طرز تهیه آب دوغ خیار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آب دوغ خیار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه دوغ خیار
دوغ با خیار یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهاست که مناسب فصل تابستان است و خیلی راحت و سریع تهیه می شود.دوغ با خیار در روزهای گرم بسیار دلچسب و خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد و برای افراد مبتلا بسیار مناسب است. طبع گرم برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه دوغ خیار برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز 4-6 نفر | |
ماست شیر کامل | 8 قاشق غذاخوری |
داگ آبعلی | 2 عدد |
خیار متوسط | 2 عدد |
خوردن سبزیجات | 2 مشت |
کرم رنگ | 100 گرم |
گردو | 50 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است |
کشمش | 50 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است |
گوجه گیلاسی (اختیاری) | 6 عدد |
جوجن خشک شده | 1 قاشق غذاخوری |
سیر بزرگ | 1 قطعه |
تربچه | 2 عدد |
پیازچه | 3 ساقه متوسط |
نمک | کافی |
یخ | کافی |
نان خشک شده | کافی |
دستور تهیه دوغ با خیار
مرحله اول
ابتدا خیارها را خوب بشویید و به دلخواه پوست آنها را بکنید یا با پوست نگینی برش دهید و در ظرفی بریزید سپس سبزی ها را که شامل ریحان بنفش، ریحان سبز، تره و پیازچه است بشویید و بعد از پخت خرد کنید. خشک کردن
مرحله دوم
سپس مقداری گردو را با چاقو خرد کنید، گردوها را به اندازه ای خرد کنید که زیر دندان تان برود و مزه دار شود، سپس مقداری گوجه گیلاسی را بشویید و نصف کنید و کنار بگذارید، تربچه ها را بشویید و خرد کنید.
سطح سوم
سپس تمام موادی که برش زدید به جز خیارها را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس مقداری کشمش تمیز و تمیز به مواد اضافه کنید و ماست پرچرب را روی مواد بریزید و سپس کمی ماست به مخلوط اضافه شده اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس خامه صبحانه را روی مواد بریزید و چند حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مقداری پودر نعنا خشک بریزید و سپس کمی نمک اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. . خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس مقداری یخ فرم داده شده یا یخ خرد شده را روی مخلوط بریزید و در آخر خیارهای خلال شده را اضافه کنید و هم بزنید و سپس مقداری نان خشک را به قطعات کوچک برش دهید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا نان کاملاً با مواد مخلوط شود. خیس شدن
مرحله ششم
اگر می خواهید مواد شکم را چند روز در یخچال نگهداری کنید، نمک و خیار را به مخلوط اضافه نکنید، سپس این مواد را هنگام خوردن بریزید، سپس خیار شکم را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با مقداری نعنا و شوید تزیین کنید. برگ. انجام دهید. در آخر مقداری گردوی آسیاب شده به آب خیار اضافه کنید و این غذای خوشمزه و ساده را سرو کنید.
5
2