آشپزی

راز خوشمزگی سوپ شلغم + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سوپ شلغم را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز سوپ شلغم خوشمزه

راز طعم آش شلغم و طرفدار آش شلغم خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

آش شلغم که در ایران به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار شناخته می شود، بیشتر در فصل زمستان تهیه می شود و به تقویت بدن کمک می کند. این سوپ نه تنها طعم فوق العاده ای دارد، بلکه در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی نیز موثر است.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم

شلغم بزرگ 1 عدد

3 عدد پیاز

سیر 2 حبه

4-5 هویج

3 قاشق غذاخوری برنج سفید یا قهوه ای

سبزیجات برای سوپ و برگ آویشن 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

2 بسته کوچک آب مرغ یا گوشت گاو

طرز تهیه سوپ شلغم

شلغم ها ابتدا پوست گرفته و ریز خرد می شوند و سپس در قابلمه سوپ در روغن سرخ می شوند. سپس شلغم های پیاز و سیر و هویج را بردارید و خرد کنید و با کمی روغن و برگ آویشن در همان قابلمه شلغم اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس دو بسته عصاره را در 500 میلی لیتر آب گرم حل کرده و به مواد اضافه می کنند.

در مرحله آخر تمام سبزی ها را به همراه برنج قهوه ای یا سفید، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 20 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزد. پس از پخته شدن، می توانید سوپ را در غذاساز قرار دهید تا کاملا یکدست شود. هنگام سرو با پیاز سرخ شده تزئین می شود و با نان تازه سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم با مرغ

شلغم متوسط ​​3 عدد

سینه مرغ 1 عدد

1 عدد پیاز متوسط

1 عدد سیب زمینی رنده شده

1 هویج

عدس 1 پیمانه

برنج نصف پیمانه

پوره گوجه فرنگی به میزان لازم

گشنیز و جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آب لیموی تازه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ

شلغم، مرغ، سیب زمینی و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آن را با حدود 2 لیتر آب بپوشانید. روی حرارت زیاد بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید تا 30 دقیقه بجوشد.

عدس های خیس شده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید. برنج خیس خورده را با دست مالش دهید تا به قطعات کوچکتر تقسیم شود که به برنج سریعتر پخته شده و بافت نرم تری به سوپ می دهد. پس از آب برنج، آن را به قابلمه اضافه کنید. از این مرحله به بعد سوپ را مرتب هم بزنید تا مواد سنگین تری مانند برنج و عدس به ته قابلمه نرسند. سپس اجازه دهید برنج و عدس 30 دقیقه دیگر بپزند.

وقتی شلغم ها نرم شدند، آن ها را از سوپ خارج کرده و در ظرف غذاساز پوره کرده و دوباره به سوپ اضافه کنید. مرغ را قبل از رنده شدن خارج کنید تا خنک شود.

پوره گوجه فرنگی را با کمی آب گرم رقیق می کنند، پس از صاف شدن به سوپ اضافه می کنند و مرغ رنده شده را اضافه می کنند.

وقتی سوپ کاملا آماده شد، 15 دقیقه قبل از سرو، جعفری و گشنیز خرد شده و سپس نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. برای بدست آوردن بافتی غلیظ و خامه ای، سوپ را چند بار در غذاساز بپزید. سپس سوپ شلغم را داغ با مقدار زیادی آب لیموی تازه و نان تست مورد علاقه خود سرو کنید.

راز سوپ شلغم خوشمزه

به خاطر داشته باشید که شلغم یک انتخاب عالی برای بهبودی پس از سرماخوردگی است. علاوه بر جوشاندن آن در آب، می توانید از شلغم برای تهیه سوپ یا خورش استفاده کنید.

برای تهیه آش شلغم می توانید از مواد اضافی استفاده کنید. به عنوان مثال، قارچ، کرفس، نخود فرنگی یا حتی ذرت می توانند گزینه های خوبی باشند. مواد تشکیل دهنده سوپ را با توجه به سلیقه شخصی و خانوادگی خود انتخاب کنید. حتی می توانید به جای برنج از جو استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا