راز خوشمزگی ماش پلو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ماش پلو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز پوره پلو خوشمزه
راز طعم و مزه پوره پلو و پای و طرفدار پلو خوشمزه و خانگی پوره سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
ماش پلو یکی از غذاهای پرطرفدار و دلچسب ایرانی است که با طعم عالی و خواص تغذیه ای فراوانی مانند کلسیم، آهن و ویتامین ها تهیه می شود. این غذای ساده و آسان را می توانید با گوشت چرخ کرده، مرغ یا حتی ماهی سرو کنید. همچنین پوره پلو حتی اگر بدون افزودن گوشت تهیه شود به خودی خود یک غذای کامل و مقوی محسوب می شود.
مواد اولیه تهیه فرنی پلو
2 فنجان برنج
یک فنجان ماش
25 گرم کره یا 2 قاشق غذاخوری گوشت خوک
هل یا دارچین (اختیاری) اختیاری است
نمک به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه پلو با پوره
برنج را در آب ولرم بشویید تا آب شفاف شود، معمولاً دو یا سه بار.
هنگام شستن برنج، مراقب باشید که فشار زیادی به آن نزنید تا دانه های برنج نشکند. سپس روی برنج را با آب داغ حدود یک انگشت بالاتر از سطح برنج بپوشانید.
به ازای هر فنجان برنج یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و آن را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید.
ماش را در همان ظرفی که قصد دارید برنج را در آن بپزید تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود.
بعد از بوی خامی برگ ماش، آن را با سه برابر آب بپزید تا نرم و لطیف شود.
بعد از نیم ساعت برنج خیس خورده را به همراه کره و زردچوبه به ماش اضافه کنید.
در صورت نیاز به زیاد کردن آب برنج به اندازه یک انگشت بالای برنج آب اضافه کنید و اگر آب اضافی داشت آن را آبکش کنید.
اجازه دهید برنج روی حرارت متوسط بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و سوراخ هایی روی سطح برنج ایجاد شود.
فلفل سیاه، هل یا دارچین را به مخلوط اضافه کنید، امکان افزودن این ادویه ها هنگام اضافه کردن زردچوبه وجود دارد.
برنج را با احتیاط مخلوط کرده و در قابلمه بریزید تا مانند کوه قرار گیرد و آب ته آن تبخیر شود.
بعد از کشیدن آب برنج، با دسته قاشق چند سوراخ روی برنج ایجاد کنید و با حرارت ملایم بپزید.
برنج را حداقل نیم ساعت در قابلمه می جوشانند بدون اینکه آن را بردارید.
ماش پلو وقتی با برنج ایرانی و کره یا چربی حیوانی تهیه شود طعم بی نظیری خواهد داشت.
راز پوره پلو خوشمزه
در صورت تمایل مقداری شوید خشک یا شوید تازه خرد شده را در حالی که برنج در حال دم کشیدن است، بین لایه های برنج بپاشید.
این پلو خوشمزه را می توانید با انتخاب هایی مانند گوشت چرخ کرده، کوفته کوچک، مرغ، ماهی یا حتی املت تهیه کنید.
پوره پلو را با سالاد شیرازی و انواع ترشی میل کنید.
در صورت تمایل می توانید ادویه هایی مانند زنجبیل، کاری، پودر تخم گشنیز و زیره را به برنج اضافه کنید تا طعم و عطر متفاوتی به برنج بدهید.
دمی را می توان با پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز، خرما، کشمش، مرغ رنده شده و گردو تزیین کرد.