راز خوشمزگی شیرینی بهشتی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی بهشتی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه شیرینی های بهشتی
راز طعم کیک های بهشتی و نکاتی برای تهیه کیک های بهشتی خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که از آرد، روغن نباتی و شکر تهیه می شود.
شیرینی خشک سنتی ایرانی شیرینی بهشتی است. این شیرینی با طعم های مختلفی مانند وانیل، زعفران و کاکائو درست می شود و با بافت ترد و لذیذی که دارد هر سلیقه ای را جذب می کند. یکی از مزایای شیرینی بهشتی این است که بدون تخم مرغ تهیه می شود و گزینه مناسبی برای اعیاد و مراسم مختلف است.
اگر به دنبال گزینه ای ساده و خانگی برای تهیه شیرینی با عطر دلنشین هستید، شیرینی مشهدی انتخابی عالی است. این کیک با مواد ساده و لوازم خانگی درست می شود و می توانید به راحتی آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.
اولین روش تهیه شیرینی بهشتی
به دلیل عدم وجود تخم مرغ، ماندگاری شیرینی بهشتی بیش از 15 روز است.
پودر قند: 125 گرم
آرد: 250 گرم
روغن صاف قنادی: 100 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق چایخوری
سیاه دانه یا کنجد: برای تزئین شیرینی
پودر هل: 1 قبل از میلاد
ChatGPT
ابتدا کره و پودر قند قنادی ها را در ظرفی بریزید و حدود 1 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس آرد و پودر هل را با هم مخلوط کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با دست خیس شروع به ورز دادن خمیر کنید.
خمیر به دست آمده را در چرخ گوشت بریزید تا خمیر یکدستی به دست آید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و پودر کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید و با دست کمی هم بزنید تا یکدست شود.
هر بار مقداری از خمیر را به اندازه گردو بردارید و به آن شکل دلخواه بدهید. سپس روی کیک ها را به دلخواه فرم دهید. همچنین می توانید با استفاده از وردنه خمیر را باز کرده و با شکل و کاتر دلخواه به آن حالت دهید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کیک ها را با فاصله از هم روی سینی فر بچینید. روی شیرینی ها مقداری کنجد یا سیاه دانه بپاشید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید.
روش دوم درست کردن شیرینی بهشتی
در این روش از کاتر کوکی استفاده کردیم تا شیرینی های تازه درست شده زیباتر و شیک تر شوند و بهتر دیده شوند.
عناصر:
آرد: 200 گرم
پودر قند: 200 گرم
روغن صاف قنادی: 200 گرم
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
ابتدا پودر قند و روغن صاف را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست شود. سپس پودر هل را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. سپس چند بار آرد را به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
مایه کیک را داخل قالب های کیک بریزید و سینی فر را چرب کنید و کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کیک ها را با فاصله از هم در سینی فر قرار دهید و روی آن ها کنجد یا خرفه بپاشید. کیک های بهشتی را در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.
اگر طعم هل را دوست ندارید می توانید به جای هل از پودر زنجبیل یا پودر دارچین استفاده کنید. همچنین اگر کوکی هایی با رنگ های مختلف دوست دارید، می توانید خمیر را به تعداد رنگ دلخواه تقسیم کنید و به هر کدام چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.
روش سوم تهیه شیرینی بهشتی
آرد: 180 گرم
پودر قند: 130 گرم
روغن صاف قنادی: 150 گرم
پودر کاکائو: 1 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
اسانس هل: چند قطره
روغن مایع: به اندازه کافی
سیاه دانه به مقدار لازم
برای شروع در ظرف کوچکی روغن ساده بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب شود. سپس از روی حرارت بردارید و به آرامی سرد کنید.
روغن ذوب شده، پودر قند، وانیل و اسانس هل را در ظرفی ریخته و به مدت 5 دقیقه با همزن خوب هم می زنیم تا مواد یکدست و کرم رنگ شود. در این مرحله پودر کاکائو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
حالا آرد را به مواد اضافه کنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید تا خمیر شیرینی آماده شود. اگر خمیر خیلی سفت بود می توانید کمی روغن اضافه کنید تا نرم تر شود.
سپس مواد را داخل قیف بریزید و با وردنه دلخواه کیک ها را در فواصل زمانی مناسب در قالب پهن کنید. روی هر شیرینی مقداری سیاه دانه یا کنجد بپاشید و شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
پخت کیک های بهشتی بدون فر
برای شروع یک ظرف مناسب روی اجاق گاز قرار دهید و یک سه پایه فلزی در آن قرار دهید. سپس درب قابلمه را بگذارید تا خوب داغ شود.
سپس دو لایه کاغذ روغنی در تابه ای با قطر کمتر از قابلمه قرار دهید.
حالا خمیر را داخل سینی قیف بریزید و سینی را داخل قابلمه قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید تا کیک ها پخته شوند. پخت شیرینی ها حدود 15 دقیقه طول می کشد. وقتی کف کیک ها طلایی شد آنها را از قالب خارج کنید
راز طعم شیرینی های بهشتی
برای اینکه مطمئن شوید شیرینی های بهشتی شما واقعا طعم الهی دارند، هنگام پخت موارد زیر را به خاطر بسپارید:
کوکی ها را تا زمانی که خنک نشده اند از قالب خارج نکنید. زیرا آنها می توانند بشکنند.
دقیقاً از همان مقدار موادی که در دستور تهیه شده استفاده کنید.
با زعفران مقرون به صرفه باشید زیرا باعث سفت شدن خمیر می شود.
در صورت تمایل می توانید از پودر هل یا آب و گلاب نیز استفاده کنید.
اگر نمی خواهید از کره مایع استفاده کنید، بدانید که گل ها را نمی توان با وردنه درست کرد و برای بریدن کیک های بهشتی باید از کاتر کوکی استفاده کنید.