آشپزی

طرز تهیه اسنک پیتزایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کراست پیتزا

اسنک پیتزا یکی از پیش غذا های خوش طعم و لذیذ است که با مواد میانی مختلف می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد.می توانید اسنک پیتزا را به عنوان یک صبحانه سریع و آسان تهیه کنید.این فینگر فود خوشمزه طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کراست پیتزا برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای میان وعده مقدار مواد
یک تخم مرغ 2 تا 3 عدد
شیر نر 1 فنجان کوچک
نمک و فلفل کافی
فلفل قرمز کافی
مواد میانی لازم نیست
پیتزا با پنیر کافی
نان تست 12 عدد
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین کافی
مواد لازم برای قسمت وسط مقدار مواد
سوسیس 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل شیرین 1 قطعه
قارچ 6 عدد
پیتزا با پنیر کافی
روغن برای سرخ کردن کافی

طرز تهیه کراست پیتزا

مرحله 1: تخم مرغ ها را آماده کرده و با شیر مخلوط کنید

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته، با همزن دستی هم بزنید تا گلوله شوند، بافت آن کاملا یکدست و یکدست شود، سپس کمی شیر به تخم مرغ ها اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند. .

مرحله 2: ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری نمک به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید، سپس با توجه به ذائقه و ذائقه خود، مقداری فلفل قرمز روی مواد ریخته و خوب مخلوط کنید، سپس مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند، بافت مخلوط باید کاملا شود. لباس فرم ..

مرحله 3: نان تست را آغشته کنید

سپس چند عدد نان تست را داخل مخلوط بریزید و کاملا در مخلوط بغلتانید تا روی نان تست ها با مواد آغشته شود، سپس داخل سینی فر کاغذ کره یا کاغذ روغنی قرار دهید و نان تست ها را که با مخلوط مواد پخش شده اند در سینی بچینید.

مرحله 4: سوسیس ها را سرخ کنید

سپس سوسیس ها را به صورت دایره ای برش دهید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس سوسیس ها را در روغن سرخ کنید، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر سوسیس ها نیز باشد. خوب سرخ شده .

مرحله 5: نان ها را با سوسیس و گوجه فرنگی تزئین کنید

سپس روی هر نان تست چند ورقه سوسیس سرخ شده قرار دهید سپس گوجه فرنگی ها را شسته و خشک کنید و به صورت دایره ای برش بزنید و به صورت نازک چند برش گوجه فرنگی را روی نان تست قرار دهید سپس فلفل دلمه ای را بشویید و خشک کنید.

مرحله ششم: نان ها را با فلفل و قارچ تزیین کنید

فلفل ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید سپس چند ورقه از آن ها را روی نان تست قرار دهید، سپس قارچ ها را تمیز کرده، حلقه ای برش دهید، در تابه ای کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله 7: قارچ ها را سرخ کنید

وقتی روغن داغ شد قارچ ها را در ماهیتابه تفت دهید، می توانید کمی آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگ قارچ ها تیره نشود، وقتی قارچ ها خوب سرخ شدند، تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید. کنار بگذارید تا قارچ ها کمی در دمای اتاق خنک شوند.

مرحله هشتم: پنیر و قارچ را به نان اضافه کنید

سپس روی نان تست ها چند برش قارچ قرار دهید، سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید تا سطح آنها را بپوشاند، مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر بچینید، کشش میان وعده بیشتر می شود.

مرحله 9: نان ها را با مواد اضافی تزئین کنید

سپس روی هر تکه نان تست یک تخم مرغ آب پز بریزید، سپس مقداری پنیر پیتزا روی نان قرار دهید، سپس مقداری گوجه فرنگی را مکعبی خرد کنید و مقداری فلفل رنگی را نیز به شکل نگین برش دهید.

مرحله 10: در فر بپزید

سپس گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را روی پنیر پیتزا بریزید و روی آن را تزئین کنید، سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 185 درجه تنظیم کنید، اسنک ها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

مرحله یازدهم: تهیه و سرو میان وعده پیتزا

بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده در دمای محیط قرار دهید تا دمای اولیه آن پایین بیاید سپس اسنک ها را به آرامی از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس به سلیقه خود سس گوجه و کچاپ را اضافه کنید و روی آن را تزئین کنید. حاشیه ها در نهایت غذای پیتزا را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار در کنار انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا