طرز تهیه آش زمستانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش زمستانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سوپ زمستانی
زیمنینا یکی از انواع سوپ خوش طعم و لذیذ است که طعم بی نظیری دارد و برای روزهای سرد زمستان مناسب است.این سوپ ساده به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه و تهیه می شود و یک صبحانه عالی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ زمستانی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز 6 تا 8 نفر | مقدار مواد |
سبزیجات (تره فرنگی، جعفری، گشنیز، اسفناج) | نیم کیلو |
نخود فرنگی | 1 فنجان |
لوبیا چیتی | 1 فنجان |
عدس | 1 لیوان و نیم |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
گندم پوست کنده | 1 لیوان و نیم |
آب قلم | 2 لیوان |
پنیر کوتاژ | 1 فنجان |
نعناع | کافی |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
طرز تهیه سوپ زمستانی
مرحله 1: لوبیاها را خیس کنید
ابتدا حبوبات را از شب قبل در ظرفی بریزید و روی آن ها را با آب بپوشانید و بگذارید خوب خیس بخورد و نفخ آن ها گرفته شود و در پخت زودتر بجوشانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید و عدس ها را جداگانه خیس کنید. انجام دادن.
مرحله 2: نخود و لوبیا را بپزید
سپس نخود و لوبیا را جداگانه یا با هم در قابلمه بریزید و روی آنها کمی آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 3 ساعت بگذارید خوب بپزند و نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 3: گندم را خیس کرده و پیاز را سرخ کنید
سپس گندم را در قابلمه ای بریزید و چند ساعت در آب داغ خیس کنید، سپس پیاز را نگینی خرد کنید، سپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن بریزید و سرخ کنید تا روشن شوند و طلایی شوند.
مرحله 4: ادویه و گندم را به پیاز اضافه کنید
سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود سپس مقداری نعنا روی مواد بریزید و تفت دهید سپس گندم را با آبی که از قبل آماده کرده اید مخلوط کنید و آب را بجوشانید. .در قابلمه بریزید.
مرحله 5: پختن گندم و عدس
سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گندم به مدت یک ساعت با حرارت متوسط بپزد و در این فاصله عدس را که خوب خیس کرده اید به مواد اضافه کنید تا با گندم بپزد و می توانید تفت دهید و همه مواد را جداگانه اضافه کنید.
مرحله 6: نخود، لوبیا و سبزیجات را اضافه کنید
سپس نخود و حبوبات پخته شده را اضافه کنید و سبزی را که قبلا شسته و ریز خرد کرده اید روی مواد بریزید و نیم ساعت دیگر بگذارید همه مواد با هم بپزند و آش خوب جا بیفتد، ده دقیقه آخر نصف پنیر را اضافه کنید.
مرحله 7: پنیر و ادویه ها را به سوپ اضافه کنید
سپس آش را بچشید و اگر مقدار نمک و ادویه و کشک کم بود اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و در حین پختن سوپ فلفل و فلفل و سیر را به دلخواه اضافه کنید و پخته شود. داغ
مرحله هشتم: سوپ زمستانی را تزئین و سرو کنید
سپس سوپ زمستانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پنیر دلمه، پیازچه، فلفل تند و سیر تند تزیین کنید و این سوپ خوش طعم و خوشمزه را به عنوان یک پیش غذای ساده و مقوی یا یک صبحانه مناسب با انواع دارچین و تزیینات سرو کنید. .
5
2