آشپزی

راز خوشمزگی فرنی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی فرنی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز فرنی خوشمزه

راز فرنی خوشمزه و هنر درست کردن فرنی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

فرنی یکی از غذاهایی است که معمولاً به عنوان دسر یا مناسب برای کودکانی است که تازه شروع به خوردن می کنند. برای افطار هم می توان از آن به مقدار افطار استفاده کرد. کچمک را می توان دسر پاییزی نیز دانست. این غذا معمولا از آرد برنج و شیر درست می شود. از گلاب و دارچین نیز برای دادن طعم و عطر مطبوع به فرنی استفاده می شود. علاوه بر این فرنی را گاهی می توان با نشاسته تهیه کرد.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

3 قاشق غذاخوری آرد برنج الک شده

شیر 2 لیوان

۲ قاشق غذاخوری گلاب

5 قاشق غذاخوری شکر

برای تهیه فرنی مراحل زیر را انجام دهید و در انتها روی آن را با پودر دارچین و پودر پسته تزیین کنید.

آرد برنج را الک کرده و در کمی آب سرد حل کنید تا گلوله های ریز آرد برنج به دست آید.

آرد برنج حل شده را به همراه شیر، گلاب و شکر (در صورت استفاده) در قابلمه بریزید.

مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست و یکدست به دست آید.

قابلمه را روی شعله اجاق گاز بگذارید و آرد را مرتب هم بزنید تا مخلوط به غلظت دلخواه برسد. هنگام مخلوط کردن آرد می توانید از حرکت مداوم و آهسته استفاده کنید.

پس از رسیدن به غلظت مورد نظر ظرف را از روی حرارت بردارید.

کاشاماک را در ظرف مورد نظر بریزید و با دارچین تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید از پودر پسته نیز برای تزیین استفاده کنید.

اگر می خواهید فرنی را با آبغوره یا عسل بخورید، در مرحله پخت فرنی شکر را بردارید.

در آخر فرنی آماده شده را در بشقاب های مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر دارچین و پسته تزئین کنید.

با این روش می توانید یک فرنی خوشمزه و تزیین شده برای خوردن سر سفره افطار و یا به عنوان دسر پاییزی تهیه کنید.

راز فرنی خوشمزه با آرد برنج

کشمک یکی از غذاهایی است که باید بعد از پخت آن را در آشپزخانه سرد کنید و سپس در یخچال بگذارید تا کشمک تمام نشود. به جای شکر و پودر قند می توانید از عسل یا سایر شیرین کننده های طبیعی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید فرنی را به صورت زعفرانی یا شکلاتی تهیه کنید. برای این منظور هنگام اضافه کردن آرد به فرنی می توانید کمی زعفران یا پودر کاکائو نیز اضافه کنید. آرد برنج را حتما در آب سرد حل کنید تا نجوشد و گلوله نشود. تازگی آرد برنج نقش مهمی در رنگ و طعم فرنی دارد. در حین پختن کاچاماکا حرارت باید همیشه کم باشد و نان پز مدام هم زده شود. برای تزیین فرنی می توانید از دارچین، گلاب، خلال پسته، بادام، کنجد یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید. مهمتر از همه، کچمک یک غذای بسیار خوشمزه است که اکنون بر اساس تحقیقات جدید به عنوان یک دسر سالم شناخته شده است. بلغور جو دوسر در طول تاریخ به عنوان یک غذای چاق کننده شناخته شده است، اما در واقع می توان از آن به عنوان یک دسر سالم و مغذی استفاده کرد.

آموزش پخت فرنی با نشاسته

نشاسته 1 فنجان

4 فنجان شیر

گلاب 1 لیوان

شکر 1 لیوان

1 قاشق غذاخوری هل خرد شده

در مرحله اول نشاسته را در ظرفی بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید سپس با حوصله سعی کنید آن را حل کنید. این ممکن است کمی طول بکشد، اما سعی کنید صبور باشید.

پس از حل شدن نشاسته در آب، آن را به همراه 2 فنجان شیر در قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و با ملاقه خوب هم بزنید تا نشاسته گلوله یا گلوله نشود. سپس 2 فنجان شیر باقیمانده را به آرامی به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید.

بعد از اضافه کردن بقیه شیر به قابلمه، نوبت به اضافه کردن گلاب، شکر و هل خرد شده است. در این مرحله گلاب، شکر و هل خرد شده را به مواد اضافه کنید.

وقتی قوام فرنی به اندازه دلخواه رسید، آن را در ظرفی زیبا بریزید و با دارچین، پسته و رزماری خشک تزیین کنید. می توانید به جای شکر از آب نبات نیز استفاده کنید. همچنین هل را پوست بگیرید و دانه های هل را جدا کنید و در مرحله قبل از تزیین استفاده کنید.

آموزش پخت فرنی با آرد گندم

آرد گندم 1 قاشق غذاخوری

2 لیوان شیر

50 گرم کره

شکر 1 قاشق غذاخوری

برای تهیه کچمک ابتدا یک قابلمه مناسب تهیه کنید و آرد و شیر را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود.

سپس شکر و 4 پیمانه آب را به قابلمه اضافه کنید و سپس با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید تا شکر خوب حل شود.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر بجوشد. سپس کره را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

وقتی کچمک به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با دارچین و پسته و رزماری خشک تزیین کنید.

طرز تهیه کچمک با آرد برنج طرز تهیه کچمک 50 نفره.

بهترین نوع فرنی برای افطار

با توجه به اینکه افطار غذایی است که پس از مدت ها روزه داری وارد بدن می شود، مهم است که غذای مورد نظر سبک و راحت هضم باشد. کچمک هم این شرایط را دارد و می تواند انتخاب مناسبی برای افطار باشد. همچنین دادن فرنی به عنوان اولین غذا به نوزادان نیز یکی از مصادیق مهم در این زمینه است.

برای افزایش قدرت مقوی فرنی می توانید از عسل به عنوان جایگزین شکر استفاده کنید. استفاده از عسل به جای شکر طبیعی، فرنی را با قند طبیعی شیرین می کند و می تواند در جبران افت قند خون در بدن ناشی از روزه گرفتن و عصبانیت بعد از آن مفید باشد.

راز فرنی خوشمزه

برای ایجاد زیبایی و افزودن حفره های مجلسی به فرنی می توانید آن را به سه قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را زعفران و به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه کنید. بدین ترتیب فرنی سه رنگ با ظاهری زیبا به دست می آید.

برای اطمینان از قوام صحیح فرنی می توانید با قاشق روی سطح فرنی خط بکشید. اگر خط قاشق روی فرنی باقی ماند، فرنی شما قوام مناسبی دارد و شما آماده هستید.

برای ریختن دوغاب داخل قالب بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید. همچنین مهم است که قالب ها را قبل از استفاده چرب نکنید زیرا باعث خراب شدن فرنی می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا