آشپزی

راز خوشمزگی نان اردک + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی نان اردک را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز نان اردک خوشمزه

راز نان اردک خوشمزه و هنر نان اردکی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

نان های محلی در هر منطقه با روش ها و مواد اولیه متفاوتی پخته می شوند و تنوع زیادی دارند. از نمونه این نان ها می توان به نان کشت گیلان و نان فطیر معروف اراک و انواع دیگر نان ها اشاره کرد. توصیه می شود در زمان هایی که به دلیل شیوع کرونا محدودیت هایی وجود دارد از نان های رایج مانند سنگک و بربری دوری کنید و نان های خانگی تهیه کنید. نان اردک که یکی از انواع نان شیرین حاوی کره است، برای صبحانه یا میان وعده با چای بسیار مناسب است. پخت نان اردک یا به کار سختی نیست و با کمی زمان می توانید این نان خوشمزه را برای خود و خانواده تان تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه نان اردک

2 عدد تخم مرغ

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان

کره مایع 1 لیوان

4 پیمانه آرد

زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

مخمر 1 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه نان اردک

شیر را با خمیر مایع و یک قاشق غذاخوری شکر در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا خمیر مایع بالا بیاید و غلیظ شود.

آرد و نمک را به همراه بیکینگ پودر در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

روی زردچوبه و آرد زعفران را سوراخ کرده و به آرد اضافه کنید.

ابتدا مایع خمیری که آماده کردید را با شکر و روغن و تخم مرغ مخلوط کنید سپس به آرد و مخلوط زردچوبه و زعفران اضافه کنید. همه مواد را با دقت مخلوط کرده و مدتی هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر پای اردک تمام شده را روی یک دستمال نخی قرار دهید و بگذارید یک ساعت بماند.

پس از استراحت خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و کمی ورز دهید و به اندازه گردو خرد کنید. سپس هر قسمت را کمی فشار دهید و در قالب های کوچک و صاف در روغن داغ فرو کنید تا پخته و سرخ شوند تا طلایی شوند. سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی رنده بچینید تا چربی اضافی آنها گرفته شود. در نهایت، می‌توانید بعد از سرد شدن نان‌های اردک را با پودر قند بپاشید یا آن‌ها را به‌عنوان یک خوراکی فراموش‌نشدنی محلی میل کنید.

راز نان اردک خوشمزه

در روش سنتی تهیه نان اردک محلی از آرد نان بربر استفاده می شود.

ترکیب خمیر نان اردک نه خیلی سفت است و نه خیلی شل تا خمیر به راحتی به دست شما بچسبد و شکل بگیرد.

برای بدست آوردن طعم و رنگ طلایی نان اردک می توانید روغن زردچوبه اضافه کنید.

شیرینی نان اردک را می توانید به دلخواه تنظیم کنید.

در فرآیند تهیه نان اردک می توانید از عسل یا آرد نیز استفاده کنید.

استفاده از خمیر مایع در تهیه نان اردک و انواع نان الزامی است.

برای ایجاد تنوع به شکل نان اردک می توانید خمیر را پهن کنید و اشکال مختلف درست کنید.

برای تهیه خمیر نان اردک نیز می توانید از کره محلی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا