آشپزی

راز خوشمزگی سس سالسا + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سس سالسا را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه سس سالسا

راز طعم سس سالسا و هنر سس سالسا خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

“سالسا” در زبان اسپانیایی به معنای سس است، اما این نوع سس با سس های معمولی که در آشپزخانه های معمولی یافت می شود متفاوت است. سالسا را ​​می توان از طیف گسترده ای از سبزیجات، میوه ها، ادویه ها و حتی غلات تهیه کرد تا طیف وسیعی از طعم ها، از ملایم تا تند را ایجاد کند.

این سس خوشمزه که ریشه در غذاهای مکزیکی دارد به روش های مختلفی تهیه می شود. در قسمت بعدی به معرفی پرطرفدارترین انواع سس سالسا می پردازیم.

مواد لازم و دستور تهیه سس سالسا خام

آب 6 گوجه فرنگی متوسط ​​(گوجه فرنگی کاملا رسیده)؛

نصف 1 سر پیاز سفید؛

1 حبه سیر؛

1 تا 2 فلفل سبز مکزیکی (jalapeños)؛

1 مشت بزرگ گشنیز؛

نصف قاشق چای خوری زیره؛

کمی آب لیمو؛

یک پیمانه نمک کوشر.

ابتدا گوجه فرنگی ها را به دو قسمت تقسیم کرده و قسمت های سفید مرکزی آن را جدا کنید. سپس هر نیمه را دوباره از وسط نصف کنید. حالا پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را از پوست جدا کنید. همچنین دانه های فلفل سبز را جدا کنید.

موادی مانند پیاز، سیر، فلفل سبز، گشنیز، گوجه فرنگی، زیره، آب لیمو و نمک کوشر را در غذاساز بریزید و تا زمانی که یکدست شود، فرآوری کنید. سپس سس را بچشید و برای افزایش تندی، دانه های فلفل سیاه رزرو شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

سپس سس را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود (مقدار نهایی سس به نصف کاهش می یابد). سس نهایی را در ظرفی ریخته و با کمی آبلیمو و نمک کوشر تزئین کنید. این سس را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم و تهیه سس سالسا سبز یا سبز

250 گرم گوجه فرنگی؛

نصف 1 فلفل سرانو؛

2 حبه سیر بزرگ؛

1 مشت گشنیز تازه؛

1 سر کوچک پیاز سفید؛

نصف قاشق چایخوری نمک کوشر.

گوجه فرنگی های گوجه فرنگی را زیر آب بشویید و ساقه های فلفل سرانو را جدا کنید. سپس سیر را پوست بگیرید.

گوجه فرنگی ها، فلفل سرانو کامل و سیر را روی یک کاغذ روغنی بچینید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم و شفاف شود، گریل کنید. گوجه ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز 5 دقیقه بپزد و سبز زیتونی شود.

صبر کنید تا همه مواد خنک شوند به جز فلفل و آب حاصل از تفت دادن گوجه فرنگی. سپس فلفل و آب گوجه فرنگی را به مخلوط کن اضافه کنید، گشنیز و یک چهارم فنجان آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

پیاز را با دقت بشویید و خرد کنید و به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید. در نهایت نمک را به مخلوط اضافه کنید تا طعم دلخواه به سس داده شود.

مواد لازم و دستور تهیه سالسا قرمز یا روژا

400 گرم گوجه فرنگی خرد شده و تفت داده شده؛

1 حبه سیر، ریز خرد شده؛

نصف فنجان پیاز سفید خرد شده؛

یک چهارم فنجان برگ گشنیز؛

نصف فلفل سبز مکزیکی متوسط ​​(دانه ها را از فلفل جدا کرده و خود فلفل را برش دهید)؛

کمی آب لیمو؛

نصف قاشق چایخوری نمک دریایی خوب.

اگر از کنسرو گوجه فرنگی استفاده می کنید، حدود یک سوم فنجان آب اضافه کنید.

سیر را کاملا خرد کرده و له کنید و آب گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز، هالاپینو (فلفل سبز مکزیکی)، لیموترش و نمک را اضافه کنید.

همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مقداری آبلیمو و نمک به سس اضافه کنید تا طعم و مزه آن بیشتر شود.

این سالسا را ​​می توانید تا 10 روز در یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا