آشپزی

طرز تهیه اسنک تابه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه اسنک تابه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه غذا در تابه

اسنک تابه ای یکی از پیش غذا های خوشمزه و خوش طعم است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و می توان از آن به عنوان یک صبحانه سریع و آسان نیز استفاده کرد.این میان وعده خوشمزه به روش های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه غذا در تابه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بولونیا 300 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
پیتزا با پنیر 200 گرم
نان تست کافی
سس گوجه کافی
آویشن کافی

طرز تهیه غذا در تابه

مرحله اول

ابتدا سوسیس گوشت یا مرغ انتخابی را با رنده درشت رنده کنید یا با چاقوی ناگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید سپس گوجه فرنگی را شسته و خشک کنید و به شکل ناگینی برش بزنید و نگینی خرد کنید و به سوسیس اضافه کنید. با هم مخلوط کنید

مرحله دوم

سپس درب ماهیتابه دو طرفه را از روی آن بردارید، کف تابه نیازی به چرب کردن ندارد، سپس نان برشته شده را کف ماهیتابه قرار دهید و مقداری سس گوجه فرنگی روی نان بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا روی نان را بپوشاند. سطح نان و سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن قرار دهید.

سطح سوم

مقدار پنیر بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد صبحانه کشدارتر و پنیرتر می شود سپس مقداری از مخلوط مواد را روی پنیر بریزید و روی نان تست بمالید و دوباره مقداری پیتزا بریزید. پنیر روی مواد

مرحله چهارم

سپس یک لایه نان تست را روی مواد قرار دهید و سپس پشت درب ماهیتابه را روی آنها قرار دهید و با فشار دست فشار دهید و سپس شعله را روی شعله قرار دهید و سپس تابه را روی شعله قرار دهید و ظرف را پایین بیاورید. حرارت. خیلی کم کن

مرحله پنجم

سپس درب تابه را به مدت 3 دقیقه روی نان تست فشار دهید تا لایه ها کاملا بچسبد، سپس وقتی یک طرف اسنک ها طلایی شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود، دوباره درب تابه را روی تنقلات فشار دهید تا خوب پخته شده اند. .

مرحله ششم

دقت کنید نان تست ها زیاد سرخ نشوند چون طعم تلخی دارند اگر دو طرف تابه ندارید اسنک ها را در تابه معمولی بریزید و روی آن ها یک جسم سنگین قرار دهید تا لایه ها کاملا ببندند. ثابت شده و مواد داخل آن نریزد.

مرحله هفتم

سپس اسنک ها را از روی حرارت بردارید و چند تنقلات را روی تابه در ظرف مناسبی بچینید و سس کچاپ، کچاپ گوجه فرنگی یا سس دلخواه خود را روی تنقلات بریزید و کمی آویشن بپاشید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا