آشپزی

راز خوشمزگی کوفته پسته + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کوفته پسته را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز کوفته پسته خوشمزه

راز کوفته های خوشمزه پسته و پای و پنکه، کوفته پسته خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.

کوفته پسته یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می شود. این غذا از گوشت چرخ کرده، پسته چرخ کرده، سبزیجات معطر، ادویه و تخم مرغ درست می شود و معمولا با سس رب انار یا سس مخصوص سرو می شود.

کوفته پسته را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. برخی از دستور العمل ها کوفته ها را در فر می پزند، در حالی که برخی دیگر آنها را سرخ می کنند یا در سس می پزند.

کوفته پسته یک غذای خوشمزه و مقوی است که هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد. این ظرف برای مهمانی ها و مناسبت های خاص نیز بسیار مناسب است.

محصولات لازم برای تهیه کوفته پسته

گوشت چرخ کرده: 500 گرم

پسته آسیاب شده: 1 پیمانه

پیاز: 1 عدد

سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، ترخون): 1 فنجان

تخم مرغ: 1 عدد

نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

رب انار: 1/2 پیمانه

زعفران: به مقدار لازم

روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته پسته

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

پیاز، پسته آسیاب شده، سبزی، تخم مرغ، نمک، فلفل و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مقدار یک گردو را از مخلوط بردارید و به شکل کوفته در آورید.

روغن مایع را در تابه داغ کنید و کوفته ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

رب انار را با کمی آب و زعفران مخلوط کرده و روی کوفته ها می ریزند.

در ظرف را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا سس جذب شود.

راز کوفته پسته خوشمزه

برای تزیین پیراشکی پسته می توانید از خلال پسته استفاده کنید.

به جای رب انار می توانید از سس گوجه فرنگی یا سس مخصوص کوفته پسته استفاده کنید.

کوفته پسته را می توان با نان، برنج یا پوره سیب زمینی سرو کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا