طرز تهیه اسلایس عسلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اسلایس عسلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ورقه های عسل
قاچ عسل یک نوع شیرینی خوشمزه و منحصر به فرد است که بسیار آسان و سریع تهیه می شود، این نبات معطر و خوشمزه طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک دسر شیک، ساده و دلچسب برای پذیرایی و مهمانی استفاده می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه ورقه های عسل به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | |
کره نرم | 25 گرم |
قند | 80 گرم |
زرده | 1 قطعه |
ارد | 200 گرم |
پودر خمیرمایه | 1/4 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای رویه | |
بادام خام با پوست و خرد شده | 80 گرم |
گردوی آسیاب شده | 120 گرم |
فندق خام | 70 گرم خرد شده |
عسل | 240 گرم |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای روشن | 70 گرم |
کره | 90 گرم |
طرز تهیه ورقه های عسل
مرحله اول
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و با همزن متوسط هم میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت سبک و یکدست شود، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و به تدریج روی مواد الک می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط مواد به صورت خمیر درآید و بافت یکدست و یکدست شود. . تشکیل شود.
سطح سوم
سپس یک قالب 20*30 سانتی متری را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید تا لبه های کاغذ از قالب خارج شود، سپس مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و فشار دهید، سپس قالب را در فر قرار دهید. ده دقیقه گرم شده است.مکان.
مرحله چهارم
فر را با دمای 160 درجه گرم کنید و اجازه دهید خمیر به مدت 15-20 دقیقه بپزد تا طلایی شود و بعد از اینکه کیک ها خوب پختند قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
مرحله پنجم
سپس برای درست کردن رویه، کره را در ظرفی ریخته و شکر قهوه ای را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود و شکر در آن حل شود، سپس عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله ششم
وقتی مواد به جوش آمد، اجازه می دهیم مواد حدود 2 دقیقه بدون هم زدن بجوشد، سپس خامه را اضافه کرده و 1 دقیقه هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مواد یکدست شود، سپس از روی حرارت بردارید. بردارید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
سپس آجیل های خرد شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بلافاصله روی خمیر آماده شده بریزید و دوباره به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله هشتم
پس از خارج کردن قالب از فر، روی آن شل و روان می شود، پس قالب را در دمای محیط قرار دهید و بگذارید خنک شود و شیرینی و سفت شود، سپس آن را به شکل و اندازه دلخواه برش داده و ظرف مناسب را انتخاب کنید.
5
1