آشپزی

راز خوشمزگی ماهیچه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ماهیچه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز داشتن ماهیچه های خوشمزه

راز طعم ماهیچه و نکات پخت ماهیچه به سبک پسران کریم سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ماهیچه ها یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در ایران است که می توان آن را در دستور پخت های مختلفی تهیه کرد. روش معروف پسران کریم که در تمام شهرهای ایران معروف است یکی از روش های معروف تهیه ماهیچه است که آن را بسیار خوشمزه و خاص می کند. در این روش از پیاز و سیر زیاد استفاده می شود اما در پایان پخت طعم و بوی سیر احساس نمی شود.

عناصر

2 عدد ماهیچه گوسفند

6 عدد پیاز متوسط

سیر 4 حبه

2 حبه سیر

½ فنجان زعفران پخته غلیظ

زردچوبه 1 قاشق چایخوری پر

فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

۱ عدد چوب دارچین

نمک 1 قاشق غذاخوری کامل

چگونه ماهیچه ها را آماده کنیم

برای آماده سازی عضله به روش سونران کریم مراحل زیر را دنبال کنید:

پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس آنها را در آبکش ریخته و یکی یکی از وسط نصف کرده و خلال می کنیم.

4 حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید. سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.

یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید.

مواد را سرخ کرده و ماهیچه ها را روی پیاز قرار دهید. همچنین سیر خرد شده را روی ماهیچه ها قرار دهید و حبه های سیر را با پوست روی ماهیچه ها قرار دهید.

دارچین، پاپریکا، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه 3 پیمانه آب داغ روی مواد بریزید. در قابلمه را بپوشانید و حرارت را کم کنید.

۳ ساعت اجازه دهید تا مواد کاملا بپزند و گوشت بپزد.

بعد از مدتی زعفران پخته شده را به همراه نمک به ماهیچه ها اضافه کنید.

20 دقیقه دیگر مواد را بگذارید تا عطر زعفران گرفته شود.

ماهیچه را در بشقاب مورد نظر بریزید و روی آن را با مقداری زرشک تزیین کنید.

ماهیچه ها را با هر سبزی مخصوصا لوبیا پلو سرو کنید و نوش جان کنید.

توجه داشته باشید که مواد اولیه و مراحل پخت ممکن است بسته به سلیقه و مکان شخصی متفاوت باشد.

طرز پخت ماهیچه پسرانه سایت کریم نی طرز پخت ماهیچه در زودپز طرز پخت ماهیچه بره در سس ماهیچه مجلسی طرز پخت ماهیچه های رستورانی طرز پخت ماهیچه گوساله طرز پخت ماهیچه های آبدار غذای ماهیچه ای با سبزیجات

راز داشتن ماهیچه های خوشمزه

برای آماده سازی عضله به روش فوق مراحل زیر را دنبال کنید:

در تابه ای مقداری روغن بریزید و زردچوبه را سرخ کنید.

ماهیچه ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. در این مرحله حرارت بالا را انتخاب کنید تا آب داخل گوشت نریزد.

در قابلمه ای که ته آن به تعداد ماهیچه ها مناسب است، ماهیچه ها را در یک ردیف بچینید و روی آنها را به مقدار زیاد پیاز خرد شده بپاشید.

روغن زیتون، زعفران و فلفل را به ماهیچه ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید ماهیچه ها با آب پیاز و آب خودشان بپزند.

توجه داشته باشید که ماهیچه ها را تا زمانی که کاملا پخته نشده و پیازها روی گوشت قرار گرفته اند حرکت ندهید.

در این روش پخت نیازی به آب نیست. وقتی ماهیچه ها کاملا آماده شدند، آنها را به آرامی حرکت دهید. وقتی پیاز سرخ شد آن را نمک بزنید.

با این روش پخت ماهیچه ها بسیار خوش طعم و خوش طعم می شوند. این روش را حتما امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا