راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی شیرینی پنجره ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم کیک ویترینی
راز طعم ویترین و راه حل تردی ویترین سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
شیرین پنگری یکی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانی است که به راحتی در سراسر ایران یافت می شود. این شیرینی در واقع یک کیک ساده است که با افزودن عسل و پودر قند شیرین شده و در نهایت با نارگیل و پسته تزیین می شود. نکات آب نبات پنجره ای با ما بمان.
مواد لازم برای تهیه کیک پنجره ای
برای تهیه این دسر به 3 عدد تخم مرغ، دو سوم فنجان شیر تازه، نصف پیمانه نشاسته رنگی، یک سوم پیمانه گلاب، یک لیوان آرد سفید، یک غلاف وانیل، روغن و پودر قند نیاز دارید. .
طرز تهیه نان پنجره ای
می توانید این کار را با ترکیب نشاسته، شیر و گلاب انجام دهید و هم بزنید تا نشاسته حل شود، سپس وانیل و آرد را به آرامی اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و به تدریج مخلوط کنید. یک قالب تفلون بردارید و اگر کوچک باشد بهتر است تا کیک را روی پنجره داخل آن آویزان کنید.
در روغن داغ شده، ظرف نان پنجره ای را که از قبل روغن زده اید قرار دهید و پنجره را داخل آن بریزید. بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن آن گرفته شود و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.
توجه داشته باشید که روغن نباید بسوزد و اگر سوخت یا تمام شد، در حین کار دوباره روغن اضافه کنید.
برای هر کوکی پنجره ای، تابه را در روغن داغ قرار دهید تا قسمت فلزی آن داغ شود، سپس مواد را داخل تابه بریزید تا شکل کوکی خوب شود.
وقتی کیک پنجره ای خنک شد می توانید از پودر قند برای تزیین استفاده کنید.
اگر مواد غلیظ هستند، می توانید با اضافه کردن کمی آب آنها را رقیق کنید.
کیک های پخته شده را با چنگال از قالب خارج کنید و قبل از سرو روغن اضافی آن را بردارید.
زمان آماده سازی حدود 20 دقیقه و زمان پخت حدود نیم ساعت است.
تهیه پنجره کیک با ماست
می توانید این دسر خوشمزه را با اضافه کردن ماست نیز درست کنید. اما باید توجه داشت که با کمک ماست، بافت کیک نرمتر می شود. اگر می خواهید مربای با بافت ترد و شکننده تر داشته باشید، حتما از شیر استفاده کنید.
درست کردن کیک پنجره ای بدون قالب
اگر می خواهید این شیرینی را بدون استفاده از قالب درست کنید، نمی توانید آن را کوکی پنجره ای بنامید زیرا قالب شکل را شکل می دهد. اما اگر قالبی در دسترس ندارید، می توانید از روشی شبیه به Zolbia استفاده کنید. به این ترتیب پتی را به شکل قیف در روغن داغ می ریزند تا سرخ شود.