راز خوشمزگی کتلت روسی + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کتلت روسی را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز کتلت خوشمزه روسی
راز یک کتلت خوشمزه کتلت روسی و پایی، کتلت روسی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کتلت روسی که به کتلت آتشی نیز معروف است، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که ریشه روسی دارد و هم اکنون در بسیاری از کشورهای جهان طبخ می شود. این غذا از گوشت چرخ کرده، نان، پیاز، تخم مرغ، ادویه و سبزیجات معطر درست می شود و معمولا به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می شود.
کتلت روسی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد، اما مواد اولیه و مراحل پخت معمولاً به شرح زیر است:
مواد لازم برای تهیه کتلت روسی
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
نان تست: 2 عدد
شیر: 1/2 فنجان
پیاز: 1 عدد
تخم مرغ: 1 عدد
جعفری: 1/4 پیمانه
سیر: 1 حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه کتلت روسی
نان تست را در شیر خیس کنید و سپس فشار دهید تا شیر اضافی گرفته شود.
پیاز را رنده کنید و با قیمه، نان تست خیس خورده، تخم مرغ، جعفری، سیر رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.
مخلوط پتی را به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
به اندازه دلخواه از مخلوط کوفته بردارید و به شکل کوفته در آورید.
کتلت ها در آرد سوخاری غلتانده می شوند.
کتلت ها در روغن سرخ می شوند تا طلایی و آماده شوند.
برش ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کتلت روسی را با نان، سیب زمینی سرخ کرده، سالاد یا مخلفات دلخواه سرو کنید.
راز کتلت خوشمزه روسی
برای خوشمزه تر شدن کتلت روسی می توانید از مخلوط گوشت چرخ کرده (گوشت گاو و بره) استفاده کنید.
می توانید مقداری پنیر رنده شده یا گردوی آسیاب شده نیز به کتلت اضافه کنید.
اگر کتلت ها را با روغن کم سرخ کنید ممکن است از هم بریزند.
برای ترد شدن بیشتر کتلت ها می توانید بعد از سرخ شدن در فر قرار دهید تا کمی گرم شوند.
کتلت روسی یک غذای خوشمزه و پرانرژی است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. این ظرف برای مهمانی ها و مجالس نیز بسیار مناسب است.