راز خوشمزگی کلوچه + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کلوچه را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز بیسکویت های خوشمزه
راز کیک های خوشمزه و نکاتی برای تهیه کیک خانگی نرم و خوشمزه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کولهچه نوعی نان شیرین است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه میشود. کوکی های نارگیلی یا شکلاتی چیپسی را می توان با اضافه کردن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کوکی درست کرد.
کوکیها به شکل کیکهای مسطح کوچک درست میشوند و میتوانند آنقدر پخته شوند تا کاملا برشته شوند یا نرم و جویدنی شوند.
مدت زمان پخت کوکی ها به نوع آنها بستگی دارد. بیسکویت ها انواع مختلفی دارند و برای وسط آن می توانید از مربا و ژله استفاده کنید. همچنین می توان مواد مختلفی را به خمیر کوکی اضافه کرد تا طعم و اندازه آن تغییر کند. به عنوان مثال، افزودن شکلات می تواند براونی شکلاتی ایجاد کند و اضافه کردن گردو و …
مواد لازم برای پخت بیسکویت
گردوی آسیاب شده 350 گرم
6 عدد تخم مرغ
روغن مایع 100 گرم
کره یا کره جامد 300 گرم
450 گرم پودر قند (حدود سه و سه چهارم فنجان)
کشمش پلو 350 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
یک هشتم قاشق چایخوری وانیل
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم فنجان)
آرد شیرینی پزی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)
طرز تهیه کوکی ها
برای شروع درست کردن شیرینی های خوشمزه لاهیجان فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد برای درست کردن خمیر بیسکویت، بکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید تا یکدست شود و سپس با هم مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر روغن یا کره و پودر قند را با همزن به مدت 7 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست و پف کند.
سپس روغن مایع را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و 3 دقیقه هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید.
سپس وانیل و شیر را به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
در مرحله بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا نچسبد و کم کم مواد را با هم مخلوط کنید.
پودر کاکائو الک شده را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
کف تابه را با کاغذ روغنی بپوشانید و با خامه پز بدون غلتک یا کفگیر یا حتی قاشق، شیرینی ها را روی کاغذ روی تابه بچینید. بین کوکی ها فاصله مناسبی داشته باشید تا در فر نچسبند.
زمان پخت کوکی ها به ضخامت آنها بستگی دارد، اما در فر حدود 15 تا 20 دقیقه طول می کشد. بعد از این مدت دمای بالای فر را روشن کنید تا سطح کیک ها طلایی شود. باید نزدیک فر باشد تا کیک ها نسوزند. با این روش آسان می توانید کلوچه های لذیذ لاهیجانی را تهیه کنید و در لحظاتی شیرین و دلنشین با چای نوش جان کنید.
راز بیسکویت های خوشمزه
برای تهیه کلوچه های خوشمزه باید به چند نکته مهم توجه کنید. از آنجایی که مینی کوکی ها خیلی سریع پخته می شوند، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از زمان لازم در فر بمانند، کوکی ها ممکن است خیس شوند.
پس وقتی کناره های کوکی طلایی شد و وسط آن کمی نرم شد، قالب را از فر خارج کنید.
در مرحله اندازه گیری آرد مراقب باشید کوکی ها سفت نشوند. قبل از بیرون آوردن آرد، آرد را با قاشق کمی باد می زنیم تا هوا وارد آن شود، سپس با قاشق آرد را اضافه می کنیم.
نوع شیرین کننده نیز تاثیر زیادی در ظاهر کوکی ها دارد. شکر سفید کوکی ها را تردتر از شکر قهوه ای، عسل یا شربت ذرت می کند.
اگر می خواهید شیرینی های غلیظ تر و نرم تری داشته باشید، می توانید خمیر را قبل از استفاده در یخچال بگذارید.
بسته بندی مناسب نیز برای حفظ کیفیت کوکی ها مهم است.
در آخر برای اینکه کیک ها نرم بمانند، آنها را در ظرف کاملا خنک شده قرار دهید. اگر کوکی ها سفت هستند، می توانید یک تکه سیب را در کنار شیرینی داخل کاسه قرار دهید تا نرم شوند.