راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز پاناکوتای شکلاتی خوشمزه
راز طعم پاناکوتای شکلاتی و نکاتی برای تهیه پاناکوتای شکلاتی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
پاناکوتا یک دسر ژلاتینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این دسر اصل ایتالیایی دارد و برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب است. درست کردن این دسر بسیار آسان است و می توانید با سلیقه خود آن را درست کنید. اگر دسر شیرین می خواهید از شکلات شیرین استفاده کنید و اگر شکلات تلخ می خواهید پاناکوتای شکلاتی تیره درست کنید.
عناصر
شکلات تخته ای 50 گرم
شیر 2 لیوان
خامه 1/4 پیمانه
10 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی
مرحله اول: ابتدا مواد اصلی مانند شیر و خامه را از یخچال خارج کرده و به آنها زمان دهید تا به دمای محیط برسند.
سپس نصف مقدار شیر را در ظرفی ریخته و به همراه پودر ژلاتین روی بخار شوفاژ می گذاریم تا کاملا شفاف شود.
شیر و خامه باقی مانده را در قابلمه مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم و روی اجاق می گذاریم تا کمی گرم شوند.
شکلات را خرد یا رنده کنید و به همراه وانیل به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود.
حالا پودر کاکائو و ژلاتین آب شده را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
دسر را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. سپس روی آن را با شکلات تزئین کرده و نوش جان کنید.
راز خوشمزه پاناکوتای شکلاتی
می توانید پاناکوتا را از قالب خارج کنید و ژله را برگردانید.
در این مرحله بهتر است بیشتر از حد معمول شکلات و پودر کاکائو اضافه نکنید.
سپس پاناکوتا را با تکه های شکلات یا سس شکلات تزئین کرده و سرو کنید.
برای تهیه پاناکوتا معمولا از موادی مانند شیر، خامه و ژلاتین استفاده می شود. مقدار ژلاتین استفاده شده بسیار مهم است. باید از مقداری ژلاتین استفاده کنید که مخلوط شیر و خامه را خوب ببندد. اگر ژلاتین بیش از حد اضافه شود، پاناکوتا می تواند خیلی لاستیکی شود. نکته دیگر در تهیه پاناکوتا این است که وقتی خامه را گرم می کنید نباید بجوشد. پاناکوتا را می توان در ظروف رامکین تهیه کرد و پس از آماده شدن از ماهیتابه خارج شده و سرو می شود. همچنین می توانید از قالب های مختلف سیلیکونی یا آلومینیومی با طرح های مختلف استفاده کنید یا پاناکوتا را در لیوان سرو کنید.
پاناکوتا چیست؟
در واقع پاناکوتا یک پودینگ ایتالیایی ساده و خوشمزه است. طرز تهیه این دسر بسیار ساده و آسان است و مورد پسند مردم سراسر دنیا قرار گرفته است.
حتی در کشور خودمان هم می توانیم انواع مختلفی از این دسر را در منوی رستوران ها پیدا کنیم. به همین دلیل یادگیری طرز تهیه پاناکوتا می تواند برای همه مفید و لذت بخش باشد.
طرز تهیه پاناکوتای میوه ای
شما همچنین می توانید یک نسخه میوه از پاناکوتا درست کنید. برای تهیه این نوع پاناکوتا می توانید مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: ابتدا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شیر و خامه را در این کاسه بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط غلیظ و حل شود.
مرحله دوم: در مرحله بعد پودر قند و ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا در مخلوط حل شود. حتی نکته دقیقی که باید رعایت کنید این است که این مخلوط نباید بجوشد.
مرحله سوم: سپس وانیل را به این مخلوط اضافه کرده و پس از هم زدن در بشقاب های سرو تقسیم کنید. سپس این ظروف را در یخچال قرار دهید تا محتویات آن بسته و سرد شود.
مرحله 4: میوه مورد علاقه خود را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. سپس سس میوه را روی پاناکوتای تمام شده بریزید و سرو کنید.