راز خوشمزگی کباب لقمه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کباب لقمه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک لقمه کباب خوشمزه
راز کباب خوشمزه لقمه ها و سیخ های خانگی خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کباب لقمه ای یکی از محبوب ترین انواع کباب است. به جای خرید این نوع کباب از رستوران ها می توانید آن را در منزل تهیه کنید. ما همچنین به شما نشان می دهیم که چگونه خمیری درست کنید که بتوانید سیخ های خود را در آن بپیچید.
مواد اولیه تهیه خمیر کباب
200 گرم آرد
خمیر 1 قاشق غذاخوری
1/4 پیمانه آب ولرم
نمک 2 قاشق چایخوری
شیر 3/4 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
مواد لازم برای تهیه مواد میانی کباب
گوشت چرخ کرده 650 گرم
فلفل قرمز 1 ق
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
1 عدد تخم مرغ
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
پنیر برای پیتزا 100 گرم
یک عدد زرده (برای دستمال سفره).
طرز تهیه لقمه کباب
ابتدا مایه خمیر و شکر را به آب گرم با دمای 37 درجه سانتیگراد اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا فعال شود.
در ظرفی جداگانه آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس مخمر فعال شده را اضافه کنید.
به این مخلوط ابتدا شیر را اضافه کنید و در مرحله آخر روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
خمیر را به مدت 10 دقیقه روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید.
اگر دوست داشتید می توانید با 100 ضربه زدن به خمیر روی سطح کار بافت بهتری به آن بدهید.
خمیر ورز داده شده را در ظرفی چرب شده قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم و به مدت یک ساعت می گذاریم تا ور بیاید.
پس از استراحت خمیر را باز کرده و به شکل مستطیل درآورید.
مثلث های متساوی الاضلاع از خمیر بریده می شوند.
کباب و پنیر پیتزا را در یک ضلع 10 سانتی متری از هر مثلث قرار دهید و خمیر را به آرامی باز کنید.
خمیر رول شده را با زرده آغشته کرده و در قالب روغنی گذاشته سپس در فر 180 درجه می پزیم.
برای تهیه سس کباب، گوشت را با پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه و یک تخم مرغ خوب مخلوط کرده و آرد سوخاری را اضافه کنید. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از آن از مخلوط به دست آمده رول به طول 10 سانتی متر درست می شود و در روغن سرخ می شود.
راز یک لقمه کباب خوشمزه
اگر بعد از 5 دقیقه هیچ فعالیتی از استارتر انجام نشد به این معنی است که استارتر منقضی شده است و دیگر قابل استفاده نیست.
زمان پخت تقریباً 15 دقیقه است.
تخم مرغ به عنوان یک ماده غذایی مهم در تهیه دسرها، پیش غذاها و دسرهای خوشمزه، سرشار از پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ ارزش بیولوژیکی بالایی دارد و در مقایسه با سایر منابع پروتئینی مانند لبنیات، گوشت و حبوبات غنیتر است. پروتئین تخم مرغ تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز برای بدن سالم را فراهم می کند.