راز خوشمزگی کوکو رشته ای + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کوکو رشته ای را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز طعم دانه های کاکائو
راز رشته نارگیلی خوشمزه و نکاتی برای تهیه رشته نارگیلی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله برای شما عزیزان جالب باشد.
کاکائو یکی از پرطرفدارترین انواع کاکائو در آشپزی ایرانی است که شباهت زیادی به کاکائو سیب زمینی دارد. نام این کاکائو به دلیل شکل سیب زمینی ها به صورت نخ های باریک و نازک معروف شد.
عناصر
3 عدد تخم مرغ
آرد سفید به میزان لازم
روغن مایع به مقدار لازم
2 عدد سیب زمینی بزرگ
پنیر پیتزا رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
اگر میخواهید کیک شما شیکتر و جشنتر به نظر برسد، میتوانید سبزیهای معطری مانند جعفری و گشنیز، تازه و خشک به آن اضافه کنید.
طرز تهیه کاکائو رشته ای
اولین مرحله برای تهیه رشته نارگیل این است که سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آب آن ها را بگیرید و با پوره سیب زمینی یا رنده درشت رنده کنید. سپس آن را کنار می گذاریم. تخممرغها را در ظرفی میزنیم و سپس به ظرفی منتقل میکنیم و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
یک چهارم پیمانه آب به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و مراقب باشید گلوله نشود. دقت کنید آرد را به اندازه کافی اضافه کنید تا مایه کوکو خیلی سفت نشود و کمی نرم بماند. در مرحله بعد پنیر پیتزا رنده شده را به مخلوط اضافه می کنیم.
در آخر سیب زمینی های رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. تابه ای را روی اجاق قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا با حرارت ملایم گرم شود. سپس مقداری از مخلوط را بردارید و داخل کره بریزید و با ته قاشق به شکل دلخواه در بیاورید. می توانید آنها را صاف کنید تا یک دایره تشکیل شود. بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکی ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
رشته های نارگیلی آماده شده را در بشقاب بریزید و با گوجه فرنگی، ترشی یا سس گوجه فرنگی تزئین کنید و با نان تازه میل کنید.
راز طعم نارگیل سیب زمینی
برای اینکه کاکائویی ترد و پفی داشته باشید ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی جدا کنید تا کاملا یکدست و یکدست شوند سپس به مخلوط کاکائو اضافه کنید.
برای ایجاد حجم بیشتر کاکائو، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید از سیر یا پودر سیر استفاده کنید یا آن را کنار بگذارید.
برای بهبود طعم نارگیل سیب زمینی، توصیه می شود جعفری، پودر ریحان، نعناع خشک، آویشن خشک یا پیازچه تازه خرد شده را اضافه کنید.
زعفران آب پز راز رنگ زیبای کاکائو سیب زمینی است. کمی از آن را به مواد اضافه کنید تا طعم و رنگ نارگیل سیب زمینی بهتر شود.