طرز تهیه آش شلغم با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه آش شلغم را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سوپ شلغم
آش شلغم یکی از سوپ های سنتی و خوشمزه ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی مفید است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه سوپ شلغم برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
خاکستر گیاه | 500 گرم |
بهم ریختگی | 1 فنجان |
شلغم | 500 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
آرد گندم | ½ فنجان |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
مرزنجوش | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوپ شلغم
مرحله اول
من آماده می کنم سوپ شلغم خوشمزه در ابتدای کار ماش را می شوییم تا گرد و غبار آن شسته شود سپس در ظرف آب می ریزیم و به مدت 3-2 ساعت در آب می گذاریم تا خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از این مدت ماش ها را می شوییم سپس آب را به قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی اجاق می گذاریم. سپس ماش را در آب جوش بگذارید تا کاملا بپزد.
سطح سوم
حالا پیاز را پوست گرفته و بعد شسته و ورقه ای برش می دهیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را داخل تابه می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا کاملا قرمز و طلایی شود. در مرحله بعد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید سپس حرارت را خاموش کنید. سپس سبزیجات (شستن، تره فرنگی و مقداری اسفناج) را بشویید.
مرحله پنجم
حالا سبزی ها را در آبکش می ریزیم سپس می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود. بعد سبزی های خورشتی را روی گوشت پز می چینیم سپس آنها را ریز خرد می کنیم. حالا آرد گندم را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله ششم
در این مرحله ۱ لیوان آب سرد به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله شود سپس کاملا یکدست شود. سپس شلغم را شسته سپس پوست و ابتدا و انتهای آن را جدا کرده و به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله هفتم
حالا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس سبزی خرد شده را به همراه شلغم خرد شده، مقداری نمک و 3 پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد.
مرحله هشتم
در این مرحله که ماش کاملا پخته شد آنها را به همراه پیاز داغ شده و آرد داخل قابلمه با مواد آش می ریزیم سپس آش را مدام هم می زنیم و می گذاریم سوپ بجوشد. سپس حرارت را کم می کنیم.
مرحله نهم
حالا اجازه دهید سوپ به مدت 15 دقیقه بجوشد تا کاملا جا بیفتد. سپس بعد از گذشت این مدت مرزنجوش را به آش اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم طعم مرزنجوش به سوپ نفوذ کند.
مرحله دهم
سرگرمی روز بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس شلغم را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز تند و فلفل تند تزیین و سرو می کنیم. نوش جان.
5
1