آشپزی

راز خوشمزگی عدس پلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی عدس پلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز عدس برنج خوشمزه

راز عدس برنج خوشمزه با گوشت و بدون گوشت و ادویه های آن با عدس تزیین کنید در سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

عدس پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب عدس، برنج، کشمش، گوشت و مواد دیگر درست می شود. این غذای خوشمزه به عنوان نذری در مراسم مذهبی نیز تهیه می شود. بسیاری از افراد طرز پخت عدس پلو را می دانند اما برخی آن را بهتر و خوشمزه تر از دیگران می پزند و این به دلیل تسلط بر فنون و فنون پخت این غذا است.

نقش برنج در عدس پلو

استفاده از برنج ایرانی مرغوب در تهیه عدس پلو بسیار مهم است تا یک غذای بسیار خوشمزه داشته باشید. این برنج با عطر و طعم عالی به غذای شما جان می بخشد و تجربه طعم بی نظیری را ارائه می دهد.

مقدار عدس در برنج عدس چقدر است؟

در تهیه عدس پلو تعادل در مقدار عدس و برنج بسیار مهم است. بسیاری از مردم این مشکل را نادیده می گیرند و ممکن است از عدس کم یا زیاد در آشپزی استفاده کنند. برای تهیه یک عدس پلو خوش طعم و متعادل بهتر است مقداری متناسب و متعادل از عدس را با مقدار برنج انتخاب کنید. معمولا یک فنجان عدس برای تهیه دو فنجان برنج کافی است. این روش به شما این امکان را می دهد که برنج عدس را با تعادل و طعم عالی تهیه کنید.

اثر لنز با کیفیت بالا

برای تهیه عدس پلو بهتر است از عدس مرغوب استفاده کنید و در زمان پخت به مقدار عدس نیز توجه کنید. قبل از استفاده، عدس را بشویید و حداقل چند ساعت در آب خیس کنید تا کاملا خیس شود. این کار مقداری از کار گوارشی عدس را از بین می برد و از تورم آن جلوگیری می کند و همچنین زمان پخت را کاهش می دهد. با این روش می توانید عدس را با طعم و کیفیت بهتری تهیه کنید.

طرز پخت عدس

برای اینکه عدس ها پوست کنده یا له نشوند، نباید آن ها را زیاد بپزید. اگر عدس بیش از حد پخته شود، پوست آن جدا می شود و وقتی لایه برنج بخار می شود، عدس له می شود. مدت زمان پخت عدس بستگی به نوع آن دارد پس مرتب چک کنید و اگر عدس کاملا نپزید حرارت را زیاد کنید تا عدس کاملا پخته شود.

برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن عدس می توانید آن را نمک زده و 5 دقیقه اول با حرارت زیاد بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نبندید تا عدس له نشود.

عدس ها را خوب رنگ کنید

برای بهتر شدن رنگ و طعم عدس می توانید هنگام پخت مقدار کمی روغن و زردچوبه به آن اضافه کنید. با این کار عدس با کره و زردچوبه کاملا پخته می شود و رنگ و طعم بهتری به خود می گیرد.

طرز پخت برنج در عدس پلو

برای علاقه مندان به برنج دانه دار استفاده از برنج آبکش شده توصیه می شود. اما برخی از افراد دوست دارند طعم برنج کته را تجربه کنند. برای پخت برنج می توانید از هر روشی استفاده کنید. مثلا اگر برنج قهوه ای را ترجیح می دهید، پس از آبکش کردن برنج، عدس پخته شده را اضافه کنید و با هم تفت دهید.

برای پخت برنج آبکش شده، برنج شسته و خیس شده را در آب جوش بریزید و با کفگیر برنج را به آرامی هم بزنید. بعد از اینکه برنج پخت و مغز نرم شد، برنج را در سینک ریخته و روی آن را با آب گرم بپوشانید.

سپس تمام برنج و عدس و گوشت را در قابلمه ریخته و برنج را با نصف پیمانه آب جوش و یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و دم پز می گذارند. برای دم کشیدن برنج از شعله پخش کن استفاده کنید تا حرارت به طور یکنواخت پخش شود.

آب عدس را داخل برنج نریزید

برای نتیجه بهتر، عدس را جداگانه بپزید و سپس آبکش کنید و به برنج اضافه کنید. آب عدس را داخل برنج نریزید زیرا باعث می شود ظرف شما نازک تر به نظر برسد و طعم ناخوشایندی پیدا کند. همچنین می تواند حجم برنج را افزایش داده و باعث نفخ شود.

طرز تهیه سس گوشت

یکی از رازهای طعم عدس پلو به کیفیت مواد آن برمی گردد. طرز تهیه عدس پلو گوشت به دو صورت است. می توانید پیاز و سیر را رنده و تفت دهید سپس قیمه را در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مرتب هم بزنید تا قوام گوشت جدا شود و رنگ گوشت تغییر کند. بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد و آب آن گرفته شد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پیازچه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کاملا مخلوط شوند.

طرز تهیه گوشت قلکالی

یکی دیگر از روش های تهیه گوشت عدس پلو که طعم خوبی به غذا می دهد و ظاهر زیبایی به غذا می دهد، تهیه گوشت کلکال است. در این روش پیاز را رنده کرده و همراه با نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره و پودر تخم گشنیز به قیمه اضافه کنید.

مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس گلوله هایی به اندازه نصف گردو درست کنید. گوشت را کف قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن گرفته شود. سپس با کمی محلول زعفران غلیظ و کره آب شده می ریزند و تفت می دهند تا طلایی شود و عطر زعفران به خود بگیرد.

ادویه جات را اضافه کنید

اضافه کردن ادویه هایی مانند پودر گشنیز و پودر زیره به گوشت بوی خاصی می دهد و عدس پلو را خوشمزه می کند. علاوه بر این، افزودن دارچین طعم عدس پلو را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد و فرآیند خنک شدن عدس را کاهش می دهد.

نقش زعفران در عدس برنج

برای تهیه یک عدس پلو خوشمزه باید مراقب زعفران باشید و در مخلوط گوشت به جای زردچوبه از زعفران استفاده کنید زیرا این روش باعث می شود که غذای شما عطر و طعم زعفران را جذب کرده و خوش رنگ تر و خوش طعم تر شود.

راز طعم عدس پلو نی نی جای ادویه در عدس پلو راز برنج خوشمزه عدس پلو با گوشت چرخ کرده راز طعم عدس پلو بدون گوشت طرز پخت عدس پلو طرز تهیه از عدس پلو رستورانی، عدس پلو با گلاب

طرز پخت کشمش

برای تهیه کشمش ابتدا آنها را تمیز و بشویید و در سینک قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شود. سپس در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، پس از داغ شدن روغن کشمش ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید. در این مرحله، به خاطر داشته باشید که تفت دادن زیاد کشمش می تواند باعث سوختن آن ها و تغییر رنگ و طعم آن شود.

خلال بادام و خرما

در صورت تمایل می توانید از خرما، خلال پسته و خلال بادام برای تزیین این غذا استفاده کنید. خرما، خلال بادام و پسته را جداگانه تفت دهید و به برنج اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا