راز خوشمزگی سوهان عسلی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوهان عسلی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز ذوق سوهان عسلی
راز ذوق سوهان عسلی نکات آشپزی سوهان عسل خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سوهان عسلی یکی از انواع سوهان است که قدمت آن به شهر قم می رسد. تاریخچه سوهانا به دوران قاجار می رسد، در آن زمان این نوع حلوا را «حلوای نو» می گفتند و به عنوان هدیه به شاه تقدیم می کردند، بعدها به «سوهانا» معروف شد. فایل عسلی در بین انواع فایل ها به خصوص در ایران بسیار محبوب است. تراشه عسل را می توانید در مهمانی های شبانه و شب یلدا تهیه کنید. فرآیند تهیه تراشه های عسل بسیار آسان است، اما برای به دست آوردن نتایج خوب، به یاد داشته باشید که مواد را به دقت اندازه گیری کنید. فیله عسل به دلیل داشتن بادام و عسل غنی و مغذی است اما افراد دیابتی در مصرف آن احتیاط کنند. سوهان عسلی باید ترد و خوش طعم باشد و به دندان نچسبد.
سوهان عسلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است. درست کردن دسر سوهان عسلی برخلاف اسمش یکی از ساده ترین شیرینی های خانگی است که می توانید در خانه درست کنید. سوهان عسلی یکی از شیرینی های سنتی اصفهان است. طرز تهیه سوهان عسلی ترد و خوشمزه و ترفندهای تهیه سوهان عسلی ترد و غنی را با ما بیاموزید.
عناصر
خلال بادام 1 پیمانه
شکر 1 لیوان
2 لیوان آب
روغن خوراکی 4 گرم (بهتر است از روغن نیمه سفت استفاده شود)
عسل 2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری زعفران آب پز غلیظ
طرز تهیه فیله با عسل
شکر، روغن، آب و عسل را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا شکر شروع به آب شدن کند. این مرحله بسیار حساس و مهم است زیرا وقتی شکر ذوب شود شروع به تغییر رنگ به طلایی می کند.
وقتی شکر طلایی شد حرارت را کم کنید و بادام را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا بادام با مواد ترکیب شود. سپس در دو مرحله زعفران را به مواد اضافه کنید و باید مواد را با سرعت بالا هم بزنید تا بادام ها طلایی شوند. حتما مراقب حرارت باشید و آن را کم کنید، در غیر این صورت شکر زود می سوزد و فیله تلخ می شود.
در حین مخلوط کردن مواد، یک لیوان پر از آب و یخ را در دستان خود قرار دهید. گاهی با قاشق کمی از مواد را بردارید و در آب و یخ قرار دهید. وقتی مواد به سرعت سفت شدند و ترد و لطیف شدند، فیله فیله آماده است. این مرحله بسیار مهم است، پس زمان را از دست ندهید. سپس بلافاصله پس از تست با یخ، مواد را به سینی فلزی منتقل کنید. اگر رسانه زودتر از این به سینی منتقل شود، ممکن است فایل ها به یکدیگر بچسبند و آسیب ببینند. پس از خنک شدن، مواد را از سینی فلزی خارج کرده و با چای میل کنید.
راز ذوق سوهان عسلی
طرز تهیه عسل با کنجد، عسل با فندق و عسل با دانه و سایر مواد آجیلی بسیار شبیه است.
برای تهیه فیله عسل با گردو مراحل به همین ترتیب ادامه می یابد. گردوها را ریز خرد کنید.
دلیل سفت شدن فایل عسلی تا حدودی به تاخیر انداختن اعمال شماست. بعد از اینکه تراشه های عسل از روی حرارت برداشته شد، آن ها را به سرعت با قاشق داغ داخل تابه می ریزیم.
اگر سوهان عسل قبل از ریختن در تابه کاملا سفت نشد، می توانید آن را کمی بیشتر روی اجاق گاز گرم کنید. اما مراقب باشید که مغزها نسوزانند، زیرا در این صورت ممکن است تلخ شوند. طلایی شدن آنها کافی است. از طرفی اگر تغییر رنگ ندهند و از حرارت خارج نشوند، چیپس ها چسبناک می شوند.
تابه فلزی مورد استفاده باید صاف و بدون فرورفتگی باشد و نباید چرب شود.
اگر می خواهید فیله عسلی با طعم زعفران داشته باشید، می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران آب پز غلیظ اضافه کنید.
برش های عسل خانگی را در ظرف دربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
میزان کالری موجود در هر فایل عسلی به طور متوسط 60 کالری است.
اگر براده های عسل به مقدار زیاد تهیه شود، ممکن است به هم بچسبند و خراب شوند. به همین دلیل بهتر است تعداد مواد را زیاد نکنید.
سعی کنید بیشتر از حد لازم مواد اضافه نکنید زیرا ممکن است زمان کافی برای پختن و پخش کردن وجود نداشته باشد.
این دستور تقریباً 400 گرم تراشه عسل درست می کند.
به جای بادام می توانید از بادام زمینی یا کنجد استفاده کنید.
برای نگهداری فیله عسل آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.