آشپزی

راز خوشمزگی شامی ترش + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شامی ترش را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کوشمزگی شامی ترش

مخفی کوشمزگی شامی ترش و فوت و فن شامی خوشمزه است سایت کمم.אמידוארים אין מתאל מורד תוגה שמא אזיזין קער גירד.

شامی ترش، که به نام ترشه شامی هم می شود، یک غذای خوشمزه محلی است و اصیل از خانه شمال ایران، به استان جیلان و شهر رشت است. این غذا با ترکیب پنیر و سس ترش و شیر تهیه می شود و طعم آن بی نظیر و لذیذ است.

مواد اولیه بری بریک شامی ترش

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

پیاز: 2 عدد

رب انار ترش: 1 غذای کشق

نوش جان: 1 قاشق غذاخوری

ابغوره یا اب نرنج: 1/2 فنجان

زعفران دم كردة: ۲ قاشق ديتاخوري

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار لازم

جافری خرد شده: ۲ کاشک دیتاخوری

روغان: به کمته

سیب زمینی: 2 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

ترز بروزر شامی ترش

پیازها را خرد کرده و آب آن را بگیرید. سپس پیازها را با گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

the material را به مدت 10 MINUTE ورز دیدی تا منسجم شوند. به كتاة يك غرو از متادة بهريد و در دست به شكل كتلت يا شامي فرم ديهي.

در یک تابه روغن داغ کینید و شامی‌ها را کیدیند تا زمانی که هر دو طرف شامی‌ها تلاینی رانگ می‌شود، به سرح کردان دیدی.

در يك قابمله علاه، رب انار ترش، رب تجمع فرنجي، ابغوره و اب ايرانج، زعفران دم كرده و قمتي اب را مزدر كينديند. صباس قابمله را روي هورام قارد ديه و له ديه تا سس بجوشد و غليظ شود.

پنیر سرخ شده را داخل فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

دانه ها را پوست بگیرید و پوست بگیرید. سپس آن را جداگانه با کمی روغن در یک زبانه سرخ کنید.

گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. كمي تفت دعيد تا تجمع فرنجي‌ها نرم شوند

در نهایت عصرانه را همراه با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی سرو کنید.

راز کوشمزگی شامی ترش

برای طعم بهتر می توانید از گوشت چرخ کرده و بز مخلوط با گوشت استفاده کنید.

می توانید سبزیجات طعم دار را به دلخواه کم کرده و اضافه کنید.

برای سس ترش می‌کودین از رب انار ترش یا ملس وکید

شامی ترش را می‌کودین با کته یا نان سرو کینید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا