب

دو فنجان انار سوخاری

روغن زیتون به میزان لازم

دو فنجان کلم قرمز خرد شده

آب لیموی تازه به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد انار و لبو

ابتدا نان را بشویید و کاملا بجوشانید. وقتی نان پخته شد پوست آن را جدا کرده و به قطعات دلخواه برش دهید.

در مرحله بعد کلم قرمز را شسته و پس از خشک شدن برش بزنید.

وقتی لوبیا و کلم را پختید، آنها را با انار در یک کاسه بزرگ بریزید.

برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.

در نهایت سالاد را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا