آشپزی

راز خوشمزگی نخود فرنگی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی نخود فرنگی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم نخود فرنگی

راز طعم نخود فرنگی و نکاتی برای پختن نخود فرنگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

نخود فرنگی یکی از سبزیجات خوب و مطبوع است که فواید زیادی برای سلامت بدن دارد. از نخود فرنگی در تهیه انواع غذاها و پیش غذاها به ویژه سالادهای مختلف مانند سالاد ماکارونی، پیتزا سبزیجات، نارگیل و سوپ استفاده می شود.

آشنایی با فصل نخود

نخود فرنگی معمولاً در فصول سرد سال در دسترس است. این نخود سبز معمولاً در بهار و پاییز یافت می‌شود و می‌توانید آنها را بپزید و فریز کنید تا در تمام طول سال در دسترس باشند.

معرفی بلانچ نخود

بلانچ کردن یک روش معمول پخت و پز است که بیشتر برای حفظ تازگی، طعم و رنگ سبزیجات استفاده می شود. برای نگهداری بهتر نخودفرنگی ها قبل از انجماد، توصیه می شود آنها را بلانچ کنید.

برای این منظور نخود فرنگی را با پوست تازه و بدون لک انتخاب کنید. باید در نظر داشته باشید که وقتی پوست نخود را جدا می کنید سریع این کار را انجام دهید تا نخودها نرم بمانند و تازگی خود را حفظ کنند. اگر نخود زیاد دارید بهتر است از شخص دیگری کمک بگیرید زیرا بعد از برداشتن پوسته نخودها به مرور زمان سفت می شوند. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. یک کاسه آب و یخ آماده کنید. نخودها را به مدت 1-2 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید سپس آنها را خارج کرده و بلافاصله در آب یخ قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در آب یخ نگه دارید. سپس نخودها را در آبکش ریخته و در کیسه های پلاستیکی قرار دهید. بهتر است نخود فرنگی را در بسته بندی های کوچک بسته بندی کنید.

چرا گاهی اوقات نخود فرنگی دیر پخته می شود

یکی از دلایل تاخیر در پخت نخود فریز کردن آن به صورت خام است. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است نخودها را قبل از قرار دادن در فریزر، بجوشانید تا نیم پز شوند، سپس آنها را بپیچید و در فریزر قرار دهید.

نخود در الوه

برای تهیه سالاد الویه می توانید از نخود آماده که در قوطی است استفاده کنید. اگر از نخود تازه استفاده می کنید باید بعد از پخت آن را به سالاد اضافه کنید.

مدت زمان جوشاندن نخود فرنگی

نخود فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خیلی سریع پخته می شود. حدود 3 تا 5 دقیقه برای پختن کامل نخود فرنگی تازه یا یخ زده کافی است. اگر نخودها خشک شده و قبل از پختن در آب خیس شوند، به زمان بیشتری نیاز دارند، معمولاً 10-5 دقیقه.

پختن نخود فرنگی به شرط سبز ماندن

برای حفظ رنگ سبز نخودها در هنگام پخت، 1 قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کرده و در حین پخت به قابلمه اضافه کنید تا رنگ نخودها تغییر نکند.

طرز پخت نخود خشک

قبل از پخت نخود خشک را حدود 3 تا 6 ساعت در آب قرار دهید تا خوب خیس بخورد. سپس پس از گذشت این مدت آن را با آب پز یا بخارپز بپزید.

دلیل هاگ نخود

نخودفرنگی از آن دسته سبزیجاتی است که با پختن پوست آن جمع می شود. برای جلوگیری از این امر، در حین پخت کمی آبلیمو اضافه کنید.

همه چیز در مورد نخود فرنگی کنسرو شده

برای تهیه کنسرو نخود فرنگی مراحل زیر را دنبال کنید:

نخودها را با دقت بشویید و تمیز کنید.

چند شیشه آماده کنید و آنها را با دانه های نخود پر کنید.

یک قابلمه را پر از آب کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید تا نمک موجود در آب مزه دار شود.

طرز پخت نخود فرنگی منجمد دلیل سفت شدن نخود طرز پخت نخود محل زمان پخت نخود محل پخت نخود علویه نخود سریع طرز پخت نخود پخته طرز پخت نخود برای پلو

پس از جوشاندن محلول آب و نمک اجازه دهید خنک شود و سپس این محلول را داخل شیشه ها بریزید.

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و شیشه ها را بدون درب داخل آن قرار دهید.

زمانی که آب داخل قابلمه به جوش آمد، آب و آب نمک داخل شیشه ها نیز شروع به جوشیدن می کنند.

نخودها را باید حدود 35 تا 40 دقیقه بجوشانید تا پخته و نرم شوند. اگر آب و نمک در شیشه ها کم است، آنها را دوباره پر کنید.

بعد از این مدت نخودها را چک کنید. اگر نرم هستند، درب شیشه ها را ببندید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه داخل شیشه ها بپزند.

وقتی شیشه نخود فرنگی خنک شد، می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید و بعد از آن استفاده کنید.

پختن نخود فرنگی در اجاق مایکروویو

برای تهیه نخود فرنگی به روشی دیگر می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

نخودها را با دقت بشویید و تمیز کنید.

نخودها را در ظرف مناسبی بریزید.

روی نخودها به اندازه ای آب داغ بریزید که روی آنها را بپوشاند.

کاسه نخود را در مایکروویو قرار دهید.

مایکروویو را روی حرارت قرار دهید و نخودها را به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید.

پس از پخته شدن، نخودها را از مایکروویو خارج کرده و با کمی نمک و سایر مواد مورد نظر مزه دار کنید.

اکنون می توانید از نخود پخته شده به عنوان پیش غذا یا ماده اصلی در غذاهای مختلف استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا