آشپزی

طرز تهیه آب دوغ خیار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آب دوغ خیار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دوغ خیار

دوغ با خیار یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهاست که مناسب فصل تابستان است و خیلی راحت و سریع تهیه می شود.دوغ با خیار در روزهای گرم بسیار دلچسب و خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد و برای افراد مبتلا بسیار مناسب است. طبع گرم برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه دوغ خیار برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز 4-6 نفر
ماست شیر ​​کامل 8 قاشق غذاخوری
داگ آبعلی 2 عدد
خیار متوسط 2 عدد
خوردن سبزیجات 2 مشت
کرم رنگ 100 گرم
گردو 50 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
کشمش 50 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
گوجه گیلاسی (اختیاری) 6 عدد
جوجن خشک شده 1 قاشق غذاخوری
سیر بزرگ 1 قطعه
تربچه 2 عدد
پیازچه 3 ساقه متوسط
نمک کافی
یخ کافی
نان خشک شده کافی

دستور تهیه دوغ با خیار

مرحله اول

ابتدا خیارها را خوب بشویید و به دلخواه پوست آنها را بکنید یا با پوست نگینی برش دهید و در ظرفی بریزید سپس سبزی ها را که شامل ریحان بنفش، ریحان سبز، تره و پیازچه است بشویید و بعد از پخت خرد کنید. خشک کردن

مرحله دوم

سپس مقداری گردو را با چاقو خرد کنید، گردوها را به اندازه ای خرد کنید که زیر دندان تان برود و مزه دار شود، سپس مقداری گوجه گیلاسی را بشویید و نصف کنید و کنار بگذارید، تربچه ها را بشویید و خرد کنید.

سطح سوم

سپس تمام موادی که برش زدید به جز خیارها را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس مقداری کشمش تمیز و تمیز به مواد اضافه کنید و ماست پرچرب را روی مواد بریزید و سپس کمی ماست به مخلوط اضافه شده اضافه کنید.

مرحله چهارم

سپس خامه صبحانه را روی مواد بریزید و چند حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مقداری پودر نعنا خشک بریزید و سپس کمی نمک اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. . خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس مقداری یخ فرم داده شده یا یخ خرد شده را روی مخلوط بریزید و در آخر خیارهای خلال شده را اضافه کنید و هم بزنید و سپس مقداری نان خشک را به قطعات کوچک برش دهید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا نان کاملاً با مواد مخلوط شود. خیس شدن

مرحله ششم

اگر می خواهید مواد شکم را چند روز در یخچال نگهداری کنید، نمک و خیار را به مخلوط اضافه نکنید، سپس این مواد را هنگام خوردن بریزید، سپس خیار شکم را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با مقداری نعنا و شوید تزیین کنید. برگ. انجام دهید. در آخر مقداری گردوی آسیاب شده به آب خیار اضافه کنید و این غذای خوشمزه و ساده را سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا