آشپزی

طرز تهیه اسلایس عسلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اسلایس عسلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ورقه های عسل

قاچ عسل یک نوع شیرینی خوشمزه و منحصر به فرد است که بسیار آسان و سریع تهیه می شود، این نبات معطر و خوشمزه طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک دسر شیک، ساده و دلچسب برای پذیرایی و مهمانی استفاده می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه ورقه های عسل به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
کره نرم 25 گرم
قند 80 گرم
زرده 1 قطعه
ارد 200 گرم
پودر خمیرمایه 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه
بادام خام با پوست و خرد شده 80 گرم
گردوی آسیاب شده 120 گرم
فندق خام 70 گرم خرد شده
عسل 240 گرم
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای روشن 70 گرم
کره 90 گرم

طرز تهیه ورقه های عسل

مرحله اول

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و با همزن متوسط ​​هم میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم.

مرحله دوم

سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت سبک و یکدست شود، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و به تدریج روی مواد الک می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط مواد به صورت خمیر درآید و بافت یکدست و یکدست شود. . تشکیل شود.

سطح سوم

سپس یک قالب 20*30 سانتی متری را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید تا لبه های کاغذ از قالب خارج شود، سپس مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و فشار دهید، سپس قالب را در فر قرار دهید. ده دقیقه گرم شده است.مکان.

مرحله چهارم

فر را با دمای 160 درجه گرم کنید و اجازه دهید خمیر به مدت 15-20 دقیقه بپزد تا طلایی شود و بعد از اینکه کیک ها خوب پختند قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله پنجم

سپس برای درست کردن رویه، کره را در ظرفی ریخته و شکر قهوه ای را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود و شکر در آن حل شود، سپس عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله ششم

وقتی مواد به جوش آمد، اجازه می دهیم مواد حدود 2 دقیقه بدون هم زدن بجوشد، سپس خامه را اضافه کرده و 1 دقیقه هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت مواد یکدست شود، سپس از روی حرارت بردارید. بردارید و کنار بگذارید.

مرحله هفتم

سپس آجیل های خرد شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بلافاصله روی خمیر آماده شده بریزید و دوباره به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله هشتم

پس از خارج کردن قالب از فر، روی آن شل و روان می شود، پس قالب را در دمای محیط قرار دهید و بگذارید خنک شود و شیرینی و سفت شود، سپس آن را به شکل و اندازه دلخواه برش داده و ظرف مناسب را انتخاب کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا