آشپزی

راز خوشمزگی پیراشکی مرغ + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی پیراشکی مرغ را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کوفته مرغ خوشمزه

راز پیراشکی مرغ خوشمزه و نکاتی برای تهیه کوفته مرغ خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پیراشکی مرغ یکی از غذاهای محبوب و دلپذیر است که در سراسر جهان شناخته شده است.

کوفته مرغ و سبزیجات غذای بسیار خوشمزه ای است و به عنوان یک انتخاب عالی برای کودکان شناخته می شود. با تهیه این پیراشکی می توانید کودکان را به خوردن سبزیجات تشویق کنید.

تهیه این غذا زمان کمی می برد و اگرچه ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما با طراحی مناسب می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.

عناصر

1 پیاز متوسط، ریز خرد شده

روغن مایع به میزان لازم

200 گرم سینه مرغ خرد شده

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

مخلوط سبزیجات 200 گرم

100 گرم قارچ ناگینی خرد شده

1 فلفل دلمه خرد شده

نمک و فلفل به میزان لازم

1 قاشق چایخوری پودر آویشن

3 تا 4 عدد گوجه فرنگی فیله شده و پوره شده

آب مرغ 100 میلی لیتر

جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

1 بسته خمیر پیراشکی

سس کچاپ به میزان لازم

طرز تهیه کوفته مرغ

تابه ای را روی اجاق بگذارید و داخل آن روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

سینه مرغ را به پیازها اضافه کرده و تفت می دهیم، سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا خوش رنگ شود. بعد از مدتی مخلوط سبزیجات، قارچ، فلفل قرمز، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

آویشن، پوره گوجه فرنگی و آب مرغ را با مرغ به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

مواد را مدتی روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آن گرفته شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز را به مواد اضافه کنید.

یک قاشق غذاخوری از مواد را بردارید و روی خمیر پیراشکی قرار دهید سپس خمیر پیراشکی را از وسط تا کرده و لبه ها را به هم بچسبانید. بقیه پلمنی ها را به همین ترتیب آماده کنید. پس از آن، کوفته های آماده را در تابه ای با روغن داغ قرار می دهند تا سرخ شوند.

پس از سرخ شدن کوفته ها، آنها را با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

حالا کوفته های شما آماده است و می توانید با سس کچاپ سرو کنید و با لذت میل کنید.

پخت کوفته مرغ در فر

ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم شود. سپس پلمنی ها را در سینی فر چیده و با زرده تخم مرغ و کنجد پخش می کنیم. سپس سینی را در فر می گذاریم و به مدت 30 دقیقه می پزیم تا کوفته ها آماده شوند.

پخت پیراشکی مرغ با خمیر رشته

برای تهیه کوفته خمیر رشته مرغ، کافی است دو لایه از خمیر رشته را زیر آب روان نرم کنید. سپس مخلوط مرغ را بین دو رشته قرار داده و به دلخواه بپیچانید. کوفته ها را می توانیم در فر یا در روغن آماده کنیم.

راز کوفته مرغ خوشمزه

برای سرخ کردن پیراشکی بهتر است از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید تا هم پیراشکی شما لذیذتر شود و هم از آسیب گرم شدن بیش از حد روغن در امان بمانید، زیرا دمای بالای روغن دود تولید می کند که سرطان زا است.

یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر است، پس بهتر است از ترکیب این دو برای تهیه خمیر پیراشکی استفاده کنید.

برای تهیه کوفته مرغ هم می توانید از خمیر آماده استفاده کنید. اما خمیری که خودتان درست می کنید بسیار نرمتر و لطیف تر خواهد بود و کوفته هایتان بعد از سرخ شدن نرم می شوند.

وقتی مواد پیراشکی را داخل خمیر ریختید با چنگال لبه های خمیر را خوب ببندید یا لبه های خمیر را بپیچانید تا در روغن از هم نپاشد.

سرو کوفته ها با سس دلپذیرتر و جذاب تر خواهد بود.

برای زیباتر شدن کوفته ها قبل از سرخ شدن روی آن ها کنجد و خرفه بپاشید و سپس سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا