راز خوشمزگی شیرینی نارگیلی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی نارگیلی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم شیرینی نارگیلی
راز طعم کیک نارگیلی و نحوه نرم کردن کیک نارگیلی خشک و نکات کیک نارگیلی در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های محبوب و لذیذ در فرهنگ ایرانی است که طعم فوق العاده و منحصر به فردی دارد و شیرینی متوسطی دارد. در زیر تمامی نکات مربوط به پخت این شیرینی را توضیح خواهیم داد.
برای تهیه کوکی نارگیلی ابتدا باید مواد را آماده کنید. مواد لازم عبارتند از: نارگیل تازه رنده شده، شکر، روغن، نمک، آرد، وانیل و خامه.
ابتدا نارگیل تازه رنده شده را در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. مقدار شکر باید به طعم دلخواه بستگی داشته باشد. سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا شکر به خوبی جذب نارگیل شود.
سپس روغن نباتی را در تابه گرم کنید و نارگیل رنده شده را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی با نمک مخلوط کرده و تفت داده تا رنگ نارگیل تغییر کند و طعم آن تشدید شود.
سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. در این مرحله می توانید وانیل را نیز به مواد اضافه کنید تا عطر و طعم مطبوعی به مربا بدهد.
پس از مخلوط شدن کامل مواد، باید خامه را به کیک اضافه کنید. نمک را کم کم به مواد اضافه کنید و در حین هم زدن مواد را خوب جدا کنید.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و خمیر را حدود 30-40 دقیقه بپزید. در این مدت، پای باید به آرامی پخته شود و سطحی طلایی و با طراوت پیدا کند.
پس از پخت کامل کیک نارگیلی را از قالب خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید تا خنک شود. سپس می توانید آن را به برش های دلخواه برش دهید و لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
برای تهیه این کیک نارگیلی خوشمزه به محصولات زیر نیاز دارید:
120 گرم پودر نارگیل
125 گرم سفیده تخم مرغ
250 گرم شکر
75 گرم کره مایع
نصف قاشق چایخوری آب لیمو
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
خلال پسته
گرمایش چیست؟
تمپر کردن در شیرینی به معنای استفاده از حرارت برای گرم کردن مایع خمیر قبل از قرار دادن آن در فر است. در این فرآیند مواد مختلف با هم مخلوط شده و سپس در معرض حرارت مستقیم یا غیر مستقیم قرار می گیرند. این حرارت را با دقت به مواد می زنیم تا خوب با هم ترکیب شوند و مواد کیک مایع نیز داغ شوند.
در حرارت مستقیم، مواد مختلف در تماس مستقیم با حرارت قرار می گیرند، مانند قرار دادن یک ورقه شیرینی در اجاق گاز یا بخارپز. در این حالت حرارت مستقیماً به مواد منتقل شده و حرارت داده شده و با هم ترکیب می شوند.
اما در حرارت غیرمستقیم، مواد مخلوط شده و سپس در معرض حرارت ملایمی مانند استفاده از حمام آب یا بخار قرار می گیرند. در این صورت حرارت به طور غیر مستقیم به مواد منتقل می شود و به خوبی با هم ترکیب می شوند و گرم می شوند.
در هر صورت هدف از حرارت دادن در شیرینی پزی ترکیب و حرارت دادن مواد مختلف است تا در نهایت شیرینی هایی با قوام و طعم دلخواه به دست آید.
راز طعم شیرینی نارگیلی
اگر مایع خمیرتان شل و ناهماهنگ است، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد برنج را به مواد کیک اضافه کنید تا قوام آن بیشتر شود. اما اگر مایع خمیر سفت و خشک است، می توانید نیمی از سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید تا مایع آن بیشتر شود.
برای اینکه کف کیک نسوزد بهتر است از قالب گالوانیزه یا آلومینیومی استفاده کنید و از خود قالب خودداری کنید.
سعی کنید از آب لیموی تازه استفاده کنید تا درخشندگی بیشتری به کیک های خود بدهید.
توصیه می شود شکر را با پودر قند یا شکر قهوه ای جایگزین نکنید زیرا ممکن است کیفیت کیک را تحت تاثیر قرار دهد.
هنگام پخت کیک از کاغذ مخصوص فر استفاده کنید و قالب را چرب نکنید. همچنین حداقل یک ربع صبر کنید تا خنک شود و کیک را از قالب جدا کنید.
هنر کیک نارگیلی
تاثیر شکر دانه ریز و پودر نارگیل تازه و بدون چربی در پخت شیرینی نارگیلی به اثبات رسیده است و به عنوان مواد اصلی در این شیرینی ها استفاده می شود.
سفیده تخم مرغ را باید به دمای محیط برسانید و سپس به بقیه مواد اضافه کنید تا بهترین ترکیب و قوام کیک به دست آید.
هنگام پخت این کیک بهتر است از ترازو برای اندازه گیری مواد استفاده کنید، زیرا مواد اولیه آن بسیار حساس است و استفاده از پیمانه یا سایر اقدامات توصیه نمی شود.
اگر در حین پخت کیک در فر را باز کنید، پف خمیر ممکن است از بین برود و حجم آن کاهش یابد.
اگر متوجه شدید که شیرینی به کاغذ روغنی چسبیده است، با استفاده از یک حوله خیس، پشت شیرینی را روی کاغذ روغنی بکشید تا آن را جدا کنید.
این آب نبات باید در ظروف در بسته نگهداری شود تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.
از یخچال برای خنک کردن کیک استفاده نکنید زیرا ممکن است آن را خشک کند. بهتر است از روش های دیگری مانند خنک سازی در دمای اتاق استفاده کنید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
برای تهیه این دسر یک تابه نچسب در نظر بگیرید. سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل را داخل آن بریزید و مخلوط کنید. سپس شکر و کره مایع را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد را روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا داغ شوند اما نجوشند. بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و بلافاصله آبلیمو را اضافه کنید و حدود ده دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایع خمیر را با استفاده از قیف داخل تابه بریزید. سطح کیک را با خلال پسته تزیین کنید و سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 190 تا 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
چگونه آب نبات های خشک نارگیل را نرم کنیم
برای نرم کردن نارگیل می توانید از مایکروویو استفاده کنید. اما باید توجه داشته باشید که حرارت باید سبک باشد تا شیرینی ها خراب نشوند. اگر 10 دقیقه در مایکروویو قرار دهید و شیرینی ها را گرم کنید، نرم می شوند. این روش می تواند تجربه خوردن کیک نارگیلی را لذت بخش تر کند.