طرز تهیه ارمنی پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ارمنی پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پیلو ارمنی
پلو ارمنی یکی از غذاهای لذیذ و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود.شما می توانید پلو یا تگاز بال ارمنی را به روش های مختلف تهیه کنید و در مهمانی ها و مهمانی ها از آن استفاده کنید.این غذای معطر طرفداران زیادی دارد. آشنایی گام به گام طرز تهیه پیلو ارمنی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
بال جوجه | 12 عدد |
برنج | 1 لیوان و نیم |
زعفران | 1/4 |
آبلیموی تازه | نصف فنجان |
پیازچه خرد شده برای تزئین | کافی |
زرشک کبابی برای تزیین | کافی |
پخت شکر با زرشک | 1 قاشق مرباخوری |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
طرز تهیه پیلو ارمنی
مرحله اول: جوشاندن زعفران
ابتدا مقداری زعفران را در ظرف کوچکی بریزید و مقداری آب جوش اضافه کنید سپس در ظرف را بپوشانید و بگذارید زعفران دم بکشد و غلیظ شود مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد طعم غذا بهتر می شود. بودن.
مرحله 2: بال های مرغ را مزه دار کنید
مقداری بال مرغ را در ظرفی بریزید، زعفران پخته غلیظ را به آن اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، سپس کمی نمک و فلفل به بال ها اضافه کنید، مخلوط کنید و مخلوط کنید تا عطر ادویه ها به بال ها منتقل شود و خوش طعم شوند.
مرحله 3: بال های مرغ را در یخچال بگذارید
برای مزه دار کردن بال مرغ به دلخواه می توانید از هر نوع ادویه و مواد لازم استفاده کنید سپس بال مرغ را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود تا عطر و رنگ زعفران خورده شده از بال ها را می توان حس کرد
مرحله چهارم: بال ها را برش دهید و ته قابلمه را مرتب کنید
سپس بالها را از یخچال خارج کنید و با چاقوی تیز سه برش روی بالها ایجاد کنید سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید بالهای مرغ را در قابلمه کناری بدون بریدگی قرار دهید برش بالها باید باشد. رو به بیرون
مرحله 5: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آب لیمو را روی بال ها بریزید
بال ها را کف تابه بچینید تا کف تابه را کاملا بپوشانند، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید بال های مرغ در حین سرخ شدن سرخ و طلایی شوند، مقداری آبلیمو روی آن ها بریزید چون طعم عالی دارد
مرحله ششم: بال های مرغ را برگردانید و زعفران خیس شده را به آن اضافه کنید
وقتی یک طرف بال ها قرمز و طلایی شد بال ها را برگردانید تا طرف دیگر هم قرمز و طلایی شود سپس مقداری زعفران پخته غلیظ روی بال ها بریزید تا عطر و طعم زعفران همزمان خورده شود. همانطور که رنگ قرمز می شود.
مرحله هفتم: برنج، آب و نمک را داخل قابلمه بریزید
همزمان با تفت دادن بال، برنج تمیز و شسته شده را در قابلمه بریزید، مقداری آب بریزید تا سطح آب از برنج بیشتر شود، آب باید کاملا روی برنج را بپوشاند، سپس کمی نمک بریزید.
مرحله هشتم: به برنج روغن اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید
سپس در قابلمه را روی برنج کمی روغن بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید، بگذارید آب بجوشد، برنج را هر از چند گاهی هم بزنید تا روغن و نمک کاملا جذب آنها شود، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد. بجوشد، به آرامی تبخیر می شود.
مرحله نهم: برنج را روی بال مرغ بریزید
وقتی آب قابلمه کاملا جمع شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، وقتی طرف دیگر بال مرغ طلایی شد، برنج را روی بال مرغ داخل قابلمه بریزید و پهن کنید، سپس صاف کنید. سطح برنج را با کفگیر.
مرحله 10: برنج را بخارپز کنید
سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد و پلو یا تماز بالا ارمنی آماده است حرارت اولیه برنج را کم کنید.
مرحله یازدهم: داخل ماهیتابه روغن بریزید و زرشک را تفت دهید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری زرشک در تابه بریزید و سرخ کنید مراقب باشید زرشک زود می سوزد پس زرشک را در تابه هم بزنید تا تمام شود قطعات قهوه ای شده است.
مرحله دوازدهم: شکر را به زرشک اضافه کنید
اگر می خواهید زرشک طعم شیرینی داشته باشد، مقداری شکر در ماهیتابه بریزید، با شاه توت تفت دهید تا شکر آب شود و شاه توت جذب شود، در این صورت طعم زرشک شیرین می شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. ، آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود
مرحله سیزدهم: برنج ارمنی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید
سپس قابلمه را در ظرف مناسبی بریزید تا پلو ارمنی در قالب از قابلمه خارج شده و در ظرف سرو قرار گیرد و روی برنج را با مقداری پیاز سبز خرد شده، زرشک تفت داده شده، چند برگ نعناع، ریحان میریزیم. و شوید تازه .تزیین در آخر پیلو ارمنی را به عنوان یک غذای ساده و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.
5
1