آشپزی

راز خوشمزگی سس انبه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سس انبه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه سس انبه

راز طعم سس انبه و نکاتی برای تهیه سس انبه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

انبه میوه ای بسیار خوشمزه و مقوی است که در تهیه انواع غذاها استفاده می شود. از محصولات تهیه شده از انبه می توان به سالاد، بستنی، بستنی، میلک شیک، آب میوه، انواع مربا، ترشی انبه و سس انبه اشاره کرد. سس انبه به عنوان یکی از سس های پرطرفدار و لذیذ شناخته می شود که با انواع غذاها مانند فلافل، همبرگر، سوسیس، پیتزاهای مخلوط و تنقلات ست می شود. تهیه این سس در خانه نیز بسیار آسان است زیرا می توانید از پودر انبه یا میوه برای تهیه آن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس انبه با میوه انبه

2 عدد انبه

نمک 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1/4 پیمانه

دانه خردل و پودر شنبلیله 1 قاشق چایخوری

دانه زیره 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه، پودر گشنیز و پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

شکر قهوه ای یا عسل 1 قاشق غذاخوری

3 قاشق غذاخوری آب لیمو

1/2 فنجان آب جوشیده سرد شده

طرز تهیه سس انبه با میوه انبه

برای تهیه سس انبه ابتدا انبه را به دو نیم کنید. سپس میوه انبه را از پوست جدا کرده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. تکه های انبه را در یک ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را ببندید.

سپس شیشه را به مدت 5 روز در معرض نور خورشید قرار دهید تا انبه ها خارج شوند. بعد از این مدت انبه ها را از آب خارج کنید. سپس تکه های انبه را روی کاغذ بچینید و بگذارید 2 تا 3 ساعت خشک شوند.

حالا روغن را در یک تابه کوچک گرم کنید. دانه خردل، پودر شنبلیله، زیره، فلفل سیاه، پودر گشنیز، پاپریکا و زردچوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد برشته شوند. سپس پودر سیر و شکر قهوه ای را به مواد اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا بوی مواد بلند شود.

حرارت را خاموش کنید و آب، انبه خرد شده، آب انبه و آب لیمو را به مواد سس انبه اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید. سس را بچشید و نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم آن تنظیم شود.

سس انبه را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید و می توانید آن را بیش از یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه سس انبه با پودر انبه

2/3 فنجان سرکه سفید

پودر انبه 1 قاشق غذاخوری

1/2 فنجان آب

کمی نمک

فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس انبه با پوره انبه

برای تهیه این سس انبه از پودر انبه موجود در عطاری استفاده کنید. این پودر انبه دارای ادویه های مخصوص عربی است که نیازی به افزودن ادویه اضافی ندارید.

سرکه سفید و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و سپس پودر انبه را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا پودر انبه کاملا حل شود. سپس نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و قابلمه را به آرامی روی اجاق قرار دهید. به آرامی هم زدن را ادامه دهید تا بجوشد و غلیظ شود.

بعد از حدود 10 دقیقه که سس به تازگی ماست رقیق شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. پس از سرد شدن، سس را در ظرف شیشه ای درب دار در یخچال نگهداری کنید.

این سس را می توانید 1 تا 2 ماه در یخچال نگهداری کنید.

راز خوشمزه سس انبه

قبل از اینکه مواد را روی حرارت بگذارید، مطمئن شوید که پودر انبه کاملا در آب و سرکه حل شده است، در غیر این صورت ممکن است پودر انبه گلوله شود.

بلافاصله پس از حل کردن پودر انبه در آب و سرکه، مواد را روی اجاق قرار دهید. توجه داشته باشید که در صورت وجود شکاف ممکن است پودر انبه روی سطح حل نشود و قبل از گذاشتن روی آتش باید دوباره آن را هم بزنید.

با سرد شدن، سس انبه به میزان قابل توجهی غلیظ می شود، بنابراین وقتی کمی غلیظ شد باید آن را از روی حرارت بردارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا