راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شوید پلو با تن ماهی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز برنج رازیانه خوشمزه با ماهی تن
راز برنج ماهی تن رازیانه خوشمزه و نکاتی برای برنج تن ماهی رازیانه خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
پلو با شوید و تن ماهی یکی از انواع پلو سریع و آسان است که در روزهای شلوغ و زمان هایی که زمان زیادی برای طبخ وجود ندارد به عنوان یک غذای ایده آل انتخاب می شود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذای خوشمزه و ساده به ادامه مطلب مراجعه کنید.
عناصر
برنج: ۲ پیمانه
رازیانه: 2 قاشق غذاخوری
ماهی تن: یک عدد
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه برنج رازیانه با ماهی تن
ابتدا با توجه به نوع برنج آن را خیس می کنیم. سپس در قابلمه ای به اندازه کافی آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. در این زمان یک قاشق چایخوری نمک به آب در حال جوش اضافه می کنیم و سپس برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم.
با کاردک یا قاشق برنج را هم بزنید تا دانه های برنج به هم نچسبند. بعد از چند دقیقه برنج را تست می کنیم تا مطمئن شویم دانه های برنج نرم شده اما دانه ها هنوز سفت هستند. در این مرحله برنج را آبکش می کنیم.
سپس برنج آبکش شده را با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم. پس از آن در قابلمه دیگری روغن می ریزیم و سیب زمینی های خلال شده یا لواش را به ذائقه خود برای ته دیگ می گذاریم.
مقداری برنج کف قابلمه بریزید تا کف قابلمه را بپوشاند. سپس مقداری رازیانه خشک روی برنج بپاشید و این کار را لایه به لایه ادامه دهید. می توانید از شوید تازه نیز استفاده کنید.
اگر از رازیانه تازه استفاده می کنید، مقداری خشک اضافه کنید تا طعم بهتری به برنج بدهد. برنج را به عنوان لایه آخر قرار دهید و با دسته کفگیر یا قاشق وسط برنج را سوراخ کنید تا بهتر خورش شود.
بخارپز را روی در قابلمه قرار دهید و بگذارید برنج رازیانه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد. ماهی تن را به مدت 20 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که کنسرو سالم است.
ماهی تن را از قوطی خارج کرده و روغن اضافی آن را دور بریزید و مقداری از روغن را ذخیره کنید. ماهی تن را در یک تابه کوچک سرخ کنید تا کاملا جدا شود و سپس برنج رازیانه را سرو کنید.
راز پلو خوشمزه با رازیانه
برای تهیه رازیانه پلو با رازیانه خشک ابتدا رازیانه را در مقدار کمی آب جوش خیس کنید و سپس به برنج اضافه کنید.
می توانید قبل از آبکشی به برنج رازیانه اضافه کنید یا بعد از آبکشی آن را بین لایه های برنج بپاشید.
به جای استفاده از روغن می توانید مقداری روغن سفت را با کمی آب گرم کنید و سپس به برنج اضافه کنید.
علاوه بر این، افزودن زعفران به برنج رنگ و طعمی خاص و منحصر به فرد به شوید پلو می دهد.