راز خوشمزگی سمبوسه مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سمبوسه مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز سمبوسه مرغ خوشمزه
راز سمبوسه مرغ خوشمزه و نکاتی برای سمبوسه مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
سامبوز غذایی است که طعم های مختلفی دارد. می توان به انواعی مانند سمبوسه پیتزا، سمبوسه با گوشت و قارچ و نوع منحصر به فردی که در جنوب ایران رایج است، سمبوسه بندری اشاره کرد. این غذای خوشمزه اغلب به عنوان پیش غذا با انواع سس ها و دیپ های تند و یا به عنوان یک غذای سبک برای شام یا افطار استفاده می شود. در نتیجه می توانید با استفاده از ادویه ها و طعم های مختلف سمبوسه با طعم های مورد نظر خود درست کنید. برای افزایش تنوع طعم در این قسمت طرز تهیه سمبوسه مرغ را به شما آموزش می دهیم.
عناصر
گوشت چرخ کرده مرغ 500 گرم
2 عدد پیاز متوسط
مقدار روغن لازم برای سرخ کردن
زنجبیل له شده 2 قاشق چایخوری
سیر له شده 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1.2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
2 عدد فلفل سبز
نان را در صورت نیاز بشویید
طرز تهیه سمبوسه مرغ
ابتدا برای تهیه مواد داخل سمبوسه، دو عدد پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. تابه ای را روی اجاق بگذارید و بعد از داغ شدن حدود دو قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا روشن شوند و تغییر رنگ دهند. پس از طلایی شدن پیاز، سیر و زنجبیل له شده را به مواد اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس مرغ چرخ کرده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. این مرحله معمولاً سه تا چهار دقیقه طول می کشد. پس از تفت دادن مرغ، ادویه هایی شامل پودر چیلی، پودر فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید.
در مرحله بعد برای تهیه سمبوسه مرغ پوره گوجه فرنگی را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید و پاستا را دو دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ و بوی آن بهتر شود. در آخر فلفل سبز و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. این مواد برای طعم دادن به سمبوسه هستند و نیازی به سرخ کردن ندارند. بعد از اضافه کردن ادویه ها، مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شوند.
برای پیچیدن سمبوسه، خمیر لواش یا رشته را به صورت نوارهای 20×5 سانتی متری برش دهید و روی سطح صاف پهن کنید. خمیر مثلثی را از یک طرف تا بزنید تا سوراخ شود. حدود 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید و سپس تا زدن را ادامه دهید. برای بستن خمیر، مقدار اضافی آن را مرطوب کنید تا چسبناک شود. با این مقدار محصول حدود 20 عدد سمبوسه تهیه می شود.
برای پخت یک سمبوسه خوشمزه ابتدا یک تابه را روی اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. وقتی روغن به دمای مناسب رسید سمبوسه های آماده شده را داخل روغن بریزید. دقت کنید که سمبوسه ها کاملاً در روغن شناور باشند تا به طور یکنواخت سرخ شوند. سمبوسه را هر چند دقیقه یکبار بچرخانید تا دو طرف آن خوب سرخ شود. هنگامی که سمبوسه ها به اندازه کافی سرخ شدند، آنها را روی یک حوله کاغذی پهن شده در کف تابه قرار می دهیم تا چربی اضافی را جذب کند. برای اطمینان از ترد بودن سمبوسه ها، آنها را تازه و داغ روی هم قرار ندهید زیرا باعث نرمی و خمیر شدن آن ها می شود. وقتی سمبوسه ها خنک شدند، آنها را در بشقاب سرو بریزید و با سس گوجه فرنگی یا دیپ دلخواه سرو کنید.
راز سمبوسه مرغ خوشمزه
هنگام سرخ کردن سمبوسه مرغ دقت کنید روغن خیلی داغ نباشد. حرارت زیاد می تواند سطح سمبوسه را بسوزاند و از پختن کامل و ترد شدن آن در داخل جلوگیری کند. از آنجایی که در هنگام سرخ کردن دمای روغن افزایش می یابد، توصیه می شود به جای روغن معمولی یا کره از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
اگر می خواهید مواد داخل سمبوسه را قبل از پخت آماده کنید، می توانید آن را تا هشت ساعت در یخچال یا تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید. اگر در منزل خمیر لواش یا رشته ندارید می توانید با آرد و آب و روغن خمیری شبیه به خمیر پیراشکی درست کنید و سمبوسه ها را داخل آن بپیچید.
برای اینکه سمبوسه را برای مدت طولانی تری تازه و ترد نگه دارید، می توانید آن را در فویل آلومینیومی بپیچید. اگر قرار است آنها را فقط برای چند ساعت نگه دارید، بهتر است آنها را در جای گرمی مانند اجاق گاز قرار دهید.
توصیه می شود سمبوسه مرغ را بیش از سه روز در یخچال نگهداری نکنید و در اسرع وقت از آن استفاده کنید.