آشپزی

طرز تهیه آش آبادانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش آبادانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه آش آبادانی

آش آبادانی یکی از انواع غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است که بر خلاف سایر غذاهای ایرانی معمولا برای صبحانه تهیه می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه آش آبادانی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
برنج 1 لیوان و نیم
گوشت بره و گوسفند 100 گرم
جو 1 فنجان
لوبیا چیتی 1 فنجان
نخود فرنگی 1 فنجان
عدس 1 فنجان
پیاز 3 عدد
پیازچه 150 گرم
ترخون خشک 2 قاشق غذاخوری
مرزه خشک 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع کافی
نمک، پاپریکا، زردچوبه کافی

طرز تهیه آش آبادانی

مرحله اول

برای تهیه آش آبادانی لذیذ ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس لوبیا چیتی و نخود را داخل آن می ریزیم. سپس آب می ریزیم تا روی باقالی را بپوشاند و اجازه می دهیم 24 ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حال برای رفع کامل ورم نوک سینه ها بهتر است در این 24 ساعت 2 بار آب آنها را عوض کنید. سپس گوشت گوسفند را در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس پیاز را به 4 قسمت تقسیم می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پیاز را در قابلمه می ریزیم سپس آب می ریزیم تا روی گوشت را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس به مدت 3 ساعت اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.

مرحله چهارم

حالا سبزی ها را بشویید سپس در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا کشیده شود. سپس سبزی ها را روی تخته گوشت گذاشته و به قطعات کوچک برش می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس جو را داخل آن می ریزیم. سپس آب می ریزیم تا روی برنج را بپوشاند و می گذاریم خیس بخورد. حالا عدس ها را در ظرفی جداگانه بریزید.

مرحله ششم

حالا به اندازه ای آب بریزید که روی عدس ها را بپوشاند و بگذارید خیس بخورد. در مرحله بعد یک ظرف جداگانه را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس برنج را به همراه نمک داخل ظرف می ریزیم و می گذاریم برنج خیس بخورد.

مرحله هفتم

در این مرحله بعد از 3 ساعت که گوشت کاملا آماده شد آن را در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود. سپس گوشت را با چنگال باز کنید.

مرحله هشتم

حالا پیاز را پوست بگیرید، سپس به ورقه های نازک برش دهید. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بلافاصله پیاز را در آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز روشن شود و شیشه ای شود.

مرحله نهم

در این مرحله گوشت رنده شده را به همراه پیاز داخل قابلمه می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس نمک و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر و طعم ادویه ها خارج شود.

مرحله دهم

حالا تره خرد شده را به همراه نمک و ترخون خشک به مخلوط گوشت اضافه کنید سپس کمی تفت دهید تا آب تره تبخیر شود. سپس عدس و جو خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و دوباره هم بزنید.

مرحله یازدهم

در این مرحله لوبیا چیتی و نخود را به همراه 4 پیمانه آب در قابلمه می ریزیم و جداگانه می جوشانیم سپس با چرخ گوشت می زنیم تا له شوند. در مرحله بعد، نخود و لوبیا چیتی خرد شده را با مخلوط گوشت به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوازدهم

حالا برنج خیس خورده را آبکش می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم سپس هم می زنیم و آب جوش می ریزیم تا روی مواد را بگیرد. سپس حرارت را زیاد می کنیم و وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم.

مرحله سیزدهم

در آخر اجازه دهید سوپ کاملا بجوشد و جا بیفتد. سپس این سوپ خوشمزه را در ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با فلفل دلمه ای و فلفل دلمه ای و کشک تزیین کنید و در روزهای سرد در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا