آشپزی

راز خوشمزگی قنبر پلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی قنبر پلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم قنبر پلو

راز قنبر پلو خوشمزه و هنر قنبر پلو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

قنبر پلو، غذایی سرشار از طعم و سنت، متعلق به استان فارس است که با گوشت، برنج، زعفران و رب انار تهیه می شود و طعمی فوق العاده و مطبوع ارائه می دهد. این شاهان پلو یک گزینه عالی برای مجالس و مهمانی های خاص شماست.

مواد لازم برای تهیه قنبر پلو

برنج: 3 پیمانه

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

آجیل: 50 گرم

کشمش پیلوی: 100 گرم

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: 2 عدد

زعفران: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

طرز تهیه قنبر پلو

برای تهیه مواد میانی، یک عدد پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

مخلوطی از پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را ورز دهید تا یکدست شود.

از گوشت ورز داده شده گلوله هایی تشکیل می شود که در روغن سرخ می شوند.

یک پیاز دیگر را خلال کرده و در همان تابه تفت دهید.

پیاز سرخ شده، کشمش، گردو و زعفران را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

سپس رب انار را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

برنج را در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید.

روغن را در قابلمه بریزید و قابلمه مورد علاقه خود را کف آن قرار دهید.

لایه های برنج و گوشت را در قابلمه بچینید.

درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید پلو به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزد.

بعد از دم کشیدن قنبر پلو را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید و با مقداری از مواد گوشتی تزیین کنید.

راز طعم قنبر پلو

برای تزیین قنبر پلو استفاده از خلال بادام و زرشک توصیه می شود.

اگر می خواهید طعم ترش بیشتری داشته باشید، می توانید مقدار رب انار را در دستور افزایش دهید.

برای ایجاد تادیگ مورد نظر استفاده از سیب زمینی یا نان لواش انتخاب خوبی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا