راز خوشمزگی ویفر + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی ویفر را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم وافل
راز طعم وافل و نکاتی برای تهیه وافل خانگی خوشمزه و درجه یک سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نوعی بیسکویت وافل وجود دارد که خوشمزه، نازک و خشک است و اغلب برای تزئین بستنی استفاده می شود. همچنین این وافل ها مانند یک شیرینی با یک توپ خامه یا میوه که بین دو لایه وافل قرار می گیرد درست می شود.
عناصر
1 فنجان آرد سفید
پودر قند نصف پیمانه
سه چهارم فنجان کره مایع
3 قطره اسانس میوه
مقدار کمی رنگ خوراکی
نان میکادو 5 عدد
نحوه تهیه آن
ابتدا آرد را دوبار الک می کنیم.
سپس آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم (حدود 30 دقیقه) تفت دهید تا بوی خامی آرد به ما برسد.
سپس روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را چند دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از مخلوط شدن آرد و روغن، پودر قند را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
در آخر رنگ خوراکی و اسانس مورد نظر را به تابه اضافه کنید و پس از هم زدن تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مواد را کمی خنک کنید.
در این مرحله نان میکادو را در سینی بزرگی قرار می دهیم و مقداری از مخلوط را روی نان میکادو می ریزیم. سپس با استفاده از قاشق، مخلوط را به طور یکنواخت روی تمام سطح مارشمالو میکادو پخش کنید.
بعد از آن یک نان میکادو دیگر روی مخلوط می گذاریم و با فشار دادن نان ها را به هم می چسبانیم و مواد را یکپارچه می کنیم. این مرحله را تکرار می کنیم تا تمام مواد و نان میکادو استفاده شود.
در آخر یک اسفنج دیگر روی اسفنج ها می گذاریم و روی سینی یک جسم سنگین مثل هاون می گذاریم تا اسفنج ها خوب بچسبند.
بعد از 30 دقیقه وافل را در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس آن را بیرون می آوریم و به اندازه دلخواه برش می دهیم.
راز طعم وافل
اگر می خواهید وافل خود را با مواد طبیعی مانند هل و زعفران درست کنید، می توانید به جای اسانس و رنگ خوراکی از آنها استفاده کنید. همچنین، اگر می خواهید وافل ساده درست کنید، اسانس و رنگ خوراکی را از لیست مواد حذف کنید.
توجه داشته باشید که دمای لایه میانی ویفر بسیار حیاتی است. اگر مواد میانی خیلی داغ باشند، نان میکادو ممکن است خرد شود و ظاهر وافل ها آسیب ببیند. از طرفی اگر مواد میانی خیلی سرد باشد وافل ها به نان میکادو نمی چسبند. اگر در حین کار مواد شما سرد شد، می توانید آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند.
برای تهیه ویفرهای شکلاتی، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را حذف کنید و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید. مراحل تهیه وافل ساده و شکلاتی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. اگر میخواهید وافلهایتان را با فراستینگ شکلاتی درست کنید، میتوانید مقداری شکلات را روی بخارپز آب کنید و بعد از اتمام کار، وافلها را در شکلات ذوب شده فرو کنید و صبر کنید تا شکلات سفت شود.