طرز تهیه استیک ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه استیک ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه استیک ماهی
استیک ماهی یکی از انواع غذاهای دریایی سالم و خوشمزه است که با طعم های مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه استیک ماهی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز 1 تا 2 نفر | |
فیله ماهی شیر | 1 قطعه |
زعفران آب پز | کافی |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 1 قطعه |
سیر | 1 قرص |
رزماری | 1 شاخه |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
کره | کافی |
نمک و فلفل قرمز | کافی |
طرز تهیه استیک ماهی
مرحله اول
برای تهیه یک استیک ماهی خوشمزه روی فیله ماهی کمی نمک بپاشید. سپس پوسته های سیر را جدا می کنیم و می شوییم، سپس ریز خرد می کنیم و همراه با آبلیموی تازه و روغن زیتون در ظرف مناسبی می گذاریم.
مرحله دوم
حالا رزماری را روی تخته گوشت قرار دهید سپس آن را ریز خرد کرده و همراه با زعفران دم کرده به مخلوط سیر اضافه کنید. سپس فلفل قرمز و زردچوبه را به مواد ماریناد ماهی اضافه کرده و مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله فیله ماهی را داخل چاشنی می گذاریم سپس خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم فیله ماهی به مدت 10 دقیقه در آن بماند تا گوشت ماهی کاملا طعم دار شود. ماهی را بیش از زمان تعیین شده در مواد نگذارید.
مرحله چهارم
اگر ماهی بیش از 10 دقیقه در ماریناد بماند، گوشت آن سفت و تلخ می شود. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کره را اضافه می کنیم و می گذاریم آب شود.
مرحله پنجم
در آخر فیله ماهی را در قالب گریل می گذاریم، یک طرف ماهی پخته و رنگی شده است. بعد از اینکه یک طرف ماهی خوب سرخ شد به آرامی آن را برمی گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله ششم
اگر بخواهیم استیک ماهی را رژیمی تر کنیم، می توانیم از گریل زغالی استفاده کنیم. در آخر استیک ماهی را از تابه خارج کرده و در ظرف دلخواه بچینید و سپس سرو کنید. نوش جان.
5
2