آشپزی

راز خوشمزگی نان قندی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی نان قندی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم نان شکری

راز طعم نان قندی و نکاتی برای تهیه نان قندی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نان قندی به عنوان یکی از محبوب ترین انواع نان شناخته می شود که در شهرهای مختلف به روش های مختلفی تهیه می شود. از نام های معروف این نوع نان می توان به نان قندی قزوین و نان قندی ساوه اشاره کرد. تهیه این نان آسان است و نیازی به استفاده از مخمر نیست. نان قندی که مانند بسیاری از نان ها طعم فوق العاده ای دارد می توان در انواع غذاها مانند صبحانه و شام و همچنین در ماه مبارک رمضان برای افطار یا زاریا با چای استفاده کرد.

عناصر

سه لیوان آرد

سه چهارم فنجان شکر

سه چهارم فنجان شیر

نصف پیمانه کره مایع

نصف قاشق چایخوری وانیل

یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری پودر هل

و مواد لازم برای تهیه کیک شکری رونال شامل موارد زیر است:

یک زرده

زعفران نصف قاشق چایخوری

سه قاشق غذاخوری شیر

کنجد به میزان لازم

شکر به میزان لازم

نحوه تهیه آن

ابتدا تمام مواد لازم برای پخت نان شکری را در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسند. در مرحله اول آرد، بکینگ پودر و پودر هل را با هم ترکیب کرده و این مخلوط را سه بار از صافی رد کنید.

در مرحله بعدی درست کردن نان شکری با استفاده از چنگال یا همزن دستی شکر، روغن مایع و شیر را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود و مخلوط شما کرمی شود. سپس مواد خشک الک شده را به این مخلوط اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید. ممکن است احساس کنید که خمیر کمی چسبنده است، اما از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید زیرا با استراحت خمیر این کار بهبود می یابد. اضافه کردن بیش از حد آرد باعث خشکی نان شکر می شود. مواد را با دقت و فقط با نوک انگشتان ورز می دهند تا خمیر به روغن نیفتد و خراب نشود.

خمیر تمام شده را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال می گذاریم.

پس از یک ساعت ماندن، خمیر را روی کاغذ پخت به شکل مستطیل به ضخامت حدود یک سانتی متر پهن می کنیم. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید. سپس دستمال قندی را که از زرده تخم مرغ و زعفران و شیر درست می شود مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید. روی آن کنجد و شکر پاشیده می شود. خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و بپزید. وقتی شکر روی نان طلایی شد نان شما آماده است.

راز طعم نان شکری

هنگام اضافه کردن آرد بهتر است به تدریج و قاشق به قاشق این کار را انجام دهید.

بعد از اینکه نان را از فر خارج کردید و کمی خنک شد آن را در پلاستیک قرار دهید تا خشک نشود.

برای طعم دادن بیشتر به نان، در صورت تمایل می توانید مقداری زنجبیل به خمیر اضافه کنید.

پختن نان روی حرارت کم به مدت طولانی باعث خشک شدن آن می شود.

اگر می خواهید نان ترد داشته باشید، خمیر را غلیظتر پهن کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا