راز خوشمزگی کیک در پلوپز + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک در پلوپز را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز یک کیک خوشمزه در پلوپز
راز طعم کیک پلوپز نکاتی برای پخت کیک پلوپز در خانه سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
تهیه کیک در پلوپز روشی آسان و سریع است که می تواند برای افرادی که فر ندارند یا نمی خواهند فر را روشن کنند مفید باشد.
مواد لازم برای پخت کیک پلوپز
1 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شکر
1 فنجان شیر
1/2 فنجان کره مایع
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
پختن کیک در پلوپز
برای تهیه کیک، تخم مرغ ها و کره را قبل از شروع کار نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید تا به دمای محیط برسند. سپس قابلمه را داخل پلوپز گذاشته و کمی چرب کنید سپس صبر کنید تا آماده شود. همچنین شیر را حداقل 5 دقیقه قبل از مصرف به دمای اتاق برسانید.
مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر هل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. سپس روغن یا ترکیب روغن و روغن را حرارت دهید تا ذوب شود اما خیلی داغ نشود.
در ظرفی تخم مرغ ها، شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید تا به رنگ کرمی مورد نظر برسند و حجم آن دو برابر شود. سپس زعفران حل شده را به این مخلوط اضافه کنید. پوست لیمو را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید سپس یکی دو بار با همزن مواد را مخلوط کنید.
سپس به تدریج مواد خشک را در دو مرحله به مواد مخلوط شده اضافه کرده و با لیسک با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد شیر و کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و با سرعت مناسب از همزن استفاده کنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
حالا مواد آماده شده را به پلوپز منتقل کرده و پلوپز را روشن کنید. دکمه شروع را فشار دهید و اجازه دهید کیک حدود 40 دقیقه در پلوپز بپزد. پس از اتمام زمان پخت، پلوپز به طور خودکار به تنظیمات تنظیم شده (شماره 6) تغییر می کند و نشانگر پخت چشمک می زند.
بلافاصله پلوپز را خاموش کرده و درب آن را باز کرده و به آرامی قابلمه حاوی کیک را از اجاق گاز خارج کنید. صبر کنید تا کیک از روی حرارت خارج شود، سپس کیک را با احتیاط از قالب خارج کنید و بگذارید آرام آرام خنک شود. سپس می توانید کیک را سرو کنید.
راز یک کیک خوشمزه در پلوپز
برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها و زرده ها را در دو کاسه جداگانه بریزید. سپس زرده های تخم مرغ را با کمی شکر می زنیم تا سبک و پف کند. در مرحله بعد سفیده ها را با همزن دستی بزنید یا هم بزنید تا سفت شوند. در آخر سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
برای تهیه کیک شکلاتی نصف فنجان پودر کاکائو به مواد خشک اضافه کنید تا به مخلوط بچسبد.
اگر قصد دارید کاپ کیک وانیلی درست کنید، نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل را به مواد خیس اضافه کنید.
در نهایت برای تزیین کیک می توانید از مواد مختلفی مانند خامه، شکلات، میوه و یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
کیک را در پلوپز بریزید
برای اینکه کیک به قالب نچسبد، قبل از ریختن مایه کیک، روی قالب را با یک لایه نازک روغن بپوشانید و سپس داخل قالب آرد بپاشید.
برای اینکه کیک زیاد خشک نشود، زمان پخت را با دقت کنترل کنید و از حالت نرم و تازه خارج نکنید.
برای سرعت بخشیدن به فرآیند خنک شدن کیک، بلافاصله پس از پخت، آن را روی توری فلزی قرار دهید تا هوا به طور یکنواخت در اطراف کیک بچرخد و یکنواخت خنک شود.
راز اصلی یک کیک خوشمزه در پلوپز
استفاده از مواد تازه و با کیفیت
دستور غذا را دقیقا دنبال کنید
پخت کیک در دمای مناسب
پای پلوپز و کیک فن دار
برای تهیه یک کیک خوشمزه باید از محصولات تازه و با کیفیت استفاده کرد.
برای نتیجه بهتر حتما دستور غذا را به دقت دنبال کنید.
برای گرفتن بهترین نتیجه، کیک را در دمای مناسب و زمان مناسب بپزید و کنترل کنید.
بعد از پخت بهتر است اجازه دهید کیک خنک شود و در دمای محیط کاملا منجمد شود.
جدیدترین نکات برای تهیه کیک پلوپز
برای تهیه کیک لایه لایه می توانید از قالب کیک 18 سانتی متری (7 اینچی) استفاده کنید و سپس کیک را به دو یا سه لایه برش دهید.
در تزئین کیک خلاق باشید و از خامه، شکلات، میوه یا هر عنصر دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید.
بعد از پخت می توانید کیک را چند روز در یخچال نگهداری کنید تا تازه بماند.
اگر به نگهداری طولانی مدت نیاز دارید، می توانید کیک را فریز کنید. برای این کار کیک را کاملا خنک کنید و سپس در کیسه پلاستیکی یا ظرف مناسبی بپیچید و در فریزر نگهداری کنید. با این روش می توانید کیک را برای چند ماه نگهداری کنید.