راز خوشمزگی سیر قلیه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی سیر قلیه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه خاویار سیر
راز طعم و مزه سارمیکی و هنر خوشمزه سارمیکی خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
آهو سیر یک غذای محلی خوشمزه و اصیل گیلانی است که با مرغ، اردک یا اردک، لپه، برگ سیر، تخم مرغ، آب پرتقال یا لیمو، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می شود. این غذا بیشتر در فصول سرد سال مانند پاییز و زمستان تهیه می شود و طعمی بی نظیر و عطر مطبوعی دارد.
خاویار سیر را می توان به دو صورت با مرغ یا اردک و اردک تهیه کرد. در هر دو روش مرغ یا اردک را ابتدا با پیاز و ادویه تفت می دهند سپس حبه سیر و برگ ها را اضافه می کنند و می گذارند تا بپزد. در آخر تخممرغها را جداگانه در قابلمهای دیگر میجوشانیم و پس از پخته شدن مرغ یا اردک، به همراه آب پرتقال یا لیمو به خورش اضافه میکنیم.
خاویار سیر را می توان به صورت ساده یا با برنج، نان و سبزیجات سرو کرد. این غذا به دلیل وجود برگ های سیر طعم بسیار خاص و منحصر به فردی دارد و یکی از غذاهای پرطرفدار در استان گیلان است.
اگر به دنبال غذاهای اصیل و خوشمزه نوردیک هستید، خاویار سیر را امتحان کنید.
راز خوشمزه خاویار سیر
از برگ سیر تازه استفاده کنید. برگ های خشک سیر طعم خود را به خوبی حفظ نمی کنند.
مرغ یا اردک را با پیاز و ادویه به خوبی تفت می دهند تا طعم آن به خورد مواد برود.
لپه را از قبل خیس کنید تا سریعتر بپزد.
تخم مرغ ها را کم کم به خورش اضافه کنید تا به هم نخورند.
خاویار سیر را با برنج، نان و سبزیجات سرو کنید.
برای تهیه خاویار سیر می توانید از پای مرغ یا اردک استفاده کنید.
اگر به بوی سیر بسیار حساس هستید، می توانید مقدار سیر را کاهش دهید.
برای طعم بهتر می توانید از زعفران آب پز استفاده کنید.
خاویار سیر را می توانید با زیتون یا ماست سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سارمیکی
500 گرم مرغ یا اردک (قطعه شده)
لپه 400 گرم
500 گرم برگ سیر تازه
4 عدد پیاز متوسط
4 حبه سیر
4 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز پخت خاویار سیر
لپه ها را از شب قبل خیس کنید.
برگ های سیر را بشویید و به قطعات نیم سانتی متری برش دهید.
مرغ یا اردک را با نمک و فلفل مزه دار کنید تا کمی قهوه ای شود.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در تابه ای جداگانه تفت دهید تا طلایی شود.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
لپه خیس خورده، برگ سیر، زردچوبه و زعفران را به پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید.
مرغ یا اردک سوخاری را به مواد اضافه کنید و به اندازه ای آب بریزید که تقریبا روی مواد را بپوشاند.
حرارت را کم کنید و بگذارید خورش آرام آرام بپزد تا لپه و مرغ یا اردک کاملا بپزند.
در پایان پخت، تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و کم کم به خورش اضافه کنید.
بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید و خاویار سیر را با برنج یا نان سرو کنید.