آشپزی

راز خوشمزگی شیرینی قندی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی قندی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم شیرینی

راز شیرینی های خوشمزه شکر و نکاتی برای شیرینی های قندی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

با استفاده از موادی که اغلب در خانه در دسترس هستند، به راحتی می توانید شیرینی های شکری درست کنید. این شیرینی خوشمزه بافتی ترد و طعمی خاص و مطبوع با عطر گلاب و هل دارد. اگر می خواهید در کمتر از یک ساعت یک کیک خاص و خانگی برای عید تهیه کنید، این دستور می تواند گزینه بسیار خوبی باشد.

عناصر

300 گرم آرد

روغن یا کره نرم 200 گرم

گلاب 60 گرم

پودر قند 80 گرم

هل نصف قاشق چایخوری

چند خلال پسته برای تزیین

کمی زعفران پخته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی شکری

در دستور پخت شیرینی شکری مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا آرد و روغن را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. پودر هل را به این مخلوط اضافه کنید.

پودر قند را با گلاب مخلوط کرده و این مخلوط را به مواد آرد اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را در یخچال نگهداری کنید تا سفت شود.

وقتی خمیر خودش را گرفت از یخچال خارج کنید و دوباره ورز دهید تا نرم شود. سپس فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.

از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه یک فندق جدا کرده و با فاصله در سینی فر بچینید.

برای تزیین روی هر یک از کلوچه های زاغفران یک ضربدر بزنید و وسط هر شیرینی خلال پسته قرار دهید.

کیک ها را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پخته و پخته شوند.

در نهایت اگر عاشق شیرینی های سنتی هستید دستور شوشتری را امتحان کنید.

آشنایی با ساخت شیرینی های اصیل هرات

برای تهیه شیرینی های اصیل هراتی ابتدا 2 عدد تخم مرغ را با 1 پیمانه شکر و 1 قاشق چایخوری هل مخلوط کرده و با همزن بزنید.

نصف فنجان کره مایع به این مخلوط اضافه کنید و سپس مقداری وانیل به آن اضافه کنید.

3 فنجان آرد، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری مایه خشک را به مواد اضافه کنید.

مواد را با دست خوب مخلوط کرده و در نهایت نصف فنجان شیر تازه را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم.

خمیر را حدود 10 دقیقه بگذارید.

روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. با یک چاقوی تیز خمیر را به شکل آب نبات های کوچک برش داده و روی سینی که با کاغذ پخت پوشانده اید با فاصله از هم بچینید.

از ترکیب زرده تخم مرغ و شیر برای دستمال استفاده کنید.

فر را با دمای 380 درجه فارنهایت (193 درجه سانتیگراد) گرم کنید و شیرینی ها را حدود 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کاملا بپزند.

آشنایی با تهیه شیرینی اصیل بجستانی

باستان ها که شیرینی های شکری هستند از مخلوط کردن آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، مایه خمیر و هل درست می شوند. این شیرینی بافت کرکی و اسفنجی ندارد و معمولا با پودر قند تزیین می شود. شیرینی بیستانی را می توان به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مقوی برای چای استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا