راز خوشمزگی قارچ کبابی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی قارچ کبابی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم قارچ کبابی
راز طعم قارچ کبابی و نکاتی برای قارچ کبابی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
از نظر طب سنتی قارچ طعم سرد و مرطوبی دارد و هر 100 گرم از آن فقط 22 کالری دارد.
قارچ ها کلسترول و چربی ندارند و کربوهیدرات کمی دارند، بنابراین منبع خوبی از پروتئین کم چرب برای بدن هستند.
افرادی که از کم خونی رنج می برند و در نتیجه سطح آهن خونشان پایین است، معمولاً دچار خستگی و سردرد می شوند.
آنها همچنین کاهش عملکرد سیستم عصبی و مشکلات گوارشی را تجربه می کنند.
محصولات لازم برای پخت قارچ سوخاری با روغن زیتون
قارچ نیم کیلوگرم
چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری پودر سیر
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز
نصف فنجان جعفری خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری با روغن زیتون
ابتدا قارچ ها را بشویید و پوست سیاه آنها را با چاقوی تیز جدا کنید. بعد از شستن قارچ ها را کاملا در آبکش قرار دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود.
وقتی قارچ ها خشک شدند، روغن زیتون را با پودر سیر، آبلیمو، فلفل قرمز و فلفل قرمز مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و سپس روی قارچ ها بریزید و با دست هم بزنید تا قارچ ها کاملا آغشته به روغن شوند.
برای افزودن طعم لذیذتر به کباب قارچ می توانید از فلفل سیاه استفاده کنید. فلفل را همراه با جعفری خرد کرده و روی قارچ ها بپاشید. صبر کنید تا عطر مواد با قارچ ترکیب شود.
روی قارچ ها را سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند.
در مرحله آخر قارچ ها را از مواد خارج کرده و به سیخ بکشید. هنگام پخت حرارت باید کم باشد تا قارچ ها خوب بپزند. از دمیدن روی زغال خودداری کنید تا سطح قارچ نسوزد و داخل آن را خام نگه دارید.
نکته آشپزی: قارچ سوخاری را می توان همراه با گوجه فرنگی کبابی مصرف کرد زیرا زمان پخت گوجه و قارچ یکسان است. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده یا به صورت نخی رشته کنید و همراه با قارچ روی ذغال ها قرار دهید.
محصولات لازم برای تهیه قارچ پخته با سس مایونز
قارچ: نیم کیلوگرم
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز: 3 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه قارچ کبابی با سس مایونز
قارچ ها را بشویید و پوست نازک آنها را جدا کنید. سپس آنها را در آبکش بریزید تا خشک شوند. اگر قارچ درشت دارید، آنها را از وسط نصف کنید. این برای قارچ های کوچکتر ضروری نیست. هنگام رشته کردن قارچ ها مراقب باشید تا به طور یکنواخت بپزند.
اگر هم قارچهای بزرگ و هم کوچک را روی سیخ بگذارید، ممکن است بعضی از آنها برشته و بقیه خام در هنگام کبابی باشند.
در مرحله تهیه مواد برای گریل قارچ، سس مایونز را با نصف زعفران پخته شده، فلفل و نمک ترکیب کنید. پیاز را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. برای طعم دادن می توانید از آب لیمو یا لیموترش استفاده کنید.
قارچ ها را داخل این مواد بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس روی ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا قارچ ها طعم دار شوند.
سپس قارچ ها را از یخچال خارج کرده و به سیخ بکشید. کره را روی اجاق آب کنید و باقیمانده زعفران پخته شده را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی قارچ های سیخ شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
برای پخت این کباب بهترین گزینه استفاده از زغال است اما اگر زغال ندارید می توانید از شعله گاز یا فر استفاده کنید.
مانند روش قبل، قارچ ها باید کاملاً روی حرارت کم پخته شوند.
مواد لازم برای پخت قارچ پخته با پیاز و سس سیب
قارچ: نیم کیلوگرم
فلفل سیاه: یک عدد
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
پیاز: یک عدد بزرگ
گلپر (اختیاری): یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه قارچ پخته شده با پیاز و سس سیب
مانند دستورالعمل های قبلی ابتدا قارچ ها را بشویید و پوست نازک آنها را جدا کنید. سپس قارچ ها را در آبکش بریزید تا خوب آب شوند.
پیاز و فلفل را خرد کنید و کمی آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و در صورت تمایل گلپر اضافه کنید. اگر طعم گلپر را دوست ندارید، می توانید از اضافه کردن آن صرف نظر کنید.
سپس قارچ ها را داخل این مخلوط بریزید و خوب مخلوط کنید تا طعم ها کاملا با قارچ مخلوط شوند.
در مرحله بعد قارچ ها را از مواد جدا کنید و دقت کنید که پیاز و فلفل روی قارچ نماند. در آخر قارچ ها را روی زغال کبابی کنید.
راز طعم قارچ کبابی
در تهیه این غذای خوشمزه و مقوی به چند نکته توجه کنید:
قبل از کباب کردن، حتما پوست نازک قارچ ها را جدا کنید. زیرا پوسته نازک قارچ به سرعت می سوزد و قارچ های شما را سیاه و سوخته می کند.
تمام مواد ذکر شده در دستور العمل های مختلف قارچ بو داده برای طعم دادن اختیاری است. می توانید هر ماده ای را که به آن علاقه ندارید حذف کنید.
اندازه قارچ های رشته ای باید یکسان باشد. اگر برخی از قارچها بزرگتر از بقیه هستند، میتوانید آنها را کوتاه کنید تا یکدست شوند.