آشپزی

راز خوشمزگی شامی مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شامی مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک شام مرغ خوشمزه

راز یک شام مرغ خوشمزه و نکاتی برای یک شام مرغ خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

شام مرغ یک انتخاب غذایی عالی است زیرا تهیه آن آسان است و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس است. این غذا نه تنها برای وعده های غذایی معمولی بلکه برای مناسبت های خاص مانند افطار و زاریا بسیار مناسب است. شام مرغ مانند نارگیل، کتلت و غذاهایی از این دست در بین بچه ها طرفداران زیادی دارد و علاقه زیادی به خوردن این نوع غذاها دارند. به خصوص اگر این غذاها با حداقل مقدار روغن تهیه شوند، نه تنها خوشمزه، بلکه سالم و مغذی خواهند بود. در بین انواع وعده های غذایی بر پایه نان، شام مرغ یکی از جذاب ترین گزینه هاست.

عناصر

سینه مرغ 400 گرم

1/4 فنجان نخود پخته شده

1 عدد پیاز متوسط

2 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری جعفری خشک

نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه به میزان لازم

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه شام ​​مرغ

ابتدا پیاز، مرغ و نخود را با هم چرخ کنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

سپس تخم مرغ، آرد سوخاری، بکینگ پودر و ادویه های مختلف را همراه با جعفری خرد شده به مخلوط آسیاب شده اضافه می کنیم.

مواد را با دقت و با دست ورز دهید تا مخلوط یکدست شود.

برای اینکه سس مرغ بهتر سفت شود آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر و کتلت را معمولا از شب قبل درست می کنم که هم طعم بهتری پیدا می کند و هم باعث چسبندگی خمیر می شود و حالت دادن به آن راحت می شود.

بعد از استراحت خمیر به شکل های دلخواه با دست فرم دهید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و جذاب شود.

رازهای یک شام و کتلت خوشمزه

در دستور کتلت سیب زمینی ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده یا چرخ کرده و سپس آب آنها را آبکش کنید. این عمل از جدا شدن کتلت جلوگیری می کند و در عین حال کتلت هایی با طعم و رنگ بهتر به شما می دهد. برداشتن آب سیب زمینی به ترد شدن کتلت کمک می کند.

گاهی از سیب زمینی آب پز برای تهیه نارگیل یا کتلت استفاده می شود، اما باید توجه داشت که کتلت سیب زمینی آب پز برای سرخ کردن نیاز به روغن بیشتری دارد.

استفاده از آرد نخودچی در قیمه های گوشتی باعث پف کرده و بافت ترد و پوک تری می شود. می توانید از آرد نان و بکینگ پودر خشک نیز استفاده کنید. راز خوشمزه تر شدن کتلت ها و شامی ها این است که آرد نخودچی و آرد سوخاری را به همراه ادویه های مورد علاقه خود به مواد اضافه کنید و سپس سرخ کنید.

کتلت را می توان بدون تخم مرغ تهیه کرد.

افزودن گیاهان معطر خشک یا تازه مانند ترخون و مرزه به کاکائو یا شامی طعمی خاص و فوق العاده ایجاد می کند.

بهترین راه برای لذیذ کردن یک خورش و شام این است که مخلوط را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال در ظرف دربسته بگذارید.

برای تهیه شام ​​کباب تهران و شیرازی نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست. مقدار مواد اضافه شده باید به دقت رعایت شود.

گوشت بدون ریشه برای درست کردن شام مهم است. اگر از گوشت گاو استفاده می کنید، 2 قاشق غذاخوری کره آب شده اضافه کنید تا گوشت خشک نشود.

توصیه می شود هنگام تهیه شام ​​مرغ، 2 قاشق غذاخوری آب مرغ و کره اضافه کنید.

اگر هنگام سرخ کردن کتلت روغن گاز می گیرد، روغن را عوض کنید.

برای زیباتر شدن رنگ کتلت یا نارگیل می توانید مقداری زردچوبه به روغن اضافه کنید.

یکی دیگر از رازهای یک کتلت و شام خوشمزه اضافه کردن مقداری زعفران پخته به مواد است. این باعث می شود طعم شگفت انگیزی داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا