آشپزی

راز خوشمزگی سیب پلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سیب پلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز سیب پلو خوشمزه

راز طعم سیب پلو و هنر سیب پلو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

سیب پلو کرمانشاهی، نمونه ای از انواع پلوهای ایرانی، ریشه در فرهنگ غنی آشپزی شهر کرمانشاه دارد. در این دستور، کلمه “سیب” به سیب زمینی اشاره دارد. با ترکیب سیب زمینی، برنج، رازیانه و مرغ می توانید این پلو خوشمزه و اصیل را در منزل تهیه و میل کنید.

مواد اولیه برای تهیه برنج سیب

2 فنجان برنج

3 عدد سیب زمینی

3 قاشق غذاخوری رازیانه خشک

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه برنج سیب

اولین مرحله این است که سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را مکعبی کنید.

برنج را بشویید و به مدت دو ساعت در آب نمک خیس کنید.

سپس قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی آتش بگذارید تا آب بجوشد. سپس برنج خیس شده و مقداری نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید برنج پخته شده به سطح آب برسد سپس برنج را آبکشی کرده و با آب گرم بشویید.

در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و کف آن را با تکه های نان یا سیب زمینی بپوشانید. سپس یک لایه برنج آبکش شده، یک لایه سیب زمینی خرد شده و یک لایه رازیانه خشک بریزید و این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

آب جوش و روغن را در یک فنجان با هم مخلوط کرده و روی برنج بریزید، سپس بخارپز را بگذارید و اجازه دهید برنج بجوشد.

سیب پلو آماده را پس از دم کشیدن به ظرف تزئینی منتقل کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

راز سیب پلو خوشمزه

همچنین می توان از یک فنجان رازیانه تازه برای تهیه سیب پلو استفاده کرد.

اگر به طعم سیر در غذای خود علاقه دارید، می توانید دو حبه سیر خرد شده را به همراه شوید به مخلوط برنج اضافه کنید.

همچنین برای زیباتر شدن و طعم بهتر غذا می توانید از کشمش و پیازچه به عنوان تزیین استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا