راز خوشمزگی سالاد تخم مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سالاد تخم مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز سالاد تخم مرغ خوشمزه
راز طعم سالاد تخم مرغ و پای و طرفدار سالاد تخم مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
تخم مرغ یکی از مغذی ترین مواد غذایی است که حاوی پروتئین ها، مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای بدن است. یک تخم مرغ متوسط تقریباً 76 کیلو کالری انرژی دارد و مصرف روزانه آن می تواند 3 درصد از انرژی مورد نیاز یک مرد بالغ و 4 درصد از نیاز انرژی یک زن بالغ را تامین کند. در این قسمت از وبلاگ طرز پخت سالاد تخم مرغ و سبزیجات را به اشتراک می گذاریم که بسیار مغذی است و می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل باشد. سالاد تخم مرغ و سبزی که از انواع سبزیجات تهیه می شود بسیار سبک است و پس از مصرف شما را سنگین نمی کند.
مواد لازم برای تهیه سالاد تخم مرغ
12 تخم مرغ آب پز (این تعداد تخم مرغ برای 4 تا 6 نفر)
یک چهارم فنجان پیازچه
نصف فنجان کرفس خرد شده
فلفل قرمز خرد شده نصف پیمانه
خردل 3 قاشق غذاخوری
یک سوم فنجان سس مایونز
سرکه 1 قاشق غذاخوری
چند قطره سس تند
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد تخم مرغ
تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. پیازچه، کرفس و فلفل را به این مخلوط اضافه کنید.
در یک کاسه جداگانه سس مایونز، خردل، سرکه و سس تند را با هم مخلوط کنید. سپس این سس را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در آخر پاپریکا، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
پیشنهاد می شود این سالاد را سرد سرو کنید.
راز سالاد تخم مرغ خوشمزه
ممکن است وسوسه شوید که شوید یا جعفری را از این دستور حذف کنید، اما افزودن این سبزیجات به غذای شما بافت نرم تر و طعم دلپذیرتری می دهد.
به جای استفاده از سس مایونز می توانید از ماست استفاده کنید که به کاهش چربی و افزایش پروتئین غذا کمک می کند، اما باید توجه داشت که این تغییر روی بافت و طعم غذا تاثیر می گذارد. در مورد استفاده از سس مایونز جای نگرانی نیست، زیرا مقدار آن در سالاد تخم مرغ با سبزیجات بسیار کم است و سبزیجات نیز زیاد هستند.
این سالاد را می توانید با غذای اصلی سرو کنید یا به صورت ساندویچ میل کنید.
برای کاهش استفاده از ظروف و صرفه جویی در وقت، می توانید تخم مرغ و هویج را همزمان در یک قابلمه کوچک بپزید. تخم مرغ ها در حدود 16-17 دقیقه پخته می شوند. با استفاده از چنگال می توانید از پخته شدن هویج مطمئن شوید.
در حالی که هویج و تخم مرغ در حال پختن هستند، می توانید شوید، جعفری و ترشی را آماده کنید. حتما قبل و بعد از بریدن ترشی آب اضافی آن را بگیرید و به سالاد اضافه کنید. برای این منظور استفاده از دستمال کاغذی برای جذب آب ترشی مفید است.
اگر از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید، بقیه را می توان در ظرف درب دار نگهداری کرد و برای تهیه غذاهای دیگر استفاده کرد.