راز خوشمزگی کیک هویج + ترفندهای ویژه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم نکات و راز خوشمزگی کیک هویج را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.
راز خوشمزه کیک هویج
راز خوشمزه کیک هویج و نکاتی برای تهیه کیک هویج خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روزامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کیک هویج یکی از دسرهایی است که اگر دستور پخت آن را رعایت نکنید ممکن است نتیجه خوبی نداشته باشد. به دلیل وجود هویج، کیک به احتمال زیاد خمیری و چسبناک می شود. اساساً، مرکز کیک هویج می تواند نرم شود و کیک به اندازه کافی بیش از حد پخته شود، بنابراین این وضعیت ممکن است جذاب نباشد. بنابراین به شدت توصیه می شود دستور پخت را رعایت کنید و مقدار مواد را کم و زیاد نکنید. این دستور یکی از دستور العمل های کیک هویج عالی است که بارها و بارها آزمایش و اثبات شده است. پس این کیک را راحت کنید و یادتان باشد که مواد را به اندازه مناسب اندازه بگیرید و تمام مراحل را با دقت انجام دهید، مخصوصاً به هیچ وجه مقدار هویج رنده شده را تغییر ندهید.
محصولات مورد نیاز برای 8 نفر
شکر 1 پیمانه (125 گرم)
3 عدد تخم مرغ
نصف فنجان کره مایع (70 گرم)
1 فنجان شیر (125 گرم)
دارچین 1 قاشق غذاخوری
هویج رنده شده 1 پیمانه
گردو خرد شده (بزرگ) 1 فنجان (125 گرم)
2 فنجان آرد (250 گرم)
بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری وانیل
آموزش کیک هویج
ابتدا شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا پف کند و سفید شود. سپس شیر و کره مایع را به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
سپس آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. مقدار بکینگ پودر را با توجه به مقدار مصرف هویج و گردو تعیین کنید. دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر معمولاً خوب است.
یک فنجان هویج رنده شده و یک فنجان گردو به مواد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. قبل از اضافه کردن گردو، آنها را با آرد مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید. سپس مخلوط را با حرکات دایره ای با کاردک مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط را در قالب کیک که از قبل با کره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید. سپس قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید. بعد از حدود 30 دقیقه، با خلال دندان بررسی کنید که کیک پخته شده است.
قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید، فر را خاموش کنید و در فر را باز کنید و کیک را کمی در فر بگذارید تا کمی خنک شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
نکاتی برای درست کردن کیک هویج
بعد از 35 دقیقه از پخت، کیک را با خلال دندان چک کنید تا مطمئن شوید که کاملا پخته شده است. زمان پخت کیک ممکن است بسته به دمای فر متفاوت باشد.
برای پختن در فر برقی، توستر یا سولاردم، دمای آن را 20 درجه کمتر از دمای ذکر شده در دستور غذا تنظیم کنید.
قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک به طور یکنواخت بپزد.
می توانید کیک هویج را در اجاق گاز نیز تهیه کنید.
مقدار شکری که در دستور غذا ذکر شده طعم متعادلی به کیک میدهد، اما میتوانید مقدار شکر را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
علاوه بر گردو در کیک، می توانید مقداری کشمش نیز اضافه کنید، اما این اضافه کردن اختیاری است.
افزودن گردو اختیاری است و به عنوان میان وعده اضافی به کیک اضافه می شود.
تمام مواد کیک باید قبل از شروع کار به دمای اتاق رسیده و به دمای عمومی برسد.
برای تهیه کیک هویج بهتر است از قالبی با اندازه معمولی یا کمی بزرگتر استفاده کنید تا کیک خوب ور بیاید.
هویج را رنده کنید.
می توانید فقط از وانیل استفاده کنید، اما اضافه کردن دارچین به کیک طعم آن را متنوع می کند.
برای گرفتن بهترین طعم از وانیل مرغوب و معطر استفاده کنید.
زمان پخت کیک هویج است
در مراحل تهیه کیک هویج به زمان پخت توجه ویژه ای داشته باشید. اگر کیک را زود از فر بیرون بیاورید، بافت کیک خوب پخته نمی شود. بنابراین بعد از 30 دقیقه از پخت کیک هویج در فر، یک خلال دندان در وسط کیک بچسبانید. اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده است.