آشپزی

راز خوشمزگی شامی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شامی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک شام خوشمزه

راز یک شام خوشمزه و راز کتلت های ترد سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شامی کباب یکی از خوشمزه ترین و سریع ترین غذاهای ایرانی است که در بین مردم طرفداران زیادی دارد. در تهیه آن در نقاط مختلف ایران از روش ها و ترفندهایی برای خوش طعم شدن آن استفاده می شود.

برای تهیه شامی کباب از انواع گوشت ها مانند گوشت قرمز، گوسفند، گاو، بوقلمون و مرغ استفاده می شود. حال به مواردی اشاره می کنیم که تاثیر زیادی در پخت و خوشمزه شدن این غذا دارد.

هنگام تهیه شام ​​کباب، سیب زمینی های رنده شده را با آب سرد شسته و آب آن ها را می گیرند. این باعث می شود که سیب زمینی خوشمزه تر و تردتر شود. به علاوه افزودن یک حبه سیر رنده شده به مواد شام طعم مطبوع تری به آن می دهد. علاوه بر این، افزودن گیاهان معطر مانند ترخون، مارزا یا جعفری نیز شام را خوشمزه تر می کند.

به طور کلی ترفندهای مختلفی برای افزایش طعم شام باربیکیو وجود دارد. برخی از این ترفندها عبارتند از: استفاده از ادویه های مختلف به ویژه زردچوبه، زنجبیل و سایر ادویه های مخصوص، مرینیت کردن گوشت قبل از پختن، استفاده از مربا و نمک در مرحله مرینیت کردن گوشت یا حتی استفاده از روش های خاص پخت مانند پخت در تابه یا روی ذغال.

اگرچه ممکن است ترفندها و ترجیحات تهیه یک شام باربیکیو در مناطق و فرهنگ های مختلف متفاوت باشد، اما هدف اصلی همیشه افزایش طعم و لذت این غذا است.

راز یک شام خوشمزه

برای تهیه یک شام باربیکیو خوشمزه و خوش طعم می توانید از ترفندها و نکاتی که گفتید استفاده کنید.

بهتر است هنگام تهیه شام ​​یک یا دو قاشق آرد سوخاری یا آرد نخودچی اضافه کنید تا ترد شود و طعم شام بیشتر شود. همچنین مواد آماده شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید. این می تواند به طور قابل توجهی بر کیفیت و طعم شام تأثیر بگذارد.

هنگام تهیه اقلام برای شام، اگر از گوشت گاو استفاده می کنید، بهتر است یک یا دو قاشق کره آب شده یا یک یا دو قاشق آب مرغ به مخلوط اضافه کنید. این ترفند به خوشمزه تر شدن شام کمک می کند.

در انتخاب گوشت گاو بهتر است گوشت کاملا بدون چربی را انتخاب کنید تا شامی با کیفیت و خوش طعم داشته باشید. همچنین افزودن مقداری زعفران آب شده به مواد شام طعم خوبی می دهد. همچنین برای زیباتر شدن شام می توانید مقداری زردچوبه را در روغن بریزید و سپس سرخ کنید تا رنگ آن بهتر شود.

ضخامت شال ها نیز باید رعایت شود تا مواد داخل آن خام نباشد. هنگام انتخاب مواد اولیه برای شام، استفاده از ادویه های تازه می تواند آن را خوشمزه تر کند. برای از بین بردن بوی گوشت چرخ کرده و افزایش طعم شام نیز می توانید از دارچین استفاده کنید.

با رعایت این نکات می توانید یک شام کباب خوشمزه تهیه کنید.

هنر شامی

هنگام تهیه کتلت سیب زمینی می توانید از روش ها و نکات زیر برای بهبود طعم و کیفیت آن استفاده کنید:

بعد از رنده شدن سیب زمینی ها و پیازها، حتما آب آنها را با استفاده از پرس بگیرید یا در یک دستمال کاغذی تمیز قرار دهید. به این ترتیب کتلت شما از هم نمی پاشد و غذای شما طعم و رنگ بهتری پیدا می کند.

استفاده از آرد نخود به جای آرد سوخاری در گوشت می‌تواند بافتی نرم‌تر و ترد به میت ببخشد. می توانید از آرد نان و پودر نان خشک نیز استفاده کنید. افزودن این آردها به همراه چاشنی های دلخواه به مواد پتی و سرخ کردن آنها می تواند طعم و کیفیت آن را بهبود بخشد.

می توانید بدون استفاده از تخم مرغ کوفته درست کنید. اگر می خواهید از کتلت بدون تخم مرغ استفاده کنید، می توانید دستور پخت را بررسی کنید.

برای اینکه طعم خاصی به کتلت بدهید، می توانید انواع سبزی های معطر خشک یا تازه مانند ترخون و مرزنجوش را به مخلوط کاکائو یا شامی اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویه های معطر نیز می تواند به طعم و کیفیت آن کمک کند.

مهم ترین نکته برای خوشمزه بودن استیک و شام این است که سس قبل از سرخ شدن در یخچال استراحت کند. قبل از سرخ کردن کتلت ها، مواد را در ظرف درب دار در یخچال قرار دهید و 1 الی 2 ساعت بگذارید. این کار باعث می‌شود که برش‌های خرد شده به درستی بپزند و طعم بهتری پیدا کنند.

هنگام تهیه شام ​​کباب تهرانی و شیرازی می توانید از روش ها و نکات زیر برای بهبود طعم و کیفیت آنها استفاده کنید:

نکته مهم برای خوشمزه بودن شام استفاده از گوشت بدون ریشه است. اگر از گوشت گاو استفاده می کنید، می توانید 2 قاشق غذاخوری کره آب شده را به سس اضافه کنید. به این ترتیب گوشت شما خشک نمی شود و خوشمزه تر می شود.

اگر از مرغ در شامی استفاده می کنید، می توانید 2 قاشق غذاخوری آب مرغ و کره را به شامی اضافه کنید. این نکته گوشت مرغ شما را آبدارتر و خوشمزه تر می کند.

هنگام سرخ کردن نارگیل یا کتلت، اگر کمی روغن زردچوبه اضافه کنید و کتلت یا نارگیل را در آن سرخ کنید، رنگ آنها زیباتر می شود.

برای خوش طعم شدن شامی می توانید از مقداری زعفران خیسانده شده در مواد شامی استفاده کنید. این کار شام شما را خوشمزه و خاص می کند.

دلیل رفتن به شام

مهم ترین عامل برای جلوگیری از بی اشتهایی، مقدار کم تخم مرغ است. برای جلوگیری از این مشکل می توانید به موارد زیر توجه کنید:

اگر در هنگام سرخ کردن شمیس تکه تکه شد، به اندازه کافی تخم مرغ به مواد شمیس اضافه کنید. در صورت نیاز، می توانید سفیده یا تخم مرغ اضافی را به شام ​​خود اضافه کنید. به این ترتیب مخلوط شام به خوبی می چسبد و از هم نمی پاشد.

بعد از مخلوط کردن مواد برای شام، آنها را به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید. نگه داشتن شام در یخچال باعث می شود که مواد بیشتر به هم بچسبند و شام شما کمتر خیس شود.

یکی از دلایل دیگر از دست دادن شام، مواد آبکی است. برای رفع این مشکل، پیاز را با رنده درشت رنده کنید و به مواد شام آرد سوخاری یا نان خشک اضافه کنید. این کار رطوبت اضافی شام را جذب می کند و شام کمتر پف می کند.

حتی اگر برای شام به اندازه کافی تخم مرغ زده اید، اگر مواد لازم برای شام زیاد است، می توانید بعد از مخلوط کردن آن را در یخچال قرار ندهید. با این حال، به خاطر داشته باشید که گذاشتن شام شما در یخچال همچنان می تواند به ترکیب و چسبندگی بهتر مواد و کاهش رواناب کمک کند.

علت سفتی ستون فقرات

مقدار گوشت در شامی زیاد است. برای اینکه شام ​​سخت نشود می توانید به موارد زیر توجه کنید:

کاهش مقدار گوشت برای شام نسبت به سایر مواد آن. اگر مقدار گوشت در مقایسه با سایر مواد زیاد باشد، شام می تواند سفت شود. بهتر است مقدار گوشت را کم کنید و به جای آن مقداری آرد نخودچی، آرد سوخاری یا حتی نان خشک آسیاب شده را به شام ​​اضافه کنید.

پیاز را با رنده درشت رنده کنید. رنده کردن پیاز با رنده درشت باعث می‌شود که شام ​​خیلی چسبناک نباشد و آن را نرم‌تر و لطیف‌تر کند. بنابراین پیاز را با رنده درشت رنده کنید و برای شام به محصولات اضافه کنید.

آرد سوخاری، آرد نخودچی یا حتی سویا آسیاب شده را به شام ​​اضافه کنید. این مواد می توانند به لطیف تر و خوشمزه تر شدن شام کمک کنند. می توانید به تعداد دلخواه از این مواد به شام ​​اضافه کنید.

مقدار پیاز رنده شده را زیاد کنید. هر چه مقدار پیاز رنده شده بیشتر باشد، شام لذیذتر و لطیف تر خواهد بود. بنابراین توصیه می شود مقدار پیاز را زیاد کنید و به مواد شام اضافه کنید.

برای تهیه یک شام لطیف و ترد

با رعایت نکات زیر می توانید به راحتی یک شام لطیف و خوشمزه تهیه کنید:

مقداری آرد سوخاری، سویا یا نان خشک آسیاب شده را به مواد شام خود اضافه کنید. این عمل باعث می شود که مواد شام کمتر آبکی شود و شام بافت لذیذتر و نرم تری داشته باشد. میزان افزودن این مواد به ذائقه شما بستگی دارد.

پیاز را با رنده درشت رنده کنید. رنده کردن پیاز با رنده درشت کمک می کند تا شام نسوزد و آن را نرم و لطیف تر می کند. بنابراین پیاز را با رنده درشت رنده کنید و برای شام به محصولات اضافه کنید.

به مقدار تخم مرغ توجه کنید. مقدار تخم مرغ باید به گونه ای باشد که هنگام ورز دادن گوشت، گوشت عصرانه کاملا مرطوب و نرم باشد. این به توزیع مناسب رطوبت در شام کمک می کند.

استفاده از ادویه برای افزایش طعم به جای استفاده از زردچوبه، نمک و فلفل به عنوان تنها ادویه، می توانید از ادویه های مختلف دیگری مانند زردچوبه، زیره، مقداری ریحان، پودر سیر، پودر پیاز و … استفاده کنید. این ادویه ها طعم و عطر بیشتری به شام ​​می دهند.

شام خوشمزه سایت نی نی راز یک کتلت خوشمزه سایت نی نی طرز تهیه شام ​​کباب سیب زمینی یک شام خوشمزه و خاص طرز تهیه شام ​​قیمه راز کتلت ترد ادویه به درست کردن کتلت خوشمزه، طرز تهیه شام ​​کباب بدون سیب زمینی

عناصر

200 گرم گوشت چرخ کرده؛

1 عدد تخم مرغ متوسط

یک قاشق چایخوری نمک؛

1.5 قاشق چایخوری ادویه (گشنیز، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل و …) اگر از ادویه کاری استفاده کنید، عطر شام را بهتر می کند.

یک پیاز بزرگ؛

نان خشک، سویا یا آرد آسیاب شده، دو قاشق غذاخوری سر پر؛

سیب زمینی کوچک (اختیاری) (در صورت اضافه کردن سیب زمینی، به جای تخم مرغ متوسط، یک تخم مرغ بزرگ به مواد اضافه کنید.)

نصف قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی یا 2 گوجه فرنگی کوچک تازه (اختیاری)

آموزش آشپزی شام

با رعایت نکات زیر می توانید به راحتی یک شام لطیف و خوشمزه تهیه کنید:

پیاز را با رنده درشت رنده کنید و سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید. این کار به پخش بهتر مواد در شام کمک می کند و شام را نرم تر و خوشمزه تر می کند.

مواد شام به جز پوره گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. این مواد را با هم ترکیب می کند و ترکیبات طعم دهنده متقابل ایجاد می کند.

بعد از مخلوط کردن مواد برای شام، بهتر است به مدت 30 تا 1 ساعت در یخچال بگذارید. این عمل به ترکیب و تثبیت طعم و بافت شام کمک می کند.

مواد شام را به شکل نبات های نازک درآورده و در روغن سرخ کنید. از تابه های ضد شعله استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف کنید و شام را سالم و رنگارنگ کنید.

برای سس شام، نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا معطر شود و با یک سوم پیمانه آب مخلوط کنید. شامی ها را در این سس بریزید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید سس با حرارت ملایم حدود 10-15 دقیقه بجوشد تا سس کاملا از بین برود.

در صورت تمایل می توانید مقداری پودر سیر به سس شام اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

به جای پوره گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید. برای این کار گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش داده و خوب سرخ می کنیم. سپس شامی ها را به همراه یک سوم پیمانه آب اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا طعم گوجه فرنگی ها به داخل شمعی ها نفوذ کند و آب آن ها خارج شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا