آشپزی

راز خوشمزگی کاپوچینو + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کاپوچینو را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک کاپوچینوی خوشمزه

راز یک کاپوچینوی خوشمزه و نکاتی برای یک کاپوچینوی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

آموزش درست کردن یک کاپوچینوی حرفه ای و با کیفیت کافه ای در خانه یکی از سوالات متداول طرفداران قهوه است. در حالی که تهیه کاپوچینو با پودرهای آماده ای مانند دوبر دن و تروبیکا بسیار ساده است و فقط به آب جوش نیاز دارد، اما ساخت کاپوچینوی حرفه ای در خانه داستان متفاوتی است.

در این مقاله از کافی مافی، ابتدا به معرفی کلی این نوشیدنی خاص می پردازیم. در ادامه دو روش تهیه کاپوچینو در منزل را بدون نیاز به استفاده از وسایل و وسایل خاص آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.

کاپوچینو چیست؟

کاپوچینو یک نوشیدنی گرم و محبوب ایتالیایی است که از اسپرسو به عنوان پایه اصلی آن استفاده می کند. برای دوستداران قهوه، ایتالیا معنای خاصی در دنیای قهوه دارد. کشوری که به «زادگاه نوشیدنی های قهوه» معروف است و حتی نام نوشیدنی های آن نیز بسیار جذاب و دلنشین است.

کاپوچینو از نام گروهی از راهبان گرفته شده است که لباس و کلاهشان به رنگ کف شیر و تفاله قهوه روی یک کاپوچینو بود!

روش های تهیه کاپوچینو در سراسر جهان متفاوت است. در ایتالیا کاپوچینو را با اسپرسو دوبل و کف شیر تهیه می کنند اما این تنها راه تهیه این نوشیدنی نیست. یکی از روش های دیگر کاپوچینوی مرطوب است که مقدار شیر مصرفی بیشتر از کف یا کف است.

از طرفی اگر در تهیه این نوشیدنی فقط از کف شیر استفاده شود به آن کاپوچینوی خشک می گویند.

طرز تهیه کاپوچینو به روش اول

هنگامی که قهوه با کیفیت بالا درست کردید، آن را همانطور که می خواهید دم کنید. چه فرنچ پرس، قهوه ساز قطره ای یا هر روشی که شما ترجیح می دهید، قبلاً روش های مختلف را توضیح داده ایم.

یک نکته مهم این است که قهوه قوی است. اگر نمی دانید چگونه قهوه غلیظ درست کنید، بدانید که برای هر فنجان کاپوچینویی که می خواهید درست کنید، باید از دو قاشق غذاخوری پودر قهوه استفاده کنید.

در حالی که قهوه در حال دم آمدن است، شیر را گرم کنید. می توانید از هر نوع شیری استفاده کنید اما در کل شیر کامل طعم بهتری دارد و شیر کامل موجود در بازار یکی از بهترین انتخاب هاست.

قبل از اینکه بجوشد شیر را از روی حرارت بردارید و هم بزنید. حدود دو دقیقه هم بزنید تا شیر کاملا کف کند.

اگر همزن برقی ندارید شیر را در ظرف دربسته بریزید و تکان دهید. در این حالت ظرف باید فضای خالی برای کف کردن شیر داشته باشد. توجه داشته باشید که این روش زمان بیشتری برای هم زدن و تکان دادن خواهد داشت.

یک لیوان پهن و بزرگ انتخاب کنید و تا نیمه آن را با قهوه ای که از قبل دم کرده اید پر کنید.

سپس شیر زده شده را به آرامی به لیوان اضافه کنید. در صورت لزوم می توانید با قاشق سرعت انتقال شیر به فنجان را کنترل کرده و از مخلوط شدن شیر با قهوه جلوگیری کنید.

برای تزیین کاپوچینو می توانید کف فنجان را با دارچین، پودر شکلات یا پودر قهوه تزئین کنید.

طرز تهیه کاپوچینو به روش دوم

این روش که راه حل ساده تری برای تهیه کاپوچینو به حساب می آید برای کسانی مناسب است که نمی خواهند زمان و تلاش زیادی برای تهیه این نوشیدنی صرف کنند. برای این امر لازم است:

یک فنجان آب و نصف فنجان شیر را به همراه یک قاشق چایخوری قهوه و دو قاشق چایخوری شکر داخل قهوه ساز بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید. وقتی مخلوط به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و حدود سه دقیقه هم بزنید. سپس مخلوط را داخل لیوان بریزید تا کف روی لیوان قرار گیرد.

اگرچه این روش به اندازه روش های حرفه ای دقیق نیست، اما قطعا بهتر از استفاده از کاپوچینوهای آماده مانند Good Day و Tribeca است که با افزودن پودر آماده به آب در حال جوش تهیه می شوند.

نحوه نوشیدن کاپوچینو

جالب اینجاست که در ایتالیا کاپوچینو به عنوان نوشیدنی صبحگاهی محبوبیت بیشتری دارد. البته در خانه هر زمان که بخواهیم می توانیم کاپوچینو را تهیه کرده و بنوشیم، اما زمان سنتی سرو آن در ایتالیا صبح است.

افراد معمولا ابتدا مقداری از کف شیر را با قاشق می خورند، سپس شکر را به دلخواه اضافه می کنند و سپس بقیه نوشیدنی را می نوشند. اگر این کار را نکنید، ممکن است در نهایت با کف روی صورت خود مواجه شوید!

همچنین، خوب است بدانید که اگر کف شیر را قبل از نوشیدن پاک نکنید، قهوه بیرون می ریزد و در نهایت یک فنجان پر از کف خواهید داشت.

اگرچه ما نحوه درست کردن کاپوچینو در خانه را بدون دستگاه توضیح داده‌ایم، اما لازم نیست دستورالعمل‌ها را خیلی دقیق دنبال کنید. فقط با یادگیری اصول اولیه می توانید به تجربه و خلاقیت خود اعتماد کنید.

شما می توانید از طریق آزمون و خطا به دستور پخت مورد علاقه خود برسید. مثلا ادویه هایی مثل دارچین، هل، جوز هندی و … را آزمایش کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که ترکیب وانیل و قهوه را ترجیح می دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا