آشپزی

راز خوشمزگی هات داگ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی هات داگ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز طعم هات داگ

راز طعم و مزه هات داگ و نکاتی برای یک هات داگ خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

آمریکایی ها سالانه حدود 20 میلیارد هات داگ می خورند که این رقم بیشتر از هر کشور دیگری در جهان است! اگرچه هات داگ به هر شکلی خوشمزه است، اما نقش مشغله روزانه دنیای مدرن برای محبوبیت این غذا بسیار پررنگ است. به عنوان یک غذای سریع، هات داگ در ساده ترین شکل آن از سوسیس سرخ شده در باگت تهیه می شود.

مواد لازم برای هات داگ با پنیر

4 عدد باگت

2 قاشق غذاخوری کره نرم

1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز

سوسیس 4 عدد (به صورت مورب بریده شده)

300 گرم چدار رنده شده

4 عدد پیاز خرد شده

طرز تهیه هات داگ با پنیر

برای تهیه یک هات داگ خوشمزه ابتدا نان را با وردنه روی نان ها صاف کرده و براق کنید. در یک کاسه کوچک، کره، پودر سیر و پیاز خرد شده را با هم مخلوط کنید، سپس نان را در مخلوط فرو کنید.

سوسیس ها را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم حدود 2 دقیقه سرخ کنید.

یکی از نان های آماده شده را به سمت بیرون آغشته شده در تابه بریزید و داخل آن را با پنیر چدار، سوسیس سرخ شده و پیاز پر کنید.

سپس هات داگ را روی حرارت متوسط ​​بپزید تا پنیر داخل آن آب شود. از یک کاردک برای بستن باگت استفاده کنید تا یک ساندویچ هات داگ درست شود. این مراحل را برای بقیه مواد تکرار کنید تا در نهایت 4 هات داگ پنیر بدست آورید.

در صورت تمایل می توانید هات داگ ها را به جای پختن در تابه در فر یا مایکروفر قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ سرخ شده

سوسیس 4عدد

نصف فنجان آرد ذرت

1.5 فنجان آرد سفید

یک قاشق چایخوری نمک

یک عدد تخم مرغ زده شده

یک و نیم لیوان شیر

یک قاشق چایخوری کره مایع

یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه هات داگ سرخ شده

در یک کاسه آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید تا خمیر به دست آید.

سوسیس ها را کاملا در این خمیر فرو کنید.

در یک تابه بزرگ و عمیق، روغن را با دمای حدود 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

سوسیس ها را ۲ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا پف کرده و طلایی شوند.

سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آنها گرفته شود.

هات داگ را داخل نان قرار دهید و با چاشنی ها و چاشنی های دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ تنوری

سوسیس 4عدد

100 گرم پنیر پیتزا

4 عدد باگت

200 گرم

2 عدد گوجه فرنگی (اختیاری)

8 ترشی (اختیاری)

2 قاشق غذاخوری سس فرانسوی

کره و آویشن

طرز تهیه هات داگ تنوری

ابتدا برش های مارپیچ روی سوسیس ها بزنید تا بهتر بپزند.

تابه ای آماده کنید و داخل آن روغن بریزید.

سوسیس ها را در ماهیتابه قرار دهید و تا زمانی که پف نکنند آنها را برگردانید.

باگت ها را آماده کرده و با سس فرانسوی آن را پخش کنید. سپس سوسیس های پخته شده را داخل نان ها بریزید.

می توانید موادی مانند گوجه فرنگی، ترشی یا کاهو را به ساندویچ هات داگ اضافه کنید.

برای تهیه رویه قارچ و پنیر ابتدا قارچ ها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود. سپس پنیر را اضافه کنید و صبر کنید تا پنیر آب شود.

قارچ و پنیر سرخ شده را روی سوسیس ها در نان باگت قرار دهید و هات داگ تنوری شما آماده سرو است.

مواد لازم برای تهیه هات داگ مرغ

سوسیس مرغ ۴عدد

4 عدد باگت

2 قاشق غذاخوری پنیر چدار

280 گرم سیب زمینی سرخ شده

کاهو و گوجه فرنگی (اختیاری)

سس مایونز به اندازه کافی

طرز تهیه هات داگ مرغ

ابتدا سوسیس های مرغ را به مدت دو دقیقه در آب جوش قرار دهید. در همان زمان نان باگت را از وسط نصف کرده و کمی گرم کنید.

سپس تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزید و سوسیس ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

سیب زمینی ها را به اندازه دلخواه برش می دهیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

سپس سوسیس های داغ را داخل نان باگت گذاشته و پنیر چدار را روی آن ها بریزید تا در حرارت سوسیس ها آب شود.

در آخر به مقدار دلخواه کاهو و گوجه فرنگی را به هات داگ اضافه کنید و با سس مایونز مزه دار کنید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ خانگی

1 فنجان آرد ذرت

1 فنجان آرد همه منظوره

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک چهارم پیمانه شکر سفید

4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

1 عدد تخم مرغ

1 فنجان شیر

روغن نباتی کافی برای سرخ کردن

250 گرم گوشت چرخ کرده

طرز تهیه هات داگ خانگی

ابتدا گوشت چرخ کرده را در پوسته های نازک سوسیس بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید.

در یک کاسه متوسط، مخلوطی از آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل، شکر و بکینگ پودر را آماده کنید. سپس تخم مرغ و شیر را به این مخلوط اضافه کنید.

سوسیس هایی را که در یخچال بوده اند خارج کرده و از پلاستیک خارج کنید.

سپس روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و سوسیس ها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ شدن، سوسیس ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

در آخر سوسیس های سرخ شده را داخل نان باگت قرار دهید و با مواد رویه و رویه های دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ پنیر پیتزا

سوسیس 4عدد

4 عدد باگت

یک چهارم کره آب شده

نصف قاشق چایخوری پودر سیر

سس پیتزا به اندازه کافی

پنیر موزارلا به اندازه کافی

روغن به اندازه کافی

طرز تهیه هات داگ با پنیر پیتزا

ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. نان هات داگ را آماده کنید و روی آنها کره آب شده بریزید. سپس نان ها را با پودر سیر بپاشید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.

سوسیس ها را در روغن داغ سرخ کنید تا پف کنند و طلایی شوند.

سپس بلافاصله سوسیس های سرخ شده را داخل نان باگت بریزید و روی هر کدام به مقدار مناسب پنیر موزارلا بریزید.

در آخر نان رول ها را 2 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود. حالا هات داگ های پنیر پیتزا آماده سرو هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا